Geldim dr.dan canım çok şükür bı sıkıntı yok normal dedi her yerde olabilir bu haftalarda dedi bide dün tahlil yaptirmistim tokken kan şekerim 57 çıktı ara öğünü artır gece de yatmadan ye düşüp kalırsın çok düşük dedi
19 da 1 kilo100 gr daha ne istiyosun ben 3 kilo almıştım 19 a kadarVe diğer mevzu
19+2
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 56.9
Gunceeeeellll yazmak istemiyorum ama 58.0 odemmidir acaba
Çıkmam canım burdayız insallahValla siz hemen fit olup gruptan ayrılacaksiniz diye üzülüyorum :)
Geçmez ya ister istemez sezeryan stresi basıyor neler yasiycagmi az cok kestiriyorum ya bir de hamileligin bittigine halâ inanamiyorum şaka gibi geliyorHaftasonu gecmek bilmez simdi Sana canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Butun gebelik boyunca sadece 7.5 kilo. Bravo valla :)
Cati agrisi o canim. Benim cok fena agriyor. Haftalardir cekiyorumKizlar yerini nasil tarif edicem bilmiyorum da genitalin orada ic bacak kisminin orda agri var nedir bu. Sanki spor yapmisim bacaklarımı acmisim gibi bi ağrı
Çok çok iyi maşallah diyelim nazar değmesinHerkese günaydın doğum öncesi son bildirim olucak haftaya hamilelik sonrasi diye bildiririm inşallah
Hafta 39
Gecen hafta 62.5
Güncel 62.5
7 buçuk kilo ile bitiriyorum sanırım hedefimin baya altında oldu bu ben 9 a hayal diyorken gayret etmeyle olabiliyor muş
Normal dogursan cabuk dogururdun sende bebek aşağı baskı yapiyor yaniCati agrisi o canim. Benim cok fena agriyor. Haftalardir cekiyorumebe kontrolum vardi onceki gun. Sordum neden ve ne yapabilirim diye. 3. Gebelik oldugu icin rahim kaslarina baski falan biseyler soyledi durdu bos konustu yani. Benim agrim cok yurudugum ve temizlik yaptigim zaman daha cok artiyor. Hamilelik boyunca cekicez malesef.
Sağol canım insallah emzirme doneminde kilo almam bakalim neler bekliyor biziÇok çok iyi maşallah diyelim nazar değmesininş.biz de öyle oluruz ama benim zor
Dr una mesaj at ya da eczaneden kagit al amilniyon sivisi mi idrar mı diye anlaman icin ama son haftalarda bende cok cok oldu canım ya haftada en.az 3 kez istemsizce akinti ile birlikte su geliyor dr bana idrarini kaciriyor olabilirsin dedi onemsemedi nedenseKizlar günaydın. Demin uyandigimda ic camasirimin islandigini gordum ama su mu kaçırdım mi yoksa bilmiyorum akinti gibi kivamli bisey degil su gibi nasil anlicam hangisi oldugunu
Oyle bir test mi var ilk defa duyuyorum bakayim hemenDr una mesaj at ya da eczaneden kagit al amilniyon sivisi mi idrar mı diye anlaman icin ama son haftalarda bende cok cok oldu canım ya haftada en.az 3 kez istemsizce akinti ile birlikte su geliyor dr bana idrarini kaciriyor olabilirsin dedi onemsemedi nedense
Allah razı olsun canim hepimiz gayet güzel geldik valla yeni gelen kizlar da bizden daha fena çıktılar hele
Allahım darısı başıma amin amin çok aminnnHerkese günaydın doğum öncesi son bildirim olucak haftaya hamilelik sonrasi diye bildiririm inşallah
Hafta 39
Gecen hafta 62.5
Güncel 62.5
7 buçuk kilo ile bitiriyorum sanırım hedefimin baya altında oldu bu ben 9 a hayal diyorken gayret etmeyle olabiliyor muş
Kız ne maşallahım var.sinirlerim tepemde bi boğazımı tutamıyorum.bu kadar mı iradesiz olunur.akşam bildiğin yiyorum ya.ama sizi örnek alıyorum.hiç yemiyorsunuz ,nasıl sabrediyorsunuz maşşş.inş ben de sizin gibi olurum sonlarda.grubun kesinlikle çok faydası var.yoksa ben şimdiye 5kilo almıştım garanti.fark ettiysen menü paylaşamıyorum valla utanıyorum.yok yok bu haftalarda ben de.Allah razı olsun canim hepimiz gayet güzel geldik valla yeni gelen kizlar da bizden daha fena çıktılar heleKhaleesi21 masallahi var bence grubun çok faydasi oldu oluyor hep.diyorum diyetisyene gitmişim gibiydim bu grubu kurman çok iyi oldu
Günlük ped gibi cnm. Eğer aminiyon sıvısıysa rengi mavi fln oluyordu. İçindekine göre bakarsın. Ben diğer gebeliğimde almıştım amniyon sıvısı çıktı hakkaten de suyum azalmıştı dr ultrasonda kesinleştirdiOyle bir test mi var ilk defa duyuyorum bakayim hemen
Peki su gelince bebek hareket ediyo muyduGünlük ped gibi cnm. Eğer aminiyon sıvısıysa rengi mavi fln oluyordu. İçindekine göre bakarsın. Ben diğer gebeliğimde almıştım amniyon sıvısı çıktı hakkaten de suyum azalmıştı dr ultrasonda kesinleştirdi
Çatı açılıyor kızlar. Genişlicek ki bebiş geçebilsin.Cati agrisi o canim. Benim cok fena agriyor. Haftalardir cekiyorumebe kontrolum vardi onceki gun. Sordum neden ve ne yapabilirim diye. 3. Gebelik oldugu icin rahim kaslarina baski falan biseyler soyledi durdu bos konustu yani. Benim agrim cok yurudugum ve temizlik yaptigim zaman daha cok artiyor. Hamilelik boyunca cekicez malesef.
nişan atılıp sonraki su gelmesi mi doğum başlangıcındaki? Yoksa benimki gibi mi? Bende iki hafta bıyunca sızıntı gibiydi. Çiş yaptım sanıyordum küloduö ıslanıyordu.Peki su gelince bebek hareket ediyo muydu
Ya ama ben baya yiyorum zaten aldığım kilodan da belli :) ve tatlisiz geçen 1 gün yokKan şekerin cidden çok düşük dikkat et bayilir kalırsın ben dun 70 i gördüm tepetaklak oldum
En fazla. 65 olursun canım o da çok iyi33. Hafta
Gecen hafta, 59.8
Guncel 60.2
60li rakamlari gormeye basladim artik. Hadi hayirlisi
Çok geçmiş olsun bu zorlu haftaları çabucak atlatirsin inşallah faydasi olur canim13. Hafta (12+6)
Kilo: 81
3 gündür hastanedym 7 serum yedim ama girerken bu kilodaydm çıkarken bakalim kaç kilo olacgm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?