Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kahvalti 1 haslanmis yumurta, peynir, domates, biber ve bir dilim kizarmis ekmek.
Oglen, disaridaydik tavukburger ve kucuk patates yedim.
Aksam kucuk bir kase corba.
Arada kahve ile muffin yedim bir de yarim elma. Inanilmaz derecede gaz sancim var. birazdan nane cayi icicem.

Sabah; 1 sütlü simit, 1 dilim peynir, 1 bardak portakal suyu

Ara; 1 avuç kuru üzüm & kuru dut & çiğ badem karışımı

Öğlen; 1 tabak bezelye yemeği, yarım dilim tam buğday ekmek, 1 kase yoğurt

Ara; 1 muz

Akşam; dışarda yedik 1 porsiyon kıymalı pide , 1 ayran

Ara yok. Yeterince abarttım kaç gündür...

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık süt
Ara ceviz limonlu su
Öğle 3 kaşık tavuk suyu çorba
Ara ceviz 2 dilim elma
Akşam
Az porsiyon bulgur pilavı çok az haşlanmış tavuk birazda ıspanak yemeği salata
Ara ceviz 2 dilim kek

Sabah :1 haşlanmış yumurta,2 dilim küçük çavdar ekmeği,peynir,zeytin,çay
Öğle :4-5 kaşık kapuska
İkindi : okulda sosisli kumru yedim,rüyalarıma giriyordu artık hevesim geçti neyse ki...
Akşam: 1tabak taze bakla yemeği,1 dilim oğluştan kalan inçecik hamur ev pizzası.

Su hiiiç içemiyorum.günde bir bardak o da belki.bebek susuz kalacak diye korkuyordum.bugün dr a gittim.bebeğin suyu fazla,senin içtiğin suyla alakası yok dedi.erken Doğum riskine sebep oluyormuş ki oğlumda da aynı sebepten 24.haftadan sonrayı yatarak geçirdim,çok zordu.Allah korktuğumu başıma vermesin.şwkeri yüksek annelerde daha çok olıyormuş.yarın şeker yüklemesi yapılacak.tatlı yeme dedi,diyet yapmam gerekebilirmiş.sorun şu ki ben neredeyse hiç şekerli yemiyorum.ayrıca zaten diyette gibiyim.dahası açlık grevi olur benim için.zıçtım

Menüyü çok beğendim

Şeker yüklemesii 24. Haftada diye biliyordum hafta ilerledikçe içtiğimiz su önem kazanıyor canım sen yinede icebildigin kadar içmeye calis bemce

Günaydin kızlar :) kahvaltıda 2 haşlanmis yumurta, bir orta dilim kaşar, minik domates, 1 dilim cavdar ekmeği,3 kuru kayısı yedim. Bir saat sonra büyük bir elma 2 ceviz yicem. Dün utanılacak kadar yedim akşam eşim zorla yarım kilo balık yedirdi masanın basinda az daha otursam çok feci şeyler olacaktı son lokmaları bırakıp kaçtım oturma odasına yediklerime dikkat edince tartisiyoruz anlatamadim bir türlü tek kişilik +300 kalorilik kaliteli besin yeterli diye diye dilimde tüy bitti

Dünkü menüm:
sabah: çeyrek avokado,3 kaşık lor,kırmızı biber,5 yeşil zeytin,maydonoz,1 dilim siyez ekmeği (50gr kadar)
ara: bol sütlü filtre kahve,1 minik kurabiye
öğlen: kıymalı karnabahar, yoğurt,2 dilim ekmek
ara: 1 çay bard. süt,2 ceviz
akşam: 200 gr kadar hindi pirzola,bol salata,2 küçük sarma,yarım dilim ekmek
ara: 1 kare bitter çikolata :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…