Oo sadece 1 kilo. Bravo valla :)) boyun kac merak ettim?6. Ayımdayım 51 ile hamile kaldım 52 kiloyum göbeğimde 3 aylık gibi :))
Allahım hepimizi bir avazda doğurmayi nasip etsin sağ salim alalim evlatlarımızı kucağımıza
Oo sadece 1 kilo. Bravo valla :)) boyun kac merak ettim?
Ayy minicik birseysin sen o zaman :) nasil becerdin kilo almamayi? Mide bulantin mi cok oldu? Ben ay hesabindan anlamiyorum pek. 6 ay kac haftalik oluyor?1.55 tatlım minyonum :))
Ayy minicik birseysin sen o zaman :) nasil becerdin kilo almamayi? Mide bulantin mi cok oldu? Ben ay hesabindan anlamiyorum pek. 6 ay kac haftalik oluyor?
Maşallah çok çok iyisin ama kusma kotu yaa zor geçmistir6. Ayımdayım 51 ile hamile kaldım 52 kiloyum göbeğimde 3 aylık gibi :))
Allahım hepimizi bir avazda doğurmayi nasip etsin sağ salim alalim evlatlarımızı kucağımıza
Maşallah size canim nasil 6 ayda 1 kilo aldınız acaba darısı bize olsun neler yaptınız biraz anlatsanız6. Ayımdayım 51 ile hamile kaldım 52 kiloyum göbeğimde 3 aylık gibi :))
Maşallah çok çok iyisin ama kusma kotu yaa zor geçmistir
Maşallah size canim nasil 6 ayda 1 kilo aldınız acaba darısı bize olsun neler yaptınız biraz anlatsanız
Aa cok kotu canim ya22+1 deyim tatlım 4,5 ay hep kustum hatta hem üst hem alt gittim iğrençti komada gibi yattım 1 gün yemek yiyordum diğer günler hep aç yattım Allahtan bebegim kilolu haftasına göre :))
Aa cok kotu canim yaneyse insallah gecmistir artik.
Bence yanlış ekmek de olmali ama kararinda olmali ben drlardan cevremden duydugum hamile iken ekmegi tatliyi azalt diye ama tamamen çikmamaliKızlar bazıları ekmeksiz olmaz diyor sizce doğru mu?
Biraz fazla olmuş evet sikkat edersen dengelersin insallahKızlar 11+7yim 61 ile baslamıstım 4 kilo almısım. Boyum 1.65. Cok canım sıkıldı
Hic midem bulanmadı ben de şımardım yedim cok pismanımBiraz fazla olmuş evet sikkat edersen dengelersin insallah
Keske hamile iken yeyip yeyip kilo almasak da dedigin gibi şımarsakHic midem bulanmadı ben de şımardım yedim cok pismanım
Ilk hamilelik mi :)Hic midem bulanmadı ben de şımardım yedim cok pismanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?