Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben almadim canim 4 ay
Sonraki aylar ortalama kaç kilo aldınız ben şuan 5+5 haftalığım spor vs yapayım diyorum ama mide bulantısı baş ağrısı ve halsizlikten hiç bir şeye takatim yok 172 boyundayım ve kemiklerim de iri şuan 59 kiloyum bi yarmagul olmaktan korkuyorum çatlaklarim olmasın istiyorum

Önce bulantili dönemi atlar canım şimdi hiç kafana takma bence

Kahvaltı
Bebek hareket etsin diye hastanede yarım açma meyve suyu yarım browni
Eve gelince 1 katmer menemen peynir zeytin
Ara 2 parça bitter çikolata ve diyetkek 2 dilim muz
Akşam 4-5 kaşık pilav ve patlıcan oturtma tarzı bı yemek kereviz salatası yoğurt
Ara limonlu soda günü kapattım

Kızlar bu arada benim bugünkü kontrolde sol rahim damarinda çentik var dendi yani bebeği besleyen damarlardan biri tıkalı bunu yaşayan oldu mu birde makat geliş olarak görünüyor pozisyon herşey iyi dedi Dr ama bu pürüzler kafama takiliyor

Canim ilk haftalar yemek zaten zor bi is miden ne aliyosa onu yiyeceksin oda tuzlu ve hamur isi seyler oluyo genelde... bende 1.72 yim toplamda 9 kilo kadar kaldim aslinda 1 ay cok saldim 6 kilodan sonrasini bianda aldim ama bu zamana kadar tatliyi kontrollu yedim aksam yemegini erkenden kesip bi daha bisey yemedim

Canim benim bi arkadasin tikali oluyodu bebegi besleyen damardan biri tikaliymis bebekleri 3 kilonun altinda dogdu sadece baska bi saglik sorunu yasamadi

Benimde öyle. Artık sağda solda değilde ortada duruyor genelde. Ve eskisi gibi hareket de yok :) bu zamanın yaklaştığı anlamına mı gelir acaba :) önceki doğumunda da öyle miydi
Ay hic hatırlamıyorum ki canim sanki ilk hamileligim gibi bicok seyi unutmusum kisa zamanda :)
Dogum nerde nasil başlıcak cok merak ediyorum :) heyecanim artiyor giderken surekli kendimi dinliyorum

Ay hic hatırlamıyorum ki canim sanki ilk hamileligim gibi bicok seyi unutmusum kisa zamanda :)
Dogum nerde nasil başlıcak cok merak ediyorum :) heyecanim artiyor giderken surekli kendimi dinliyorum

Bende de öyle yaa :) artık 38+3 de bugün itibariyle bitti. Acaba ne zaman gelecek telaşı var :)) ama sanki geç gelecekmiş hissi var hep içimde. Umarım bu hisle evrene yanlış enerji göndermem

Gozun aydin canım hayirli olsunnn senden haber bekliyodum :)) masAllah bebegin kilosu iyi. Ilk defa duydum bu hastaligi neyseki rahimini ellememisler. Hadi gecmisler olsun..

Kizlar yeme faln boş mus caniniza bakın keyfini çıkarın bu arada benim 3. Oldugu icin riskim.yuksek mis ilk gebeliklerde risk amis zaten 1 yuzde 3 ihtimal le olur dedi dr şükür Rabbim dönderdi

Ay canım benim kıyamam ya çok şükür Allah korumuş . Bebeğin 7si çıkınca maddi durumun el verirse hem bebeğin kazadan beladan korunması İçin hem de doğumunun Şükrü için bir kurban kestir. Bu arada şuan iyisin ama di mi bir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…