İşte bu ne güzel fit anne olmak ben bu haftaya berbat basladimYazayim dedim eksik yazmışım kizlar 5 bucuk kilo gitmiş 2 kilom kaldi şükür ve ben acayip yiyorum elimde degil sabredin dogum.sonrasi tadini cikaracaksiniz şuan karnım yok denecek kadar az emekler boşa değilmiş
Sezeryan miydi seninde canimYe canim afiyet seker olsun. Simdi emziriyorsun daha cok acikiyorsundur sen. Karnini sariyor musun canim? Ben her Iki dogumdan sonra sardim korse falan taktim ve hic gobek kalmadi ya da sarkma falan olmadi.
Hahaha gelene kadar beklicen ne yapsan boş kuzum son ihtimal suni sancı yada sezeryanKızlar size sormak istediğim bir şey var. Bu cuma günü doktor kontrolüm var 40 hafta dolmuş olacak. Bebek hala doğmamış olursa bundan sonra nasıl bi süreç olacak biliyor musunuz? Ya da çevrenizde gördünüz mü hiç neler yapıldığını ?
Amin canim Allah razı olsunİnsanın ilk içine sinen neyse o oluyor ama son güne kadar da karar veremiyosun :) adıyla yaşasın ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah canım
4. Günü basladm ben evet baslaniliyor dr dedi zatenSezeryan da korse hemen kullanilabiliyormu
Olsun cnm benimde berbat basladigm haftalar oldu onemki olan devamini getirmemekİşte bu ne güzel fit anne olmak ben bu haftaya berbat basladim
Ben bugün yediklerimi yazsam kendinizle gurur duyarsınız arkadaşın doğum günü vardı hiç sevmiyorum su kutlamali doğum gunleriniSabah;
1 tereyağlı gevrek (burada bi alkış yapıyoruz. aferin bana)
1 kırmızı biber
1 dilim peynir
7 zeytin
1 portakal suyu
Öğle;
Kepekli ekmeğe peynirli domatesli sandviç, 1 büyük bardak portakal suyu
Ara;
1 yeşil elma
Akşam;
4-5 köfte, yarım tabak domatesli makarna
Makarna , ekmek, simit bunlar kan şekerimi ani yükseltiyor. Dokundu yine . kendimi iyi hissetmiyorum uzandım..
1 şişe maden suyu içtim başka bir şey yiyemeyeceğim
Ayy neden olmasın dönersin valla burdaki herkes oyle olucak bence
Amin canım inşallah darısı başımıza sen de bebeğini huzurla saglikla bol bol emzirerek büyütAyy neden olmasın dönersin valla burdaki herkes oyle olucak bence
Canım valla ben de haftasonu abartmıştım, o kadar abarttım ki utancımdan yazamadım burayaBen bugün yediklerimi yazsam kendinizle gurur duyarsınız arkadaşın doğum günü vardı hiç sevmiyorum su kutlamali doğum gunlerini
Cnm bebiş nasıl, ağlıyor mu çok? Kardeşlerinin tepkileri nasılAyy neden olmasın dönersin valla burdaki herkes oyle olucak bence
Ay koca karilar diyor ki iman tahtasınin ucu ile karninin arası 3 parmak acildiysa 3 gün içinde dogurursun :))Neseliyimmm canim 42. Haftaya kadar bekleyebilirsin bebekte bi sknti yoksa :) benimde cuma gunu kontrolum belki duruma gore persembe olur..karninin inip inmedigini anlayabiliyo musun. Bana bugun inmis dediler bugun bile dogurursun dediler.. ama oyle bi ihtimal vermiyorum tabi oyle bi hal yok üstümde
suni sancıyla doğumu başlatırlar heralde canımKızlar size sormak istediğim bir şey var. Bu cuma günü doktor kontrolüm var 40 hafta dolmuş olacak. Bebek hala doğmamış olursa bundan sonra nasıl bi süreç olacak biliyor musunuz? Ya da çevrenizde gördünüz mü hiç neler yapıldığını ?
Ay nereler oluyor oralar ya merak ettimAy koca karilar diyor ki iman tahtasınin ucu ile karninin arası 3 parmak acildiysa 3 gün içinde dogurursun :))
İman tahtası kemiği diye bak internetten kız tam göğus kafesinin orta kısmında , karnın da hamile göbeğin işte gobeginin üst kısmı :))Ay nereler oluyor oralar ya merak ettim
Ilk normal doum ikinci ise(ikiz) sezeryan canim.Sezeryan miydi seninde canim
Yok çok şükür aglama miz pek yok ama kucak istiyor bugunde belimin agrisindan ölüyorum şuan savahdan beri indiriyorum 5 dk ya vizir vizir ya sarilik olmasin diye sık emzirdim o da benle gezmek istiyorCnm bebiş nasıl, ağlıyor mu çok? Kardeşlerinin tepkileri nasıl
Neseliyimmm canim 42. Haftaya kadar bekleyebilirsin bebekte bi sknti yoksa :) benimde cuma gunu kontrolum belki duruma gore persembe olur..karninin inip inmedigini anlayabiliyo musun. Bana bugun inmis dediler bugun bile dogurursun dediler.. ama oyle bi ihtimal vermiyorum tabi oyle bi hal yok üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?