Hayırlı olsun canım, sana da geçmiş olsun :) bir an önce toparlan insallahKızlar yazamadim sezeryanim güzel geçti 3150 gr doğduk cok şükür agliyoruz emisiyoruz ama sezeryan sonrasi kanamam oldu ruptur mudur nedir o oldu 1000 hastada 1 olur muş rahim alinacakti şükür atlattık komple hastane ayağa kalkti bidaha doğum mogum yok diyor lar
Her ay birer kilo 8 9 ayda her hafta 500 gr aldım toplamda 9.5 'la bitirdimSonraki seyir nasıl oldu 4. Aydan sonra kaçar kiloyla ilerlediniz
Ben 1.5 haftada 1.5 kg aldım yaHer ay birer kilo 8 9 ayda her hafta 500 gr aldım toplamda 9.5 'la bitirdim
Çok güzel kilonuzun dengesini korumuşsunuz ben çok kilo alıp çok catlamaktan korkuyorum . Özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı neler yaptınız acabaHer ay birer kilo 8 9 ayda her hafta 500 gr aldım toplamda 9.5 'la bitirdim
Aaa neden üzüldün cnm? bebişin gelişimi önde o zaman?Bu arada doktor ultrason a gore dogum tarihimin 7 mart oldugunu soyledi1 hafta geri geldim
Neseliyimmm canim ne durumdasin herhangi belirtilerin var mi :) senle bende sira sirti duvara yaslayip ayaginin birini digerinin ustune atmaya caliyomussun atabilirsen doguma daha varmis atamiyosan dogum yakinmis boyle bisey duydum demin atamadım ust uste ama aksam oldugu icin yorgunluktan olabilir sabah dene dediler boyle bisey duydun mu hic
Ay vakit dolmadan ne yaparsak yapalim gelmiyolarAy canım eskiden az biraz sancı yokluyordu. Şimdi o belirti bile yok yaa. Belirti sıfır soğur sıfır yani o derece sadece göbeğim aşağıya indi. Dün gece acile gittim bi bakayım sancı durumum nedir? Varda ben mi hissetmiyorum diye. Sancı filan görünmedi . Benim de acildeki ultrasona göre 1 hafta geriden geldi. Ayy dedim bu kız 41i devirtecek bana :)) napsak da doğsa bu çocuk. Hurma yiye yiye hurmadan tiksindimbitki çayları mı içsem napsam.. yürüyordum da yok tık yok
Ay vakit dolmadan ne yaparsak yapalim gelmiyolarbendede bi belirti yok yav marta kalmaz diye dusunmuyodum hic artik kalicak gibi geliyo.. :)
Bende bakiyorum onaAy bilmiyorum ki :)) bir de Eylül Öztürk diye bi fenomen var instagramda o kadın da doğuramadı hala. Hergün resmen profiline bakıyorum doğurdu mu diyehiç marta kalsın istemiyordum ama bakalım ya hala ümitliyim. Belki birden sancı gelir
Bende bakiyorum onadogumun baslamasina cesaretimde yok bi yandan beklemekte sıkıyor insani :)
Daha fazla kilo almış olsaydın çok daha zor olurdu galiba bı yandan ödemler ellerin ayakların şişer falan bu ara bende de inanılmaz bı halsizlik var Leslie yaoayim dedim 5 dk yapabildi hep yorgun hissediyorumGunaydin kizlar. Beni fenaliklar basiyor yuzum ates topu gibi ustumu cikariyorum serinliyorum giyiniyorum pisiyorum. Nefes alabilmek icin yastiklari ust uste koyup yatıyorum son zamanlar biraz zor ve yorucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?