Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hahaha gelene kadar beklicen ne yapsan boş kuzum son ihtimal suni sancı yada sezeryan

Sabah;
1 tereyağlı gevrek (burada bi alkış yapıyoruz. aferin bana)
1 kırmızı biber
1 dilim peynir
7 zeytin
1 portakal suyu

Öğle;
Kepekli ekmeğe peynirli domatesli sandviç, 1 büyük bardak portakal suyu

Ara;
1 yeşil elma

Akşam;
4 köfte, yarım tabak domatesli makarna, 1 kase yoğurt

Makarna , ekmek, simit bunlar kan şekerimi ani yükseltiyor. Dokundu yine . kendimi iyi hissetmiyorum uzandım..

1 şişe maden suyu içtim başka bir şey yiyemeyeceğim

Ben bugün yediklerimi yazsam kendinizle gurur duyarsınız arkadaşın doğum günü vardı hiç sevmiyorum su kutlamali doğum gunlerini

Ben bugün yediklerimi yazsam kendinizle gurur duyarsınız arkadaşın doğum günü vardı hiç sevmiyorum su kutlamali doğum gunlerini
Canım valla ben de haftasonu abartmıştım, o kadar abarttım ki utancımdan yazamadım buraya Arada ayar kaçıyor sonra frenliyoruz işte

Neseliyimmm canim 42. Haftaya kadar bekleyebilirsin bebekte bi sknti yoksa :) benimde cuma gunu kontrolum belki duruma gore persembe olur..karninin inip inmedigini anlayabiliyo musun. Bana bugun inmis dediler bugun bile dogurursun dediler.. ama oyle bi ihtimal vermiyorum tabi oyle bi hal yok üstümde

Ay koca karilar diyor ki iman tahtasınin ucu ile karninin arası 3 parmak acildiysa 3 gün içinde dogurursun :))

suni sancıyla doğumu başlatırlar heralde canım

Cnm bebiş nasıl, ağlıyor mu çok? Kardeşlerinin tepkileri nasıl
Yok çok şükür aglama miz pek yok ama kucak istiyor bugunde belimin agrisindan ölüyorum şuan savahdan beri indiriyorum 5 dk ya vizir vizir ya sarilik olmasin diye sık emzirdim o da benle gezmek istiyor
Cocuklar cok seviyor canim ya kiskanma yok simdilik

Evet canım epeyindir aşağıda . Aşağıda olduğu İçin mi bilmiyorum ama sol kasık bölgem yürürken çok acıyor .. ama doğmuyor doğmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…