Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Canım benim ya bugğn kaç kere aklımdan geçtin naptı acaba nasıl oldu diye.. yediğine içtiğine şuan dikkat etmemen gerekiyor bencede . Çok kan kaybettiysen kan yapıcı şeyler tüket sonra toparlayınca sen zaten azimli kadınsın toparlarsın hemen düzenini kurarsın. İnşallah minnoşunda sen de güzel güzel günler geçirirsiniz. Çok öpüyorum ikinizi de

Cok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zaman da kavusursun sagligina. Sutunun hemen gelmesine sevindim. Masallah. Bebisine yarasin.

Cok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zaman da kavusursun sagligina. Sutunun hemen gelmesine sevindim. Masallah. Bebisine yarasin.
Allah razi olsun kızlar darisi size olsun bebek kokusu cok guzelmis yaa iyi ki dogurmusum yeme icme yi sorun etmiyorum herkes sucluyor beni az yedin direncsiz kaldin yiyceksin diye ama zaten yiyorum da ama odemim cok hala sadece 3 buçuk kilo gitmis daha gidermi bilmiyorum

Gider tabi canim. Iki haftaya eski kiloya inersin. Ah simdi ne guzel evin bebek kokuyordur senin. En guzel koku

Her yeni doğan bebek için duyduğum ilk şey.. bebek kokusu bir başka diye :)) bakalım bende merak ediyorum. Yavrumun kokusunu alınca neler hissedicem :)

Bugün sağlık ocağına gittim kızlar sürpriz şekilde pat diye tetanoz yaptılar mahvetti beni hiç canım tatlı da değildir ama şu meret beni hep böyle yapar. Ebe ikiz annesi hani senin karnın göbeğin dedi moral oldu biraz :)) kilo alimima normal dedi bakalım. Bugün akşam az yedim ama yağlı bir yemekti zaten

Geçmiş olsun canım.süt yapıcı şeyleri lütfen yaz.beni etiketle

Sabah : şeker yüklemesi sebebiyle 1 kutu gazoz gibi bişey içtim
Ara : 1 kase sütlü nesfit/yulaf karışımı
Öğle :1 tabak dolusu bol yeşillikli kısır ,ayran
Ara : soda,2 ceviz
Akşam :4kaşık mercimek çorbası,4 kaşık etli bezelye yemeği,ayran,1kaşık kısır

Kahvalti Iki haslanmis yumurta, peynir domates bir dilim ekmek.
Oglen yarim tabak makarna( besamel soslu ton balikli falan begenmedim, disaridaydim)
Aksam, bir tabak bulgur pilavi, kucuk bir parca tavuk ve yogurt.
Arada bir kac tane biskuvi yedim. Daha sonra karpuz yicem. Acayip canim istiyor. AMA midem cok Dolu Suan :)

Her yeni doğan bebek için duyduğum ilk şey.. bebek kokusu bir başka diye :)) bakalım bende merak ediyorum. Yavrumun kokusunu alınca neler hissedicem :)
Canim yaa ne dicem Sana. Bugun ingiliz Anne cocuk sitesinde forumda okudum. Gogus uclarini uyarmak dogum sancilarini baslatiyormus. Avucunun iciyle yavas yavas dokunarak uyaricakmissin. Bir kac tane kadin sancilarini baslattigini yazmis. Bi dene istersen :) cool_lime Sen de oku yazdigimi canim.

Canım sen dinlenebiliyormusun kardesini benimsedi mi ufaklik

Evet bende duydum arastirdim bayaga sonuc alan var.. :)

Hadi ya ben bunu yarın gündüzden deneyeyim. İşe yararsa yazarın burayada :)) teşekkür ederim canımm

Yarin doktor kontrolum var heyecanliyim biraz kizimda kontrole gidip dogurmustum

Belki bu da öyle olur :)) benimde yarın kontrolüm var. Aynı temenni içindeyim. Bu gece sinemaya gittik eşimle. Bebek Artık yüksek sesten etkilendiği için mi bilmiyorım hareketlendi ilk dakikalar. Sonradan sancı girmeye başladı. Hala da geçmedi sancılarım :)))

Yarinn kilo bildirimiii var bugunde tursular çiğ köfteler kuru dolmalar goturdum bu hafta aldim zaten bakalim kac gorucem :)))
Yaa Ben kac gundur makarna yiyorum. Normalde hic sevmem bile. AMA su son Iki uc gundur fena taktim. Ve sabahlari kalktigim zaman ellerim ve yuzum sismis oluyor. Su tutmaya basladim biraz allahtan gun icinde gidiyor odem. Ve kabizlik yine basladi Ben de. Tartiya cikmaya korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…