Bu arada herkes kilo olayini takıntı haline getirdiğimi söylüyor tartini gelip alicam diyen bile oldu siz soyleyin kizlar oylemiyim yoksa haklılar mıGunaydın kizlar dun yedigimi paylaştım onun.haricinde aksam yemek yemedim aksam 2 tane ceviz yanliz oglen biraz turşu yemistim ben gunluk tartılırım kac gundur zarzor 58 de idim bugun 58. 5 oldu valla moralim azmim gidiyor cok.uzuluyorum bu kadar olur mu kizlar yaa inanin hamileligimin tadıni almıyorum
Canım biraz fazla gibi olmuş ama telafi edersin artık ben senin haftalar da iken boyle hızlı gelmiyodu kilolar sonraki haftalrda tehlikeli oluyorGInaydin kizlar.Ben aksam yazmamisim yediklerimi. Kahvaltida 2 dilim kizarmis ekmek ve bir yumurta. Ekmeklerden birini fistik ezmesiyle digerini ise bak ve tarcin surerek yedim. Oglen koca bir tabak take fasulye ve cacik. Askam kucuk bir kase tarhana corbasi ve biftek+ sebze, salata yicektim. AMA et koktu gene yiyemedimonun yerine aksam koca bir kase cips yedim bi kac tanede seker dayanamadim.
Valla canim duzenli dengeli besleniyorsun. Gelen kilolar zorunlu alman gerekenler. Bu beslenmeyle cok yagdan almazsin. Sadece vucudun gebelik icin almasi gerekeni alirsin. Bir de odem yapmaya da baslayabilirsin. Cok tuzlu yeme ve Bol su ic. Zaten iciyorsun gerci. Stres de yapma, hakileligin tadini cikar. Bir kadinin en guzel ve ozel zamanlari Bence :)Gunaydın kizlar dun yedigimi paylaştım onun.haricinde aksam yemek yemedim aksam 2 tane ceviz yanliz oglen biraz turşu yemistim ben gunluk tartılırım kac gundur zarzor 58 de idim bugun 58. 5 oldu valla moralim azmim gidiyor cok.uzuluyorum bu kadar olur mu kizlar yaa inanin hamileligimin tadıni almıyorum
Dogru soyluyor sun canim. AMA cokta kisinca boyle saldiriyorum iste. Evi bir gorsen cikolata seker cips dolu. Esim aliyor da aliyor. Normalde iyiyim yemem oyle ama dun gozun donduCanım biraz fazla gibi olmuş ama telafi edersin artık ben senin haftalar da iken boyle hızlı gelmiyodu kilolar sonraki haftalrda tehlikeli oluyor
Valla tad almiyorum aşırı yemem yok böyle olması canimi sıkıyor odem icin limonlu su iciyorum bakalım dr a da soyluyorum az yiyorum diye ama bi çare yok daha once dedigim gibi ayda 1 kilo alsam razıyim 2 olmasın amaValla canim duzenli dengeli besleniyorsun. Gelen kilolar zorunlu alman gerekenler. Bu beslenmeyle cok yagdan almazsin. Sadece vucudun gebelik icin almasi gerekeni alirsin. Bir de odem yapmaya da baslayabilirsin. Cok tuzlu yeme ve Bol su ic. Zaten iciyorsun gerci. Stres de yapma, hakileligin tadini cikar. Bir kadinin en guzel ve ozel zamanlari Bence :)
Aman dikkat o cikolata cips cok tehlikeliDogru soyluyor sun canim. AMA cokta kisinca boyle saldiriyorum iste. Evi bir gorsen cikolata seker cips dolu. Esim aliyor da aliyor. Normalde iyiyim yemem oyle ama dun gozun donduartik bugun telafi edicem.
Kendinide cok sknti yapma canim ne olucak sonra verilir sonra onemli olan en azi almak almiyacaz diye bisey yok sonuctaValla tad almiyorum aşırı yemem yok böyle olması canimi sıkıyor odem icin limonlu su iciyorum bakalım dr a da soyluyorum az yiyorum diye ama bi çare yok daha once dedigim gibi ayda 1 kilo alsam razıyim 2 olmasın ama
Canm çok stres etme kendine tabi kilo kalacaz bunun kaçarı yok çünkü içimizde bir can büyüyor ama önemli olan ayda bir alarak sağlıklı şeyler yiyerek sen abur cubura verip kendini almıyorsan o kiloları kasma kendini hiç düşün sene başka biri bizim gibi dikkat etse normal zamanda kilo bile bile verir ama biz ne kadar az aldık karGunaydın kizlar dun yedigimi paylaştım onun.haricinde aksam yemek yemedim aksam 2 tane ceviz yanliz oglen biraz turşu yemistim ben gunluk tartılırım kac gundur zarzor 58 de idim bugun 58. 5 oldu valla moralim azmim gidiyor cok.uzuluyorum bu kadar olur mu kizlar yaa inanin hamileligimin tadıni almıyorum
KAc kilo ile hamile kaldin canim? Cuma gunleri tartiliyor ve yaziyoruz haberin olsun :)Merhaba kızlar bugun tartıldım. 64 kiloyum. 10 kilo alsam 74 'le bitiririm hayırlısıyla. Sizce nasil ?
