Soğuk süt le mi sıcak mı canimSadece yulaf ezmesi olunca yenmiyor zaten,içine nesfit sade karıştırıyorum 1/4oranında.eskiden yarı yarıya karıştırırdım.şimdi alıştım seviyorum.hatta olsa da yesek modundayım hep,nefissss
Teşekkür ederimÖnce bulantili dönemi atlar canım şimdi hiç kafana takma bence
Ben hiç tatlı yemiyorum özellikle dikkat ediyorum canım tatlı istediğinde yoğurda tarçın katıp öyle yiyorum hurma yiyorum ya da evde sıkılmış portakal suyu vs inşallah devam ettirebilirim Allah yardımcımız olsunCanim ilk haftalar yemek zaten zor bi is miden ne aliyosa onu yiyeceksin oda tuzlu ve hamur isi seyler oluyo genelde... bende 1.72 yim toplamda 9 kilo kadar kaldim aslinda 1 ay cok saldim 6 kilodan sonrasini bianda aldim ama bu zamana kadar tatliyi kontrollu yedim aksam yemegini erkenden kesip bi daha bisey yemedim
Cnm öncelikle geçmiş olsun , Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallahKızlar yazamadim sezeryanim güzel geçti 3150 gr doğduk cok şükür agliyoruz emisiyoruz ama sezeryan sonrasi kanamam oldu ruptur mudur nedir o oldu 1000 hastada 1 olur muş rahim alinacakti şükür atlattık komple hastane ayağa kalkti bidaha doğum mogum yok diyor lar
Harika besleniyorsun ya, özendim vallahi :) akşam yemeklerinden sonra acıkmaya başladım benSabah : 2küçük dilim çavdar ekmeği arasına inçe süzme peynir,çay
Ara : 1 şekersiz nescafe
Ara : yarım kase sütlü nesfit-yulaf ezmesi
Öğle : 1 tabak taze bakla yemeği,soda
Ara : 3-5 kayısı,3-4 küçük ceviz,3-4 kaju
Akşam : 1 kase tarhana çorbası,1 tabak kapuska,salata,ayran
Ara : soda
Cnm ben ilk 3 ay kilo almadım gramda vermedim 4. Ay bir kilo aldimHanımlar İlk 4 ay da kaç kilo aldınız çok merak ediyorum
Çok geçmiş olsun cnm allah korumuş.hayirli uğurlu olsun kilosuda güzel rabbim uzun uzun ömürler nasip etsin size bagislasinKızlar yazamadim sezeryanim güzel geçti 3150 gr doğduk cok şükür agliyoruz emisiyoruz ama sezeryan sonrasi kanamam oldu ruptur mudur nedir o oldu 1000 hastada 1 olur muş rahim alinacakti şükür atlattık komple hastane ayağa kalkti bidaha doğum mogum yok diyor lar
kızlar ben çok severim ama şöyle :))) 4 yk yulafın içine elma rendeliyorum yarım elma. 2 ceviz koyuyorum ve 1 çay kaşığı tarçın. 1 bardak sütle iyice puding gibi olana kadar pişiriyorum. çok lezeetli oluyorrrr.Sadece yulaf ezmesi olunca yenmiyor zaten,içine nesfit sade karıştırıyorum 1/4oranında.eskiden yarı yarıya karıştırırdım.şimdi alıştım seviyorum.hatta olsa da yesek modundayım hep,nefissss
Gerçekten koyulaşıp kıvam alıyor mu ? Puding gibi oluyorsa denemek isterimkızlar ben çok severim ama şöyle :))) 4 yk yulafın içine elma rendeliyorum yarım elma. 2 ceviz koyuyorum ve 1 çay kaşığı tarçın. 1 bardak sütle iyice puding gibi olana kadar pişiriyorum. çok lezeetli oluyorrrr.
2. tarif: yarım muz ve 4 kaşık yulaf,1 çay kaşığı kakaoyu pişiriyorum yine 1 bardak sütle. üzerine bol hindistan cevizi tozu ve 1 çay kaşığı kadar bal gezdiriyorum. ikiside puding gibi harika oluyor.
Burada da sicak sutle pisirerek yapiyorlar ya ama iste Ben alismisim klasik Turk kahvaltisina. Beni doyurmuyor tatli gibi geliyor. E onu yiyorum Iki dakika snr acikiyorumkızlar ben çok severim ama şöyle :))) 4 yk yulafın içine elma rendeliyorum yarım elma. 2 ceviz koyuyorum ve 1 çay kaşığı tarçın. 1 bardak sütle iyice puding gibi olana kadar pişiriyorum. çok lezeetli oluyorrrr.
2. tarif: yarım muz ve 4 kaşık yulaf,1 çay kaşığı kakaoyu pişiriyorum yine 1 bardak sütle. üzerine bol hindistan cevizi tozu ve 1 çay kaşığı kadar bal gezdiriyorum. ikiside puding gibi harika oluyor.
