Inşallah canım midem sürekli bulandgndan yiyemyrm ama çok da dikkat edyrm almyym diye. Hepimiz sağlıklı alalm yavrularmizi kucagmza inşallahKilolu isen fazla almazsin canim. Kilolular genelde cok az aliyorlar hatta kilo veriyorlar bile. Ben zayif oldugum icin cok aliyorum. Saglikli beslen yeter ki.
Evet canim 6. Haftadan sonra her gün her saat midem bulanyr ksyrm su icememktn 2 günde 7 serum yedim ama fark bile etmedi. 14 haftalgm ne zaman gececk diye bekliyrmMidem mu bulaniyor? Ben ilk zamanlar su icemedim. Midemi kaldiriyordu.
Günaydin kızlar :) kahvaltıda 2 haşlanmis yumurta, bir orta dilim kaşar, minik domates, 1 dilim cavdar ekmeği,3 kuru kayısı yedim. Bir saat sonra büyük bir elma 2 ceviz yicem. Dün utanılacak kadar yedim akşam eşim zorla yarım kilo balık yedirdi masanın basinda az daha otursam çok feci şeyler olacaktı son lokmaları bırakıp kaçtım oturma odasınayediklerime dikkat edince tartisiyoruz anlatamadim bir türlü tek kişilik +300 kalorilik kaliteli besin yeterli diye diye dilimde tüy bitti[/QUO
bende anlatamıyorum, ve onun yüzünden sabah tarının başında ağlıcaktım sağlık ocağındakiloyu yarın yazacağım ödemdir diye umuyorum
Afiyet olsun canım ben çavdar yemeye başladım 1 er dilim, yemeği de ara öğünleri de hep sabah hazırlar getiririm yemeği akşam yapmış oluyorum zaten. Temiz temiz canimin istedigi gibi zeytinyağlıTünaydın kızlar
Sabah 2 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, yrm turp, 1 havuç, 1 kivi, 3dilim ekmek
Akşam da yine balık salata yicem
Bu sabah buğday ekmeği son yiyişim. Yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım dukan usulü. ( kepek, yumurta, ev yoğurdu var içinde) Yarından itibaren onu yicem artık. Buğday yedim mi kabız oluyorum. Bu rahatlatır hem sırf lif. Tartıda 60.5 gördüm çok moralim bozuk. Ama su içemiyordum içmeye başladım o da birikti sanırım. Göbeğim de çıktı hemen bi anda yaa daha geçen hafta yoktu nasıl oldu anlamadım. 2. Gebelik diye galiba.
Okulda öğle yemeği yiyordum ayçiçek yağıyla yapılıyor sanırım midemi kötü etkiledi hiç sevmem. Evime sokmam. Bundan sonra evimden getircem daha önce de öyle yapıyordum bitti artık geldi altın çağ :)
Oh mis en güzeli. Bende öyle yapıcam zeytinyağı candır. Ona alışkın bünye diğerini kaldırmıyor aslaAfiyet olsun canım ben çavdar yemeye başladım 1 er dilim, yemeği de ara öğünleri de hep sabah hazırlar getiririm yemeği akşam yapmış oluyorum zaten. Temiz temiz canimin istedigi gibi zeytinyağlı
Birde ben alisabilsem yemeklerde falanOh mis en güzeli. Bende öyle yapıcam zeytinyağı candır. Ona alışkın bünye diğerini kaldırmıyor asla
Canım haklısınız valla son günler duruma göre bakarsın o sancı çok zor gelirse sezeryan istiyorum dersinAy ben yazacam yazacam ama Doğum stresi sardı beni :) ya da doğuramama korkusu :) şimdilerde ya günü geçerse sunş sancı vermeye kalkarlarsa demeye başladım. Sezeryandan zor normal Doğuma döndüm. Ama şimdi bi pişmanlık var sanki içimde.cool_lime de dediği gibi eskisi kadar da yediklerime dikkat etmiyorum. Valla saldım çayıra mevlam kayıra
AhahaBugün 310 Gr lik musli aldım nerdeyse hepsini bitiriyordum hiç bana göre değil bugün bütün kalorim ondan kimdi musli yiyen hep onun yüzünden aklıma soktu :))
Ay evet ya çikolata parçalı çok lezzetli istahimi daha beter açtı tokluğu geçtim bidaha tövbe hahaha cuma öncesi birdeV
Ahahacok kalorili onlar yaa.
Benimde var bı minnoş :)Valla bu hafta okullar tatil. Cocuklar evde. Canima okuyorlar. Tuvalete bile gidemiyorum
25/30gr sutle birlikte 200 kalori falan. Bi avuc kadar o da. Kim doyar ki o o kadarla. Yeme daha ii :)Ay evet ya çikolata parçalı çok lezzetli istahimi daha beter açtı tokluğu geçtim bidaha tövbe hahaha cuma öncesi birde
Valla Benim minnoslar tam canavarlarBenimde var bı minnoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?