Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah 1 yumurta dan az yedim yine 4 zeytin 1 dilim ekmek 2 dilim den fazla peynir
Oğlen misafirlikdeydim kendimi tuttum ama yine de doydum fazlasini yeseydim de rahatsiz olucaktım
5 yemek kasigi kadar yumurtali kofte bol.yesillik ve turşu
2 kuçuk dilim ev baklavasi 1 kucuk serbrtli kokostar 2 de kurabiye
Aksam da yemedim yatmadan once meyve yerim muhtemelen

22 haftalığım tatlım ilk olucak inşallah niyeyse sezaryenden hep korktum halende korkuyorum normal doğumdan hiç korkmuyorum Allahım hepimizi bir avazda doğurmayı nasip etsin
Akışına bırak canım daha çok var doğuma bebeğinin minik tekmelerinin tadını çıkar doğumu değil sonrasında göreceğin güzelliği düşün rabbim bi avazda kurtarsın insallah

Ayy cidden sen cok iyisin masallah ben 8 degil de 12 ye bile raziyim tabi hedefim 9 dr da dedi bana bu hizla 9 la tamamlarsin diye ama dur bakalim bunyem beni saşirtacak mı

#elma sirkeli su
Bir kase yogurda 2,3 kasik yulaf ezmesi 3 adet hurma yarim muz tarcin 6,7 tane kuru uzum birazda findik
Arada dolu bir avuc antep fistik
Aksam yemegi biraz salata ve kızarmış manti bol miktarda :O
Misafirim vardi mantiyida kendim yaptim butun kalanlari yedim ziyan olmasin diye
Yarin yuruyus yapmayı dusunuyorum

Ayy cidden sen cok iyisin masallah ben 8 degil de 12 ye bile raziyim tabi hedefim 9 dr da dedi bana bu hizla 9 la tamamlarsin diye ama dur bakalim bunyem beni saşirtacak mı
Sagolasin canm hadi inşallah çift sayıları görmeden bitiririz inşallah emzirirkende normal kilomuzdan gider ne guzel

Birde yarim bardak gazoz icmistim yemekte onu unutmusum

Gunaydın kizlar dun yedigimi paylaştım onun.haricinde aksam yemek yemedim aksam 2 tane ceviz yanliz oglen biraz turşu yemistim ben gunluk tartılırım kac gundur zarzor 58 de idim bugun 58. 5 oldu valla moralim azmim gidiyor cok.uzuluyorum bu kadar olur mu kizlar yaa inanin hamileligimin tadıni almıyorum

GInaydin kizlar.Ben aksam yazmamisim yediklerimi. Kahvaltida 2 dilim kizarmis ekmek ve bir yumurta. Ekmeklerden birini fistik ezmesiyle digerini ise bak ve tarcin surerek yedim. Oglen koca bir tabak take fasulye ve cacik. Askam kucuk bir kase tarhana corbasi ve biftek+ sebze, salata yicektim. AMA et koktu gene yiyemedim onun yerine aksam koca bir kase cips yedim bi kac tanede seker dayanamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…