Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben de senin gibi aldim canim. 15 ile 28 hafta arasi her hafta 500 geldi. Ondan sonra baya bi yavasladi. Bir de Ben 15. Haftaya kadar 3 kilo kadar da almistim.

Valla kizlar Ben de tartida 500 gr fazla ciktim bu Sabah. AMA vucut su tutmusta olabilir. Cunku dun oglen ve aksam makarna yedim. Malesef tursu da cok yedim. Bakalim bugun Bol Bol su icicem. Yarin olur gun anlarim kilo mu yoksa su mu.
Ben de bol su içiyorum içtikte şişiyorum gibi geliyor

çok saol canım ama valla cidden dikkat ediyorum, miktar olarak çok kısmıyorum ama sebze ağırlıklı yyorum,1 tatlı kaşığı yağla koca salaatlar yapıyor yiyorum :) yemeklerim hep az yağlı. inş bari 10 kg ile bitiririrm fazlasında gözüm yok :)))

Ya kizlar sabah yine uyandigimda islaklik vardi o turnusollu pedden bulamadim. Hic duydunuz mu böyle su olabilir mi

Ya kizlar sabah yine uyandigimda islaklik vardi o turnusollu pedden bulamadim. Hic duydunuz mu böyle su olabilir mi
Cnm Google amcadan kopyaladım

Hamilelikte vajinadan gelen su gibi akıntı gebelik boyunca sık karşılaşılan bir durumdur. Genellikle akıntının sıklığı ve miktarı hamileliğin sonlarına doğru artar.“

Benim bildiğim kadarıyla 2 şekilde oluyor . Ya azar azar sızıntı şeklinde suyun geliyordur. Ya da hamileliğin son döneminde mantar enfeksiyonu artabiliyor. Bundan kaynaklıda akıntı daha sıvı olarak gelebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…