Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bu arada herkes kilo olayini takıntı haline getirdiğimi söylüyor tartini gelip alicam diyen bile oldu siz soyleyin kizlar oylemiyim yoksa haklılar mı

Canım biraz fazla gibi olmuş ama telafi edersin artık ben senin haftalar da iken boyle hızlı gelmiyodu kilolar sonraki haftalrda tehlikeli oluyor

Valla canim duzenli dengeli besleniyorsun. Gelen kilolar zorunlu alman gerekenler. Bu beslenmeyle cok yagdan almazsin. Sadece vucudun gebelik icin almasi gerekeni alirsin. Bir de odem yapmaya da baslayabilirsin. Cok tuzlu yeme ve Bol su ic. Zaten iciyorsun gerci. Stres de yapma, hakileligin tadini cikar. Bir kadinin en guzel ve ozel zamanlari Bence :)

Canım biraz fazla gibi olmuş ama telafi edersin artık ben senin haftalar da iken boyle hızlı gelmiyodu kilolar sonraki haftalrda tehlikeli oluyor
Dogru soyluyor sun canim. AMA cokta kisinca boyle saldiriyorum iste. Evi bir gorsen cikolata seker cips dolu. Esim aliyor da aliyor. Normalde iyiyim yemem oyle ama dun gozun dondu artik bugun telafi edicem.

6. hafta gebeliğime 52 kilo ile başladım. 8. haftamdayım henüz tartılmadım hafatya doktor kontrolde tartar sanırım... çok kilo almak benim de kabusum :)
herşeyden yemeye çalışıyorum. bebeğim için :)

Valla tad almiyorum aşırı yemem yok böyle olması canimi sıkıyor odem icin limonlu su iciyorum bakalım dr a da soyluyorum az yiyorum diye ama bi çare yok daha once dedigim gibi ayda 1 kilo alsam razıyim 2 olmasın ama

Valla tad almiyorum aşırı yemem yok böyle olması canimi sıkıyor odem icin limonlu su iciyorum bakalım dr a da soyluyorum az yiyorum diye ama bi çare yok daha once dedigim gibi ayda 1 kilo alsam razıyim 2 olmasın ama
Kendinide cok sknti yapma canim ne olucak sonra verilir sonra onemli olan en azi almak almiyacaz diye bisey yok sonucta

Kizlar spor yapiyor musun siz? Merak ettim. Ben gecen hafta tekrar hafif agirlik calismaya basladim. Haftada 3 gun. AMA hicbir sekilde karin abs calismiyorum. Sadece ust kaslar( hafif agirlik) alt kaslar vucut agirligiyla. Bu arada doktorumdan izinliyim. Yillardir duzenli spor yapiyorum( agirlik,pilates ) o yuzden vucudum alisik. Ikizlere hamileyken risk li oldugu icin spor yapmam yasakti. Az kilo almama ragmen kalcalarimda bacaklarimda selulit olmustu. Malesef Benim yuruyus yapma sansim yok. cocuklarla zor ve havalarda kotu zaten. Aksam esimde 6 dan sonra geliyor. O saatten sonrada cikmaya halim kalmiyor zaten :)

Canm çok stres etme kendine tabi kilo kalacaz bunun kaçarı yok çünkü içimizde bir can büyüyor ama önemli olan ayda bir alarak sağlıklı şeyler yiyerek sen abur cubura verip kendini almıyorsan o kiloları kasma kendini hiç düşün sene başka biri bizim gibi dikkat etse normal zamanda kilo bile bile verir ama biz ne kadar az aldık kar

Merhaba kızlar bugun tartıldım. 64 kiloyum. 10 kilo alsam 74 'le bitiririm hayırlısıyla. Sizce nasil ?

Canm bende evde böyle şeyler olsa dayanamam yerim valla o yüzden uyaranları eve aldırmıyorum çocuklar isterse birer ellerine alıyoruz iki gün önce bi tatlı istediler yaptım onlardan çok ben yedim artık doğuma kadar size ne tatlı ne pasta var dedim iki lokma alıp doyduk dediler bütün olan bana oldu

Canm doktor izin verdiyse kendini yormadigin sürece sıkıntı olmaz ben yürüyüş yaptım genellikle ama havalar serinleyince eve kapandık eşimle çocuklarla akşam çıkıyorduk

Valla bizim evde en cok koca bebek yiyor abur cubur aslinda Ben de yiyordum hamilelikten once. Ama yogun bir sekilde spor yaptigim icin kilo yapmiyordu. Simdi zaten kilo almaya meyilliyiz. Cok dikkat etmek lazim. Be de bebege hicbir yarari olmayan zararli seyler. Ben cocuklarada cok yedirmiyorum. Cikolata cips zaten sevmiyorlar. Onun yerine abur cubur olarak misir gunde bi Iki seker izinleri var sadece.

Canım sen izinli mişsin yap bence hareket iyidir ben gun boyu kosturuyorum bir de çok yorulunca kasilmam.basliyor elimden geldiince yarim saat yuruyorum gunluk o da bana yeter galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…