Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kesildi canim hemen cok şükür rahim atonisi diye defa duyduğum bisey miş cok şükür iyiym insallah bi daha kanama.gormek istemiyorum

Kesildi canim hemen cok şükür rahim atonisi diye defa duyduğum bisey miş cok şükür iyiym insallah bi daha kanama.gormek istemiyorum

İyi düşün güzel şeyler olsun inşallah :) hem bak artık bebiş de geldi. Nasıl bebeğin Peki sana mı benziyor babasına mı :) ay benim kızıma dair en çok merak ettiğim şeylerden biri de sanırım bu :) bir de Doğuma girmeden öncede bi ultrasondan bakıp son kez tahmini Doğum ağırlığı söylendi mi

Aynen canım çok tatli bi bebisiz dogunca anlayacaksın kokusu şahane ben en skn 35 haftalikken gittiydm 3150 3200 dogar dedi dr nokta atışı yapti yani

20.haftada bebek sürekli hareket ediyor.nihayi pozisyonunu daha almadı ki....şu an baksan kafası kim bilir nerede??doğum pozisyonuna karar verilecek zaman değil ki boşuna moralini bozmuş.

Hayırlı olsun canım,çok sevindim.geçmiş olsun ayrıca.mis kokulunu öp kokla yerimize.Allah bağışlasın.

Sabah : 2küçük dilim çavdar ekmeği arasına inçe süzme peynir,çay
Ara : 1 şekersiz nescafe
Ara : yarım kase sütlü nesfit-yulaf ezmesi
Öğle : 1 tabak taze bakla yemeği,soda
Ara : 3-5 kayısı,3-4 küçük ceviz,3-4 kaju
Akşam : 1 kase tarhana çorbası,1 tabak kapuska,salata,ayran
Ara : soda

20.haftada bebek sürekli hareket ediyor.nihayi pozisyonunu daha almadı ki....şu an baksan kafası kim bilir nerede??doğum pozisyonuna karar verilecek zaman değil ki boşuna moralini bozmuş.
Dr onunla ilgili bişey demedi de verdiği rapordan baktım canim

Arkadaşımında bebeği besleyen damarlardan biri çok dar demişlerdi.dr hep soluna yatarak uyumasını tavsiye etmişti.kız hep soluna uyudu.bebişi 3.100 doğdu ve maş çok sağlıklı.
İnşallah benimde öyle olur canim yani sağlıkla gelsin yanıma kilosu hiç mühim degil

canımmm gözün aydın, çok geçmiş olsun.. neyse ki atlatmışsın kendine çok dikkat et..

Gecede baktım ama gorememistim onunla geçmiş olsun canım ikinizde iyisiniz çok şükür mis kokulunu bizim içinde kokla op gözün aydın canim

Kizlar yeme faln boş mus caniniza bakın keyfini çıkarın bu arada benim 3. Oldugu icin riskim.yuksek mis ilk gebeliklerde risk amis zaten 1 yuzde 3 ihtimal le olur dedi dr şükür Rabbim dönderdi
Aman işte o düşük ihtimaller bile gelip buluyor bazen neyse ki atlattin canim

Benimki kızımın aynısı ikizi gibi renkli usgye bakinca

Yulaf ezmesini sütle bi türlü sevemedim :/

Yulaf ezmesini sütle bi türlü sevemedim :/

Ben de sevmiyorum. Icine ancak seker Bol tarcin falan koyunca yiyebiliyorum. E o zaman zaten yeme daha iyi
Sadece yulaf ezmesi olunca yenmiyor zaten,içine nesfit sade karıştırıyorum 1/4oranında.eskiden yarı yarıya karıştırırdım.şimdi alıştım seviyorum.hatta olsa da yesek modundayım hep,nefissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…