Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

bugun ki menümü de şimdiden paylaşayım :)
kahvaltı: tam buğday beyaz peynirli sandviç
ara: 1 ceviz,1 bardak süt,1 hurma
öğlen: 1/2 kase domates çorbası,1 lahmacun 1 bardak ayran ,bol yeşillik
ara: 1 minik kurabiye,5 adet fındık
akşam: nohut,bulgur pilavı,yoğurt,salata
ara belki olur : 20 gr kadar çekirdek :))))

Benimde bugünkü menüm:
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık
Limonlu su
Ara
3 ceviz3 dilim fitkek 1 parça bitter yarım muz sut
Ara 1 kaşık dolusu pirinç pilavı 2 kaşık patlıcan oturtma 2 dilim ekmek oeynir katmer Nutella çok alakasız pespese yedim
Akşam
Ispanak yemeği ve şehriyeli tavuk çorbası ve salata yicem
Başkada bişey yemem umsrim

Hayırlı olsun canım, sana da geçmiş olsun :) bir an önce toparlan insallah

Bi 5 ayda 2 kilo almıştım onu unuttum aşırı iştah patlaması oldu allahtan frenledim yoksa 9 değil bi 19 alırdım kesin

Neseliyimmm canim ne durumdasin herhangi belirtilerin var mi :) senle bende sira sirti duvara yaslayip ayaginin birini digerinin ustune atmaya caliyomussun atabilirsen doguma daha varmis atamiyosan dogum yakinmis boyle bisey duydum demin atamadım ust uste ama aksam oldugu icin yorgunluktan olabilir sabah dene dediler boyle bisey duydun mu hic

Sabah; 1 dilim kızarmış tam buğday ekmek, 1 küçük kırmızı biber, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, 1 bardak portakal suyu

Ara; 1 bardak süt

Öğle; 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim tam buğday ekmek

Ara; yarım küçük kase Antep fıstığı

Akşam; 1 tabak bezelye yemeği, 1 kaşık pilav, yarım kase yoğurt

Ara; 2 dilim kakaolu kek 1 bardak şekersiz açık çay. Aralar rezalet ya...hele akşamları hiçbir şey yemeyen ben, artık doyamıyorum...

Ay canım eskiden az biraz sancı yokluyordu. Şimdi o belirti bile yok yaa. Belirti sıfır soğur sıfır yani o derece sadece göbeğim aşağıya indi. Dün gece acile gittim bi bakayım sancı durumum nedir? Varda ben mi hissetmiyorum diye. Sancı filan görünmedi . Benim de acildeki ultrasona göre 1 hafta geriden geldi. Ayy dedim bu kız 41i devirtecek bana :)) napsak da doğsa bu çocuk. Hurma yiye yiye hurmadan tiksindim bitki çayları mı içsem napsam.. yürüyordum da yok tık yok

Ay vakit dolmadan ne yaparsak yapalim gelmiyolar bendede bi belirti yok yav marta kalmaz diye dusunmuyodum hic artik kalicak gibi geliyo.. :)

Ay vakit dolmadan ne yaparsak yapalim gelmiyolar bendede bi belirti yok yav marta kalmaz diye dusunmuyodum hic artik kalicak gibi geliyo.. :)

Ay bilmiyorum ki :)) bir de Eylül Öztürk diye bi fenomen var instagramda o kadın da doğuramadı hala. Hergün resmen profiline bakıyorum doğurdu mu diye hiç marta kalsın istemiyordum ama bakalım ya hala ümitliyim. Belki birden sancı gelir

Sabah : 2 küçük dilim çavdar arasına süzme peynir,çay
Öğle : 1 tabak ciğer tava,havuç-kara lahana salatası,2-3çatal erişte kavurma
Akşam : (saçmaladım) 1 tabak acılı menemen,3-4 dilim çavdar ekmeği,çay ,peynir,zeytin.
Ara:2 çatal Kıbrıs tatlısı,5-6adet doritos,soda

Bende bakiyorum ona dogumun baslamasina cesaretimde yok bi yandan beklemekte sıkıyor insani :)

Bende bakiyorum ona dogumun baslamasina cesaretimde yok bi yandan beklemekte sıkıyor insani :)

Aynen bakma sen doğumu istediğime. Hep kızıma kavuşma hevesinden bunlar :)) yoksa nasıl korkuyorum anlatamam bi de bende de iştah bi arttı bi arttı. Bazılarının son haftalarda azalırmış bende tam tersi. Demin bir Türk kahvesi 2 ince dilim kekte ben yedim tutamıyorum kendimi. Sanırım çocuk kilo alsın diye durmadan yiyince benim mide de büyüdü :))

Gunaydin kizlar. Beni fenaliklar basiyor yuzum ates topu gibi ustumu cikariyorum serinliyorum giyiniyorum pisiyorum. Nefes alabilmek icin yastiklari ust uste koyup yatıyorum son zamanlar biraz zor ve yorucu..

Gunaydin kizlar. Beni fenaliklar basiyor yuzum ates topu gibi ustumu cikariyorum serinliyorum giyiniyorum pisiyorum. Nefes alabilmek icin yastiklari ust uste koyup yatıyorum son zamanlar biraz zor ve yorucu..
Daha fazla kilo almış olsaydın çok daha zor olurdu galiba bı yandan ödemler ellerin ayakların şişer falan bu ara bende de inanılmaz bı halsizlik var Leslie yaoayim dedim 5 dk yapabildi hep yorgun hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…