Midem mu bulaniyor? Ben ilk zamanlar su icemedim. Midemi kaldiriyordu.Suuu kana kana su içmek o kadar istyrm kii
Haftada 1 cagiriyor canim ama yarin dolmus hep cumaya giderim heraldeNe sıklıkla doktora gidiyorsun canım?
Nasıl attın ne yedin ne içtin bize de anlatKızlar odemimi attım 58.4 tüm minimum 57.8e dustum şükür
Haftada 1 cagiriyor canim ama yarin dolmus hep cumaya giderim heralde
Bendede artmis durumda. Alttan muane edicek diye korkuyorum seni etti mi doktorunBenimde cuma 39.hafta doluyor o zaman gidicem. Ama sanırım zaman geçtikçe heyecan ve stres arttı bende :))
Bendede artmis durumda. Alttan muane edicek diye korkuyorum seni etti mi doktorun
Bu hafta kilo çok dengesiz ya 1.5 lt su icebiliyorum canım 1 bardakta limonlu su onun etkisi olmuştur galibaNasıl attın ne yedin ne içtin bize de anlat
Menüyü çok beğendimbugun ki menümü de şimdiden paylaşayım :)
kahvaltı: tam buğday beyaz peynirli sandviç
ara: 1 ceviz,1 bardak süt,1 hurma
öğlen: 1/2 kase domates çorbası,1 lahmacun 1 bardak ayran ,bol yeşillik
ara: 1 minik kurabiye,5 adet fındık
akşam: nohut,bulgur pilavı,yoğurt,salata
ara belki olur : 20 gr kadar çekirdek :))))
Şeker yüklemesii 24. Haftada diye biliyordum hafta ilerledikçe içtiğimiz su önem kazanıyor canım sen yinede icebildigin kadar içmeye calis bemceSabah :1 haşlanmış yumurta,2 dilim küçük çavdar ekmeği,peynir,zeytin,çay
Öğle :4-5 kaşık kapuska
İkindi : okulda sosisli kumru yedim,rüyalarıma giriyordu artıkhevesim geçti neyse ki...
Akşam: 1tabak taze bakla yemeği,1 dilim oğluştan kalan inçecik hamur ev pizzası.
Su hiiiç içemiyorum.günde bir bardak o da belki.bebek susuz kalacak diye korkuyordum.bugün dr a gittim.bebeğin suyu fazla,senin içtiğin suyla alakası yok dedi.erken Doğum riskine sebep oluyormuş ki oğlumda da aynı sebepten 24.haftadan sonrayı yatarak geçirdim,çok zordu.Allah korktuğumu başıma vermesin.şwkeri yüksek annelerde daha çok olıyormuş.yarın şeker yüklemesi yapılacak.tatlı yeme dedi,diyet yapmam gerekebilirmiş.sorun şu ki ben neredeyse hiç şekerli yemiyorum.ayrıca zaten diyette gibiyim.dahası açlık grevi olur benim için.zıçtım
Yok canim henuz yapmadım :) sadece yemeği saldimgünaydın,cool_lime doğum yaptı sanırım. çok sessiz kaldı topik:)
sen arada ses ver bize:) iyi yapmışsın çok direndin son günler sal gitsin:)Yok canim henuz yapmadım :) sadece yemeği saldimhic dikkat edemiyorum
Sorma tabi tartida karsiligini aliyorum ama bide dogururum stresi var ondanda dikkat edemiyorum galiba.sen arada ses ver bize:) iyi yapmışsın çok direndin son günler sal gitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?