Kesildi canim hemen cok şükür rahim atonisi diye defa duyduğum bisey miş cok şükür iyiym insallah bi daha kanama.gormek istemiyorumAy canım benim kıyamam ya çok şükür Allah korumuş . Bebeğin 7si çıkınca maddi durumun el verirse hem bebeğin kazadan beladan korunması İçin hem de doğumunun Şükrü için bir kurban kestir. Bu arada şuan iyisin ama di mi bir sıkıntı yok
Kesildi canim hemen cok şükür rahim atonisi diye defa duyduğum bisey miş cok şükür iyiym insallah bi daha kanama.gormek istemiyorum
Aynen canım çok tatli bi bebisiz dogunca anlayacaksın kokusu şahaneİyi düşün güzel şeyler olsun inşallah :) hem bak artık bebiş de geldi. Nasıl bebeğin Peki sana mı benziyor babasına mı :) ay benim kızıma dair en çok merak ettiğim şeylerden biri de sanırım bu :) bir de Doğuma girmeden öncede bi ultrasondan bakıp son kez tahmini Doğum ağırlığı söylendi mi
Tek öyle olsun canım insailllah sağlıkla gününde gelsindeCanim benim bi arkadasin tikali oluyodu bebegi besleyen damardan biri tikaliymis bebekleri 3 kilonun altinda dogdu sadece baska bi saglik sorunu yasamadi
20.haftada bebek sürekli hareket ediyor.nihayi pozisyonunu daha almadı ki....şu an baksan kafası kim bilir nerede??doğum pozisyonuna karar verilecek zaman değil ki boşuna moralini bozmuş.Kızlar bu arada benim bugünkü kontrolde sol rahim damarinda çentik var dendi yani bebeği besleyen damarlardan biri tıkalı bunu yaşayan oldu mu birde makat geliş olarak görünüyor pozisyon herşey iyi dedi Dr ama bu pürüzler kafama takiliyor
Hayırlı olsun canım,çok sevindim.geçmiş olsun ayrıca.mis kokulunu öp kokla yerimize.Allah bağışlasın.Kızlar yazamadim sezeryanim güzel geçti 3150 gr doğduk cok şükür agliyoruz emisiyoruz ama sezeryan sonrasi kanamam oldu ruptur mudur nedir o oldu 1000 hastada 1 olur muş rahim alinacakti şükür atlattık komple hastane ayağa kalkti bidaha doğum mogum yok diyor lar
Arkadaşımında bebeği besleyen damarlardan biri çok dar demişlerdi.dr hep soluna yatarak uyumasını tavsiye etmişti.kız hep soluna uyudu.bebişi 3.100 doğdu ve maş çok sağlıklı.Tek öyle olsun canım insailllah sağlıkla gününde gelsinde
Dr onunla ilgili bişey demedi de verdiği rapordan baktım canim20.haftada bebek sürekli hareket ediyor.nihayi pozisyonunu daha almadı ki....şu an baksan kafası kim bilir nerede??doğum pozisyonuna karar verilecek zaman değil ki boşuna moralini bozmuş.
İnşallah benimde öyle olur canim yani sağlıkla gelsin yanıma kilosu hiç mühim degilArkadaşımında bebeği besleyen damarlardan biri çok dar demişlerdi.dr hep soluna yatarak uyumasını tavsiye etmişti.kız hep soluna uyudu.bebişi 3.100 doğdu ve maş çok sağlıklı.
canımmm gözün aydın, çok geçmiş olsun.. neyse ki atlatmışsın kendine çok dikkat et..Kızlar yazamadim sezeryanim güzel geçti 3150 gr doğduk cok şükür agliyoruz emisiyoruz ama sezeryan sonrasi kanamam oldu ruptur mudur nedir o oldu 1000 hastada 1 olur muş rahim alinacakti şükür atlattık komple hastane ayağa kalkti bidaha doğum mogum yok diyor lar
Gecede baktım ama gorememistim onunla geçmiş olsun canım ikinizde iyisiniz çok şükür mis kokulunu bizim içinde kokla op gözün aydın canimKızlar yazamadim sezeryanim güzel geçti 3150 gr doğduk cok şükür agliyoruz emisiyoruz ama sezeryan sonrasi kanamam oldu ruptur mudur nedir o oldu 1000 hastada 1 olur muş rahim alinacakti şükür atlattık komple hastane ayağa kalkti bidaha doğum mogum yok diyor lar
Aman işte o düşük ihtimaller bile gelip buluyor bazen neyse ki atlattin canimKizlar yeme faln boş mus caniniza bakın keyfini çıkarın bu arada benim 3. Oldugu icin riskim.yuksek mis ilk gebeliklerde risk amis zaten 1 yuzde 3 ihtimal le olur dedi dr şükür Rabbim dönderdi
Benimki kızımın aynısı ikizi gibi renkli usgye bakincaİyi düşün güzel şeyler olsun inşallah :) hem bak artık bebiş de geldi. Nasıl bebeğin Peki sana mı benziyor babasına mı :) ay benim kızıma dair en çok merak ettiğim şeylerden biri de sanırım bu :) bir de Doğuma girmeden öncede bi ultrasondan bakıp son kez tahmini Doğum ağırlığı söylendi mi
Herkesin ağzida kapanmistir umarım o konudaAynen canım çok tatli bi bebisiz dogunca anlayacaksın kokusu şahaneben en skn 35 haftalikken gittiydm 3150 3200 dogar dedi dr nokta atışı yapti yani
Yulaf ezmesini sütle bi türlü sevemedim :/Sabah : 2küçük dilim çavdar ekmeği arasına inçe süzme peynir,çay
Ara : 1 şekersiz nescafe
Ara : yarım kase sütlü nesfit-yulaf ezmesi
Öğle : 1 tabak taze bakla yemeği,soda
Ara : 3-5 kayısı,3-4 küçük ceviz,3-4 kaju
Akşam : 1 kase tarhana çorbası,1 tabak kapuska,salata,ayran
Ara : soda
Ben de sevmiyorum. Icine ancak seker Bol tarcin falan koyunca yiyebiliyorum. E o zaman zaten yeme daha iyiYulaf ezmesini sütle bi türlü sevemedim :/
Yulaf ezmesini sütle bi türlü sevemedim :/
Sadece yulaf ezmesi olunca yenmiyor zaten,içine nesfit sade karıştırıyorum 1/4oranında.eskiden yarı yarıya karıştırırdım.şimdi alıştım seviyorum.hatta olsa da yesek modundayım hep,nefissssBen de sevmiyorum. Icine ancak seker Bol tarcin falan koyunca yiyebiliyorum. E o zaman zaten yeme daha iyi
Muzla da tatlandirabilirsin canım aslında da yiyosanBen de sevmiyorum. Icine ancak seker Bol tarcin falan koyunca yiyebiliyorum. E o zaman zaten yeme daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?