- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
Magnezyum da kabızlık yapıyor galiba yaKızlar ua ben bu kabızlıga nasıl çözüm bulucam acep kayısı haşlıyorum kuru orijinal memleketten gelmişti suyunu içiyorum kendini yiyorumm olmuyor duplanc diye bir şurup var bir tek o oda iki günde bir tuvalete çıkarıyor canım acıyarak ne yapacağım ya
Probiyotik iç tatlım. Duphalaca bağlı kalırsan bağırsakların ona alışır ve onsuz yapamazsın bir daha. Gebelik hormonları kabıxlık yapıyor maalesef. Ben bulantı sebebiyle su içemediğimden kabız oldum. Şimdi 1,5 lt içiyorum üç gündğr. Probiyotik de içmeye başladım anca düzelcek. Kefir içebilirsin probiyotikli activa türü yoğurt yiyebilirsin. İnciri zeytinyağında bekley sabaha kdr onu ye mesela. Sabahları ılık limonlu su. Yardımcı olur inşallahKızlar ua ben bu kabızlıga nasıl çözüm bulucam acep kayısı haşlıyorum kuru orijinal memleketten gelmişti suyunu içiyorum kendini yiyorumm olmuyor duplanc diye bir şurup var bir tek o oda iki günde bir tuvalete çıkarıyor canım acıyarak ne yapacağım ya
Folik asit yapıyor demir yapıyor ama magnezyum tam tersi kabızlığı engelleyici. B grubu vitaminlet genelde sıkıntı çıkaranlar kuzuMagnezyum da kabızlık yapıyor galiba ya
Ben ona başladığımdan beri hergun kabizimda ona bağladım biraz :) demire de yeni başladım hamileliğin kaçınılmazi galiba ya kabizlikFolik asit yapıyor demir yapıyor ama magnezyum tam tersi kabızlığı engelleyici. B grubu vitaminlet genelde sıkıntı çıkaranlar kuzu
Maalesef ah hormonlarrBen ona başladığımdan beri hergun kabizimda ona bağladım biraz :) demire de yeni başladım hamileliğin kaçınılmazi galiba ya kabizlik
Memeler çok güzel oldu da :))) bel çevresi falan feci canım hızla artıyor kilom, sen de tuzu minimuma indirip su içmeye devam et su içmeyi azaltmazsan sökülür o odemler insallahKızlar sorum şu, ben mide bulantılarımdan su içemiyordum ya kurudum kaldıydım. İki ay olmuş resmen. Üç gündğr günde 1,5 lt su içiyorum artık çok şükür. Nprmalde bir bardaktı sadece. Benim göbek ve memeler kocaman oldu bi anda. Sanırım tüm suyu vücudum tutuyor şu an. Bulmuşken depolayayım dedi sanırım. Cuma tartcak dr beni kimbilir kaç çıkcam yaaaaa. Ben nasıl atcam bunu göbeğimden ? Memeler kalsın sevdim ahahahaah
Aynen bel çevresi simit oldu resmenMemeler çok güzel oldu da :))) bel çevresi falan feci canım hızla artıyor kilom, sen de tuzu minimuma indirip su içmeye devam et su içmeyi azaltmazsan sökülür o odemler insallah
Günaydın canım, çoğu bitmiş azı kalmış , allah yardımcın olsunGunaydin kizlar. Beni fenaliklar basiyor yuzum ates topu gibi ustumu cikariyorum serinliyorum giyiniyorum pisiyorum. Nefes alabilmek icin yastiklari ust uste koyup yatıyorum son zamanlar biraz zor ve yorucu..
Canım roka-tere-maydanoz üzerine limon sık ye . Kabızlığı çözüyorKızlar ua ben bu kabızlıga nasıl çözüm bulucam acep kayısı haşlıyorum kuru orijinal memleketten gelmişti suyunu içiyorum kendini yiyorumm olmuyor duplanc diye bir şurup var bir tek o oda iki günde bir tuvalete çıkarıyor canım acıyarak ne yapacağım ya
Canım okuyorum ben senin listerni gayet güzel besleniyorsun bu ara hepimizde hizli bı artış varKızlar ben çok mu yedim ya? Size listemi de atıyorum ama, tmm biraz kurabiye kek fln yemiştim ama 2 gündür tartıda fazla çıkıyorum. Birden bire basenlerim çıktı. Cuma bile bu kadar değildi şu an resmen 500-600 gr. fazla çıkıyorum tartıda. Hızla kilo mu alacağım ben yaaa??!! Çok moralim bozuk.
Canım ya inşallah bebişin kilolalarıdır o . Sabah tartıya çıkınca gözümün önünde +15 kiloyla Doğuma gidiyor olmak belirdi. Neredeyse oturup ağlayacaktımCanım okuyorum ben senin listerni gayet güzel besleniyorsun bu ara hepimizde hizli bı artış var
Anlamadim canim. Dogum tarihin kacti normalde? 14 iken 7 mart mi oldu yoksa 1 mart iken 7 mi oldu?Bu arada doktor ultrason a gore dogum tarihimin 7 mart oldugunu soyledi1 hafta geri geldim
Bende bı anda 1.5 kg aldım 1 kg su 1 günde geldi ve gitmediCanım ya inşallah bebişin kilolalarıdır o . Sabah tartıya çıkınca gözümün önünde +15 kiloyla Doğuma gidiyor olmak belirdi. Neredeyse oturup ağlayacaktım
Evet ilk trimester almadım canım . Şimdi hızla alıyorum gibi. 2 gün işten izin almıştım evdeydim bu iZin bana kg olarak döndü. İşyerinde daha temkinliyim suyum hep önümdedir, yediğim içtiğim saatlidir. Evde öyle olmuyor. Fakat senin 6 kg ile bugünlere gelmen çok güzel...15. haftamdan 29. haftama kadar 6 kg aldım ben ve çok dikkat ettiğim halde. bu haftalardaki arkadaşlar haftada 500 gr almanız normal eğer ilk trimester almadıysanız. yarın 30. haftama giriyorum bakalım inş azcık yavaşlasın artık :/
Canım sende çok iyi gitmişsin ben 32 de daha önce 15 kg almistim15. haftamdan 29. haftama kadar 6 kg aldım ben ve çok dikkat ettiğim halde. bu haftalardaki arkadaşlar haftada 500 gr almanız normal eğer ilk trimester almadıysanız. yarın 30. haftama giriyorum bakalım inş azcık yavaşlasın artık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?