Ben almadim canim 4 ayHanımlar İlk 4 ay da kaç kilo aldınız çok merak ediyorum
Sonraki aylar ortalama kaç kilo aldınız ben şuan 5+5 haftalığım spor vs yapayım diyorum ama mide bulantısı baş ağrısı ve halsizlikten hiç bir şeye takatim yok 172 boyundayım ve kemiklerim de iri şuan 59 kiloyum bi yarmagul olmaktan korkuyorum çatlaklarim olmasın istiyorumBen almadim canim 4 ay
Önce bulantili dönemi atlar canım şimdi hiç kafana takma benceSonraki aylar ortalama kaç kilo aldınız ben şuan 5+5 haftalığım spor vs yapayım diyorum ama mide bulantısı baş ağrısı ve halsizlikten hiç bir şeye takatim yok 172 boyundayım ve kemiklerim de iri şuan 59 kiloyum bi yarmagul olmaktan korkuyorum çatlaklarim olmasın istiyorum
6dan sonra hicbisey yemedim bugün ilk kez ama 6ya ladar....:):)Afiyet bal şeker olsun cnm:)Sen yinede çok yememeye bak
Canim ilk haftalar yemek zaten zor bi is miden ne aliyosa onu yiyeceksin oda tuzlu ve hamur isi seyler oluyo genelde... bende 1.72 yim toplamda 9 kilo kadar kaldim aslinda 1 ay cok saldim 6 kilodan sonrasini bianda aldim ama bu zamana kadar tatliyi kontrollu yedim aksam yemegini erkenden kesip bi daha bisey yemedimSonraki aylar ortalama kaç kilo aldınız ben şuan 5+5 haftalığım spor vs yapayım diyorum ama mide bulantısı baş ağrısı ve halsizlikten hiç bir şeye takatim yok 172 boyundayım ve kemiklerim de iri şuan 59 kiloyum bi yarmagul olmaktan korkuyorum çatlaklarim olmasın istiyorum
Canim gun içinde daha az artik suan daha cok ortada toplanip itiyor genel olarak
Canim benim bi arkadasin tikali oluyodu bebegi besleyen damardan biri tikaliymis bebekleri 3 kilonun altinda dogdu sadece baska bi saglik sorunu yasamadiKızlar bu arada benim bugünkü kontrolde sol rahim damarinda çentik var dendi yani bebeği besleyen damarlardan biri tıkalı bunu yaşayan oldu mu birde makat geliş olarak görünüyor pozisyon herşey iyi dedi Dr ama bu pürüzler kafama takiliyor
Ay hic hatırlamıyorum ki canim sanki ilk hamileligim gibi bicok seyi unutmusum kisa zamanda :)Benimde öyle. Artık sağda solda değilde ortada duruyor genelde. Ve eskisi gibi hareket de yok :) bu zamanın yaklaştığı anlamına mı gelir acaba :) önceki doğumunda da öyle miydi
Ay hic hatırlamıyorum ki canim sanki ilk hamileligim gibi bicok seyi unutmusum kisa zamanda :)
Dogum nerde nasil başlıcak cok merak ediyorum :) heyecanim artiyor giderken surekli kendimi dinliyorum
Gozun aydin canım hayirli olsunnn senden haber bekliyodum :)) masAllah bebegin kilosu iyi. Ilk defa duydum bu hastaligi neyseki rahimini ellememisler. Hadi gecmisler olsun..Kızlar yazamadim sezeryanim güzel geçti 3150 gr doğduk cok şükür agliyoruz emisiyoruz ama sezeryan sonrasi kanamam oldu ruptur mudur nedir o oldu 1000 hastada 1 olur muş rahim alinacakti şükür atlattık komple hastane ayağa kalkti bidaha doğum mogum yok diyor lar
Allah razı canim darisi size olsunGozun aydin canım hayirli olsunnn senden haber bekliyodum :)) masAllah bebegin kilosu iyi. Ilk defa duydum bu hastaligi neyseki rahimini ellememisler. Hadi gecmisler olsun..
Kizlar yeme faln boş mus caniniza bakın keyfini çıkarın bu arada benim 3. Oldugu icin riskim.yuksek mis ilk gebeliklerde risk amis zaten 1 yuzde 3 ihtimal le olur dedi dr şükür Rabbim dönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?