Sonraki seyir nasıl oldu 4. Aydan sonra kaçar kiloyla ilerledinizCnm ben ilk 3 ay kilo almadım gramda vermedim 4. Ay bir kilo aldim
Rahim rüptürü rahmin yırtılması demek kuzum. Genelde sezaryen sonrası tekrar sezaryen olduğunda yani üstüste olunca ya da sezaryen sonrası normal doğumda olabiliyor. Rahime de kesi atılıyor ya ilk doğumda. İkincisinde ya da üçüncüsünde ilk kesinin yeri ayrılabiliyor yani bildiğin dikişlerin olduğu yer yırtılıyo. O sebeple 3 sezaryenden sonraya izin verilmiyor. İlla olcak diye bişi diil tabi de riski çok çok yüksekGozun aydin canım hayirli olsunnn senden haber bekliyodum :)) masAllah bebegin kilosu iyi. Ilk defa duydum bu hastaligi neyseki rahimini ellememisler. Hadi gecmisler olsun..
tabi cnm 3 saat tokluk maksimum sağlıyor banada. ben onu işyerinde kahvaltı niyetine yiyorum sonra ara öğün yiyorum zaten sonrada öğle yemeği. ama uzun süre tok kalmak istersem tercih etmiyorum bendeBurada da sicak sutle pisirerek yapiyorlar ya ama iste Ben alismisim klasik Turk kahvaltisina. Beni doyurmuyor tatli gibi geliyor. E onu yiyorum Iki dakika snr acikiyorummesela esim cok sever benim. Ona kucuk kavanozlara yulafi koyuyorum ustune yogurt sonra meyva dilimleri. Tabiki koydugum meyvaya gore bal tarcin ceviz findik falan koyuyorum ustune. Buzdolabinda bi gece beklettigin zaman yulaflar iyice yumusuyor. Aslinda guzel oluyor ama iste Ben ona ogun gozuyle bakamiyorum.
ben ilk 3 ay kg almadım.şuan 7 aylığım (30 a gircem 2 gün sonra) 6 kg aldım sayılır. ayda 1.5 -2 geliyor :/Sonraki seyir nasıl oldu 4. Aydan sonra kaçar kiloyla ilerlediniz
Ben sanki kilo alımının önüne gecemicem gibi hissediyorum inşallah ben de az alırım .teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinben ilk 3 ay kg almadım.şuan 7 aylığım (30 a gircem 2 gün sonra) 6 kg aldım sayılır. ayda 1.5 -2 geliyor :/
cnm bende çok dikkat ediyorum ona rağmen kilo almam okdr hızlandı ki anlatamam. yani dikkat et, yürüyüş yap. ağzıma hamur yağlı sürmüyorum düşün, zaten safra kesemde taş var oyüzden kızartmalar , börekler yasak hep. ona rağmen 6 kg aldım işte. bakalım daha kaç alıcam.Ben sanki kilo alımının önüne gecemicem gibi hissediyorum inşallah ben de az alırım .teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
İnşallah sağlıklı ve kolay doğum yaparsınız hepimiz için tabiki. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içincnm bende çok dikkat ediyorum ona rağmen kilo almam okdr hızlandı ki anlatamam. yani dikkat et, yürüyüş yap. ağzıma hamur yağlı sürmüyorum düşün, zaten safra kesemde taş var oyüzden kızartmalar , börekler yasak hep. ona rağmen 6 kg aldım işte. bakalım daha kaç alıcam.
Teşekkürler canım dollyde de okumuştum oda yoğurtla tüketiyordu ama hiç denemedim bı ara muzla deneyimCnm öncelikle geçmiş olsun , Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallahdarısı başımıza :) kendine dikkat et; vakit bulunca yazarsın zaten buralara...
Harika besleniyorsun ya, özendim vallahi :) akşam yemeklerinden sonra acıkmaya başladım ben
C charlaEyslg kızlar yulaf ezmesini sütle sevemiyorum bende, yoğurtla tüketmek isterseniz bi tarif verebilirim belki denemek istersiniz.. 2 sene önce diyetisyen takibine girmiştim o vermişti bana bu tarifi öğle yemeği olarak tüketiyordum o zamanlar. O kadar sevdim ki geçen yaz da hep bunu yedim öğlenleri.. çilek çıksın yapacağım tekrar
2 küçük kutu activia sade probiyotik yoğurt ya da yarım kase ev yoğurdu, 2-3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 10 adet çiğ badem, 1 çay kaşığı toz tarçın, 5-6 adet mini çilek doğruyoruz (çilek yoksa şeftali de güzel oluyor). karıştırıp tüketiyoruz. Ben bunu muzla ve ananasla da denedim ama o şekilde sevemedim en güzel çilekle oluyor :)
Akşama kadar çok iyiymiş bende tatlı atismatirmaliklara dayanamıyorum ama kızlar gibi 6dan önceye yer vermeye karar verdim bakalimGünaydın kızlar, 2 gün izin kullandım güya dinlenmek icin ; buzdolabını ve mutfağı temizledim, ütüleri yaptım , keşke işe gitseymişim daha az yorulurdum..bugün de evdeyim inşallah dinlenebilirim..
Sabah; 1 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği , 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 küçük domates , 1 dilim peynir , 5 zeytin, 1 kaşık reçel, 1 bardak ılık süt.
Ara; şekersiz Türk kahvesi ve 1 şişe maden suyu
Öğle; temizlikten fırsat bulamadım 17.00 gibi 1 kase mercimek çorbası , yarım dilim tam buğday ekmek
Akşam 19.00 gibi yarım kase mercimek çorbası, yarım tabak portakallı kereviz yemeği, 2 çatal makarnadan tattım.
Ara; 2 bardak şekersiz açık çay , 3 un kurabiyesi.
aferin banaaaa1 değil 2 değil tam 3 tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?