Siz hepinizde gerçekten içinde bulunduğunuz grubun amacına ulaşarak tamamladiniz bravo doğum sonrası en iyi motivasyon bu olacak
Darısı size canım hepimizin de sırayla gününde sağlıkla doğum hikayesini okumak nasip olur inşallah
cnm benim kolay ağrısız sızısız doğumun olsun inşallah. bebeciğin de çok sağlıklı uslu bir bebe olsun.. dualarımız seninle..Valla ben heyecandan yiyemem diyordum ama akşam bi güzel yedim biraz da yarın bebeği düşündüm galiba ac kalmasın demi şu 2 gün yemek isteyipde yiyemediklerimi yedim biz çok iyi bi kilo ile geldik ama kimi hamileler ne guzel hızlıca veriyor insallah 9 aydır yaptığımız boşa gitmemistir normalde 9 ay böyle beslenseydik en az 12 kilo vermiştik en azindan kendi adıma konuşayim bazı diyet listelerine bakiyorum onlardanda az yiyormusuz bir de ben bebek kac kilo doğucak çok merak ediyorum en son35 haftalikken 2500 gr di bidaha gitmedim 3 'ün altinda olursa milletin dilinden kurtulamam
Ben yemediğim zaman hiç süt olmamıştı.süt olunca kilolar gidiyor bence,yani çocuk emince.Şuan yiyiorum canım 7,5 kg aldım. Kısmıyorum artık kendimi. Sadece Doğum sonrası inşallah bu iştah ve tatlı isteği kalmaz onu düşünüyorum . Emzirirken esas dikkat etmek gerekiyormuş :) tecrübeliler öyle söylüyor hep
Vallahi bende onu çok merak ettim haber varmi diye bi fırsat bulup girdim ama yok herhalde :) ayrıntılı çok güzel ya doğmadan bebeği doğmuş gibi görüyorsun her yerini ben en çok ayrintilida heyecanlı oluyordum :)Kızlar herkes nerede volveron napiyo acaba bizimde bugün ayrıntılı USG vardı minnoş aynı ablası
Evet ya bugün onun getirdiği bı enerji pozitiflik var o yuzden fena yiyorum mutluluktanVallahi bende onu çok merak ettim haber varmi diye bi fırsat bulup girdim ama yok herhalde :) ayrıntılı çok güzel ya doğmadan bebeği doğmuş gibi görüyorsun her yerini ben en çok ayrintilida heyecanlı oluyordum :)
:):)Afiyet bal şeker olsun cnm:)Sen yinede çok yememeye bakEvet ya bugün onun getirdiği bı enerji pozitiflik var o yuzden fena yiyorum mutluluktan
Fit kek yaptım canım ara öğüne onu yedim şimdide bugün sabahtan yenik bssladim çocuklar için bile baya güzel bı tarif:):)Afiyet bal şeker olsun cnm:)Sen yinede çok yememeye bak
Aynen oyle valla :) Ben de ara ara bakip cikiyorum birsey yazmis mi diye. Insallah hayirlisiyla dogurmustur bebisini.Sanırım bugün hepimiz aynı sebeple bakıp çıkıyoruz bu sayfayakendine gelince yazar o. Şimdi miniği işlem ilgileniyordur. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyütsün inşallah kuzusunu
Aynen oyle valla :) Ben de ara ara bakip cikiyorum birsey yazmis mi diye. Insallah hayirlisiyla dogurmustur bebisini.
Canim gun içinde daha az artik suan daha cok ortada toplanip itiyor genel olarakcool_lime canım senin bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?