- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Kizlar giremiyorum ben inanın cok yoğun geçiyor yenidoğan bakımı ugrastiriyor bide gelenim gidenim normale nazaran cok fazla ev baya kalabalık bisey yemem deme.luksum yok surekli kan yapici yenekler hazirlaniyor bana zorla yediriyorlar sebebi normale gore aşırı kanamam olmasi ayağa kaldirmaya çalışıyorlar ayrıntıları yazmiycam ama ciddi bir tehlike atlattim ote yandan kızim cok tatli teyzeleri sütüm hemen geldi sut getirici seyler yapmistim cok etkiledi onlari daha sonra yazayim muhakkak sizde yapın
Cok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zaman da kavusursun sagligina. Sutunun hemen gelmesine sevindim. Masallah. Bebisine yarasin.Kizlar giremiyorum ben inanın cok yoğun geçiyor yenidoğan bakımı ugrastiriyor bide gelenim gidenim normale nazaran cok fazla ev baya kalabalık bisey yemem deme.luksum yok surekli kan yapici yenekler hazirlaniyor bana zorla yediriyorlar sebebi normale gore aşırı kanamam olmasi ayağa kaldirmaya çalışıyorlar ayrıntıları yazmiycam ama ciddi bir tehlike atlattim ote yandan kızim cok tatli teyzeleri sütüm hemen geldi sut getirici seyler yapmistim cok etkiledi onlari daha sonra yazayim muhakkak sizde yapın
Canım benim ya bugğn kaç kere aklımdan geçtin naptı acaba nasıl oldu diye.. yediğine içtiğine şuan dikkat etmemen gerekiyor bencede . Çok kan kaybettiysen kan yapıcı şeyler tüket sonra toparlayınca sen zaten azimli kadınsın toparlarsın hemen düzenini kurarsın. İnşallah minnoşunda sen de güzel güzel günler geçirirsiniz. Çok öpüyorum ikinizi de
Allah razi olsun kızlar darisi size olsun bebek kokusu cok guzelmis yaa iyi ki dogurmusum yeme icme yi sorun etmiyorum herkes sucluyor beni az yedin direncsiz kaldin yiyceksin diye ama zaten yiyorum da ama odemim cok hala sadece 3 buçuk kilo gitmis daha gidermi bilmiyorumCok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zaman da kavusursun sagligina. Sutunun hemen gelmesine sevindim. Masallah. Bebisine yarasin.
2.5 ama şimdiden çok bilmiş :)Valla Benim minnoslar tam canavarlarkac yasinda senin ki?
Aynen 40 Gr 200 kalori 100 Gr yemisimdir25/30gr sutle birlikte 200 kalori falan. Bi avuc kadar o da. Kim doyar ki o o kadarla. Yeme daha ii :)
Gider tabi canim. Iki haftaya eski kiloya inersin. Ah simdi ne guzel evin bebek kokuyordur senin. En guzel kokuAllah razi olsun kızlar darisi size olsun bebek kokusu cok guzelmis yaa iyi ki dogurmusum yeme icme yi sorun etmiyorum herkes sucluyor beni az yedin direncsiz kaldin yiyceksin diye ama zaten yiyorum da ama odemim cok hala sadece 3 buçuk kilo gitmis daha gidermi bilmiyorum
Ay evet simdikiler cok hazir cevap oluyorlar2.5 ama şimdiden çok bilmiş :)
Allah razi olsun kızlar darisi size olsun bebek kokusu cok guzelmis yaa iyi ki dogurmusum yeme icme yi sorun etmiyorum herkes sucluyor beni az yedin direncsiz kaldin yiyceksin diye ama zaten yiyorum da ama odemim cok hala sadece 3 buçuk kilo gitmis daha gidermi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım.süt yapıcı şeyleri lütfen yaz.beni etiketleKizlar giremiyorum ben inanın cok yoğun geçiyor yenidoğan bakımı ugrastiriyor bide gelenim gidenim normale nazaran cok fazla ev baya kalabalık bisey yemem deme.luksum yok surekli kan yapici yenekler hazirlaniyor bana zorla yediriyorlar sebebi normale gore aşırı kanamam olmasi ayağa kaldirmaya çalışıyorlar ayrıntıları yazmiycam ama ciddi bir tehlike atlattim ote yandan kızim cok tatli teyzeleri sütüm hemen geldi sut getirici seyler yapmistim cok etkiledi onlari daha sonra yazayim muhakkak sizde yapın
Canim yaa ne dicem Sana. Bugun ingiliz Anne cocuk sitesinde forumda okudum. Gogus uclarini uyarmak dogum sancilarini baslatiyormus. Avucunun iciyle yavas yavas dokunarak uyaricakmissin. Bir kac tane kadin sancilarini baslattigini yazmis. Bi dene istersen :)Her yeni doğan bebek için duyduğum ilk şey.. bebek kokusu bir başka diye :)) bakalım bende merak ediyorum. Yavrumun kokusunu alınca neler hissedicem :)
Canım sen dinlenebiliyormusun kardesini benimsedi mi ufaklikKizlar giremiyorum ben inanın cok yoğun geçiyor yenidoğan bakımı ugrastiriyor bide gelenim gidenim normale nazaran cok fazla ev baya kalabalık bisey yemem deme.luksum yok surekli kan yapici yenekler hazirlaniyor bana zorla yediriyorlar sebebi normale gore aşırı kanamam olmasi ayağa kaldirmaya çalışıyorlar ayrıntıları yazmiycam ama ciddi bir tehlike atlattim ote yandan kızim cok tatli teyzeleri sütüm hemen geldi sut getirici seyler yapmistim cok etkiledi onlari daha sonra yazayim muhakkak sizde yapın
Evet bende duydum arastirdim bayaga sonuc alan var.. :)Canim yaa ne dicem Sana. Bugun ingiliz Anne cocuk sitesinde forumda okudum. Gogus uclarini uyarmak dogum sancilarini baslatiyormus. Avucunun iciyle yavas yavas dokunarak uyaricakmissin. Bir kac tane kadin sancilarini baslattigini yazmis. Bi dene istersen :)cool_lime Sen de oku yazdigimi canim.
Canim yaa ne dicem Sana. Bugun ingiliz Anne cocuk sitesinde forumda okudum. Gogus uclarini uyarmak dogum sancilarini baslatiyormus. Avucunun iciyle yavas yavas dokunarak uyaricakmissin. Bir kac tane kadin sancilarini baslattigini yazmis. Bi dene istersen :)cool_lime Sen de oku yazdigimi canim.
Yarin doktor kontrolum var heyecanliyim biraz kizimda kontrole gidip dogurmustum
Yaa Ben kac gundur makarna yiyorum. Normalde hic sevmem bile. AMA su son Iki uc gundur fena taktim. Ve sabahlari kalktigim zaman ellerim ve yuzum sismis oluyor. Su tutmaya basladim birazYarinn kilo bildirimiii var bugunde tursular çiğ köfteler kuru dolmalar goturdum bu hafta aldim zaten bakalim kac gorucem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?