Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Artik senin kilo bildirimini kirmizi yaziya cevirebilriim. Gonulden tebrik ediyorum. Son gune cok iyi geldin :) dogumdan sonra ilk kilo bildirimini heyecanla bekliyorum :) V volveron
Siz hepinizde gerçekten içinde bulunduğunuz grubun amacına ulaşarak tamamladiniz bravo doğum sonrası en iyi motivasyon bu olacak

cnm benim kolay ağrısız sızısız doğumun olsun inşallah. bebeciğin de çok sağlıklı uslu bir bebe olsun.. dualarımız seninle..

Ben yemediğim zaman hiç süt olmamıştı.süt olunca kilolar gidiyor bence,yani çocuk emince.

Sabah : yarım krep,2-3 lokma çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,2 çeri,yarım salatalık,5 zeytin,bal,az patates kızartması,çay

İkindi 3-4 gibi : ev yapımı küçük boy inçe hamur pizza ( dişimin kovuğuna yetmedi ),1 bardak fanta

Akşam : 2 ceviz ,yarım portakal,1 kase sütlü nesfit-yulaf karışımı

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık portakal suyu
Öğle yarım porsiyon et durum
Ara ceviz ve 2 küçük parça bitter çikolata
Akşam 1 tabak bexelbe yemeği ve bulgur pilavı yanında yoğurt salata
Ara biraz cips ve 1 kase çekirdek 2 dilim portakal

Kızlar herkes nerede volveron napiyo acaba bizimde bugün ayrıntılı USG vardı minnoş aynı ablası
Vallahi bende onu çok merak ettim haber varmi diye bi fırsat bulup girdim ama yok herhalde :) ayrıntılı çok güzel ya doğmadan bebeği doğmuş gibi görüyorsun her yerini ben en çok ayrintilida heyecanlı oluyordum :)

Evet ya bugün onun getirdiği bı enerji pozitiflik var o yuzden fena yiyorum mutluluktan

bugunun menüsü:
sabah: fıstık ezmeli ekşi mayalı tam buğday ekmeğine sandviç
ara:1 adet hurma,sütlü kahve
öğle: 4-5 kaşık kadar orman kebabı,bol salata,2 dilim ekmek
ara: 1 ceviz,1 elma
akşam: 5 kaşık nohut,4 kaşık bulgur pilavı ve kereviz salatası yemeği planlıyorum :)
ara belki: 20 gr kabak çekirdeği

Sanırım bugün hepimiz aynı sebeple bakıp çıkıyoruz bu sayfaya kendine gelince yazar o. Şimdi miniği işlem ilgileniyordur. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyütsün inşallah kuzusunu
Aynen oyle valla :) Ben de ara ara bakip cikiyorum birsey yazmis mi diye. Insallah hayirlisiyla dogurmustur bebisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…