Bebişin kesesi suyu ve artan kan hacmidir inşallah diyorumBende bı anda 1.5 kg aldım 1 kg su 1 günde geldi ve gitmedi
Ben de senin gibi aldim canim. 15 ile 28 hafta arasi her hafta 500 geldi. Ondan sonra baya bi yavasladi. Bir de Ben 15. Haftaya kadar 3 kilo kadar da almistim.15. haftamdan 29. haftama kadar 6 kg aldım ben ve çok dikkat ettiğim halde. bu haftalardaki arkadaşlar haftada 500 gr almanız normal eğer ilk trimester almadıysanız. yarın 30. haftama giriyorum bakalım inş azcık yavaşlasın artık :/
O kadar olması imkansız :)) bebiş zaten 316 Gr bı an önce 35lere gelmek istiyorum yaBebişin kesesi suyu ve artan kan hacmidir inşallah diyorum
Ben de bol su içiyorum içtikte şişiyorum gibi geliyorValla kizlar Ben de tartida 500 gr fazla ciktim bu Sabah. AMA vucut su tutmusta olabilir. Cunku dun oglen ve aksam makarna yedim. Malesef tursu da cok yedim. Bakalim bugun Bol Bol su icicem. Yarin olur gun anlarim kilo mu yoksa su mu.
ay cnm inş benimde yavaşlarrrrrBen de senin gibi aldim canim. 15 ile 28 hafta arasi her hafta 500 geldi. Ondan sonra baya bi yavasladi. Bir de Ben 15. Haftaya kadar 3 kilo kadar da almistim.
çok saol canım ama valla cidden dikkat ediyorum, miktar olarak çok kısmıyorum ama sebze ağırlıklı yyorum,1 tatlı kaşığı yağla koca salaatlar yapıyor yiyorum :) yemeklerim hep az yağlı. inş bari 10 kg ile bitiririrm fazlasında gözüm yok :)))Evet ilk trimester almadım canım . Şimdi hızla alıyorum gibi. 2 gün işten izin almıştım evdeydim bu iZin bana kg olarak döndü. İşyerinde daha temkinliyim suyum hep önümdedir, yediğim içtiğim saatlidir. Evde öyle olmuyor. Fakat senin 6 kg ile bugünlere gelmen çok güzel...
çok saol cnm bakalım azcık yavaşlarsa kg alma hızım 10 ile kapatabilirim belki.Canım sende çok iyi gitmişsin ben 32 de daha önce 15 kg almistim
Istahnz mi açıldı yoksa dikkat etsnz de mi aldnz haftada 500grBen de senin gibi aldim canim. 15 ile 28 hafta arasi her hafta 500 geldi. Ondan sonra baya bi yavasladi. Bir de Ben 15. Haftaya kadar 3 kilo kadar da almistim.
Cnm Google amcadan kopyaladımYa kizlar sabah yine uyandigimda islaklik vardi o turnusollu pedden bulamadim. Hic duydunuz mu böyle su olabilir mi
Ya kizlar sabah yine uyandigimda islaklik vardi o turnusollu pedden bulamadim. Hic duydunuz mu böyle su olabilir mi
Yok canim istah acikligindan degil. Dikkat ettigim halde aldim.Istahnz mi açıldı yoksa dikkat etsnz de mi aldnz haftada 500gr
Kilolu oldgm için kilo alıp yazin nefes alamamktn korkyrm ;( 17 kilo vermstm ama çok krkyrm yine deYok canim istah acikligindan degil. Dikkat ettigim halde aldim.
Canım artık geliyordur ya kacirsan bilirsinYa kizlar sabah yine uyandigimda islaklik vardi o turnusollu pedden bulamadim. Hic duydunuz mu böyle su olabilir mi
Vucut vucut Su tutuyor sa bilemem ama normalde suyu suyla atarsin. Yeterince icmiyorsan vucut su tutar canimBen de bol su içiyorum içtikte şişiyorum gibi geliyor
Suuu kana kana su içmek o kadar istyrm kiiVucut vucut Su tutuyor sa bilemem ama normalde suyu suyla atarsin. Yeterince icmiyorsan vucut su tutar canim
Kilolu isen fazla almazsin canim. Kilolular genelde cok az aliyorlar hatta kilo veriyorlar bile. Ben zayif oldugum icin cok aliyorum. Saglikli beslen yeter ki.Kilolu oldgm için kilo alıp yazin nefes alamamktn korkyrm ;( 17 kilo vermstm ama çok krkyrm yine de
Sagolun kizlar cevaplariniz icin yarin doktora randevu aldim bakalim ne dicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?