Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar ua ben bu kabızlıga nasıl çözüm bulucam acep kayısı haşlıyorum kuru orijinal memleketten gelmişti suyunu içiyorum kendini yiyorumm olmuyor duplanc diye bir şurup var bir tek o oda iki günde bir tuvalete çıkarıyor canım acıyarak ne yapacağım ya

Magnezyum da kabızlık yapıyor galiba ya

Probiyotik iç tatlım. Duphalaca bağlı kalırsan bağırsakların ona alışır ve onsuz yapamazsın bir daha. Gebelik hormonları kabıxlık yapıyor maalesef. Ben bulantı sebebiyle su içemediğimden kabız oldum. Şimdi 1,5 lt içiyorum üç gündğr. Probiyotik de içmeye başladım anca düzelcek. Kefir içebilirsin probiyotikli activa türü yoğurt yiyebilirsin. İnciri zeytinyağında bekley sabaha kdr onu ye mesela. Sabahları ılık limonlu su. Yardımcı olur inşallah

Folik asit yapıyor demir yapıyor ama magnezyum tam tersi kabızlığı engelleyici. B grubu vitaminlet genelde sıkıntı çıkaranlar kuzu
Ben ona başladığımdan beri hergun kabizimda ona bağladım biraz :) demire de yeni başladım hamileliğin kaçınılmazi galiba ya kabizlik

Kızlar sorum şu, ben mide bulantılarımdan su içemiyordum ya kurudum kaldıydım. İki ay olmuş resmen. Üç gündğr günde 1,5 lt su içiyorum artık çok şükür. Nprmalde bir bardaktı sadece. Benim göbek ve memeler kocaman oldu bi anda. Sanırım tüm suyu vücudum tutuyor şu an. Bulmuşken depolayayım dedi sanırım. Cuma tartcak dr beni kimbilir kaç çıkcam yaaaaa. Ben nasıl atcam bunu göbeğimden ? Memeler kalsın sevdim ahahahaah

Memeler çok güzel oldu da :))) bel çevresi falan feci canım hızla artıyor kilom, sen de tuzu minimuma indirip su içmeye devam et su içmeyi azaltmazsan sökülür o odemler insallah

Gunaydin kizlar. Beni fenaliklar basiyor yuzum ates topu gibi ustumu cikariyorum serinliyorum giyiniyorum pisiyorum. Nefes alabilmek icin yastiklari ust uste koyup yatıyorum son zamanlar biraz zor ve yorucu..
Günaydın canım, çoğu bitmiş azı kalmış , allah yardımcın olsun sağ salım bebişine kavuşursun inşallah ..

Canım roka-tere-maydanoz üzerine limon sık ye . Kabızlığı çözüyor

Kızlar ben çok mu yedim ya? Size listemi de atıyorum ama, tmm biraz kurabiye kek fln yemiştim ama 2 gündür tartıda fazla çıkıyorum. Birden bire basenlerim çıktı. Cuma bile bu kadar değildi şu an resmen 500-600 gr. fazla çıkıyorum tartıda. Hızla kilo mu alacağım ben yaaa??!! Çok moralim bozuk.

Canım okuyorum ben senin listerni gayet güzel besleniyorsun bu ara hepimizde hizli bı artış var

Canım okuyorum ben senin listerni gayet güzel besleniyorsun bu ara hepimizde hizli bı artış var
Canım ya inşallah bebişin kilolalarıdır o . Sabah tartıya çıkınca gözümün önünde +15 kiloyla Doğuma gidiyor olmak belirdi. Neredeyse oturup ağlayacaktım

Arkadaşlar nasilsnz? Bir sorum olacaktı 4. Aydan sonra mi kilo almaya basladnz? 5. Ayda artık aylık 2 kilo kadar alablrsn demisti diyetsynm. En fazla 10 kilo ile bitirmelym 81 kıloyum suan

Valla kizlar Ben de tartida 500 gr fazla ciktim bu Sabah. AMA vucut su tutmusta olabilir. Cunku dun oglen ve aksam makarna yedim. Malesef tursu da cok yedim. Bakalim bugun Bol Bol su icicem. Yarin olur gun anlarim kilo mu yoksa su mu.

Canım ya inşallah bebişin kilolalarıdır o . Sabah tartıya çıkınca gözümün önünde +15 kiloyla Doğuma gidiyor olmak belirdi. Neredeyse oturup ağlayacaktım
Bende bı anda 1.5 kg aldım 1 kg su 1 günde geldi ve gitmedi

15. haftamdan 29. haftama kadar 6 kg aldım ben ve çok dikkat ettiğim halde. bu haftalardaki arkadaşlar haftada 500 gr almanız normal eğer ilk trimester almadıysanız. yarın 30. haftama giriyorum bakalım inş azcık yavaşlasın artık :/

Evet ilk trimester almadım canım . Şimdi hızla alıyorum gibi. 2 gün işten izin almıştım evdeydim bu iZin bana kg olarak döndü. İşyerinde daha temkinliyim suyum hep önümdedir, yediğim içtiğim saatlidir. Evde öyle olmuyor. Fakat senin 6 kg ile bugünlere gelmen çok güzel...

Canım sende çok iyi gitmişsin ben 32 de daha önce 15 kg almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…