Canm bende evde böyle şeyler olsa dayanamam yerim valla o yüzden uyaranları eve aldırmıyorum çocuklar isterse birer ellerine alıyoruz iki gün önce bi tatlı istediler yaptım onlardan çok ben yedim artık doğuma kadar size ne tatlı ne pasta var dedim iki lokma alıp doyduk dediler bütün olan bana olduGInaydin kizlar.Ben aksam yazmamisim yediklerimi. Kahvaltida 2 dilim kizarmis ekmek ve bir yumurta. Ekmeklerden birini fistik ezmesiyle digerini ise bak ve tarcin surerek yedim. Oglen koca bir tabak take fasulye ve cacik. Askam kucuk bir kase tarhana corbasi ve biftek+ sebze, salata yicektim. AMA et koktu gene yiyemedimonun yerine aksam koca bir kase cips yedim bi kac tanede seker dayanamadim.
Kizlar spor yapiyor musun siz? Merak ettim. Ben gecen hafta tekrar hafif agirlik calismaya basladim. Haftada 3 gun. AMA hicbir sekilde karin abs calismiyorum. Sadece ust kaslar( hafif agirlik) alt kaslar vucut agirligiyla. Bu arada doktorumdan izinliyim. Yillardir duzenli spor yapiyorum( agirlik,pilates ) o yuzden vucudum alisik. Ikizlere hamileyken risk li oldugu icin spor yapmam yasakti. Az kilo almama ragmen kalcalarimda bacaklarimda selulit olmustu. Malesef Benim yuruyus yapma sansim yok. cocuklarla zor ve havalarda kotu zaten. Aksam esimde 6 dan sonra geliyor. O saatten sonrada cikmaya halim kalmiyor zaten :)
Canm doktor izin verdiyse kendini yormadigin sürece sıkıntı olmaz ben yürüyüş yaptım genellikle ama havalar serinleyince eve kapandık eşimle çocuklarla akşam çıkıyordukKizlar spor yapiyor musun siz? Merak ettim. Ben gecen hafta tekrar hafif agirlik calismaya basladim. Haftada 3 gun. AMA hicbir sekilde karin abs calismiyorum. Sadece ust kaslar( hafif agirlik) alt kaslar vucut agirligiyla. Bu arada doktorumdan izinliyim. Yillardir duzenli spor yapiyorum( agirlik,pilates ) o yuzden vucudum alisik. Ikizlere hamileyken risk li oldugu icin spor yapmam yasakti. Az kilo almama ragmen kalcalarimda bacaklarimda selulit olmustu. Malesef Benim yuruyus yapma sansim yok. cocuklarla zor ve havalarda kotu zaten. Aksam esimde 6 dan sonra geliyor. O saatten sonrada cikmaya halim kalmiyor zaten :)
Çok güzel olur canm 12 bile olabilir böyle alırsan doğum sonrası birşey kalmaz emzirmeyle fazladan bile giderMerhaba kızlar bugun tartıldım. 64 kiloyum. 10 kilo alsam 74 'le bitiririm hayırlısıyla. Sizce nasil ?
Valla bizim evde en cok koca bebek yiyor abur cuburCanm bende evde böyle şeyler olsa dayanamam yerim valla o yüzden uyaranları eve aldırmıyorum çocuklar isterse birer ellerine alıyoruz iki gün önce bi tatlı istediler yaptım onlardan çok ben yedim artık doğuma kadar size ne tatlı ne pasta var dedim iki lokma alıp doyduk dediler bütün olan bana oldu
Canım aslında fazla kiloyla hamile kaldım. Insallah sadece bebislerimiz kilon alır.Çok güzel olur canm 12 bile olabilir böyle alırsan doğum sonrası birşey kalmaz emzirmeyle fazladan bile gider
Canım 63 ile hamile kaldim. Fazla kiloyla kaldim aslinda olmam gerekn kilo 58di. Boyum168. Tamam canim cuma günü güncelleme yaparim yine sagolasinKAc kilo ile hamile kaldin canim? Cuma gunleri tartiliyor ve yaziyoruz haberin olsun :)
Canım sen izinli mişsin yap bence hareket iyidir ben gun boyu kosturuyorum bir de çok yorulunca kasilmam.basliyor elimden geldiince yarim saat yuruyorum gunluk o da bana yeter galibaKizlar spor yapiyor musun siz? Merak ettim. Ben gecen hafta tekrar hafif agirlik calismaya basladim. Haftada 3 gun. AMA hicbir sekilde karin abs calismiyorum. Sadece ust kaslar( hafif agirlik) alt kaslar vucut agirligiyla. Bu arada doktorumdan izinliyim. Yillardir duzenli spor yapiyorum( agirlik,pilates ) o yuzden vucudum alisik. Ikizlere hamileyken risk li oldugu icin spor yapmam yasakti. Az kilo almama ragmen kalcalarimda bacaklarimda selulit olmustu. Malesef Benim yuruyus yapma sansim yok. cocuklarla zor ve havalarda kotu zaten. Aksam esimde 6 dan sonra geliyor. O saatten sonrada cikmaya halim kalmiyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?