Hadi inşallah canmValla azminize bravo. Siz bu gidisle kesinlikle tekli rakamla tamamlarsiniz gebeligi
Bu doğumlarımız çok rahat geçer inşallah psikolojik olarak ben şimdi çok rahatım ama sonrasi ne olur bilemiyorumBen De doguma aglayarak girmistim. Daha hazir degilim diye :) sezeryan olmustu ikinci dogum. Ondan dolayi.
Akışına bırak canım daha çok var doğuma bebeğinin minik tekmelerinin tadını çıkar doğumu değil sonrasında göreceğin güzelliği düşün rabbim bi avazda kurtarsın insallah22 haftalığım tatlım ilk olucak inşallah niyeyse sezaryenden hep korktum halende korkuyorum normal doğumdan hiç korkmuyorum Allahım hepimizi bir avazda doğurmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canmKızlar Merhaba gecen hafta öğrendim Bebeğimi 56.6 yla hamile kaldım bugün gittim doktora 57.7 olmuşum her hafta 1 kilo alırsam oo durum vahim gibi
Teşekkür ederimHayırlı olsun canm
Ayy cidden sen cok iyisin masallahBende aynn böyle olmuştum canm 5. Ayda 2 kilo birden aldim o yüzden bir ay sık dısini yoksa enaz 2 3 kilo gelir .3 4 gün sonra ben 8 aya giriyorum inşallah geri sayım başlıyor sezeryan olunca 2 3 kilo alırsam en fazla 8 kiloyla falan biter insallah
Daha yenisin kilo alimi.o kadar hizli olmaz odem falandir 16 dan sonra basliyor tehlikeKızlar Merhaba gecen hafta öğrendim Bebeğimi 56.6 yla hamile kaldım bugün gittim doktora 57.7 olmuşum her hafta 1 kilo alırsam oo durum vahim gibi
Daha yenisin kilo alimi.o kadar hizli olmaz odem falandir 16 dan sonra basliyor tehlikeKızlar Merhaba gecen hafta öğrendim Bebeğimi 56.6 yla hamile kaldım bugün gittim doktora 57.7 olmuşum her hafta 1 kilo alırsam oo durum vahim gibi
Ödemdir umarım yoksa ben kilo konusunda saha kalkarimDaha yenisin kilo alimi.o kadar hizli olmaz odem falandir 16 dan sonra basliyor tehlike
Sagolasin canm hadi inşallah çift sayıları görmeden bitiririz inşallah emzirirkende normal kilomuzdan gider ne guzelAyy cidden sen cok iyisin masallahben 8 degil de 12 ye bile raziyim tabi hedefim 9 dr da dedi bana bu hizla 9 la tamamlarsin diye ama dur bakalim bunyem beni saşirtacak mı
Tamm canmCuma günu kahvaltidan once kilolarimizi paylasalim kizlar :)
Birde yarim bardak gazoz icmistim yemekte onu unutmusum#elma sirkeli su
Bir kase yogurda 2,3 kasik yulaf ezmesi 3 adet hurma yarim muz tarcin 6,7 tane kuru uzum birazda findik
Arada dolu bir avuc antep fistik
Aksam yemegi biraz salata ve kızarmış manti bol miktarda :O
Misafirim vardi mantiyida kendim yaptim butun kalanlari yedim ziyan olmasin diye
Yarin yuruyus yapmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?