Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Cuma günü 58.2 di bugün 59.2 hiç mi kaçamak yapamicaz ya off

Canım özellikle 20-26 arası bende hızlı kilo artışı oldu. O günlerde 1 kaçamak yapıp kek yesem bile etsi gün tartıda artış oldu ve o artış gitmedi. Sanırım 20-26 arası vücudun Hamilelikte en çok depolama yaptığı zamanlar. Hepimiz ayni yollardan geçtik bu grupta :) bu zamanlarda sık dişini sonrasında rahat rahat yersin :)

Off ya valla çok zor irade işi Bian önce temmuza gelseydik :) kizlar herşey yolunda giderse zamanında doğum olursa benim gün 10 temmuz 38. Hafta da 26 haziran falan benim doğum günümde 23 haziran siz olsanız aynı günde olsun ister miydiniz gerçi pazara geliyor olmaz da :)

Eltime suni sancı verdiler tam 40 ının olduğu gün. Açılma olmadı kalp atışları yavaşladı bilmem ne diyip sezaryen a aldılar. Başka bir arkadaşımın 40 olduğu gün kontrol vardı geri gönderdi doktoru. Sancın suyun gelirse gelirsin dedi gelmezse 1 hafta sonra kontrole gel dedi. Nst de hiç sancı yoktu. O gecenin sabahı suyu geldi akşamına normal doğurdu yani kuzum doktordan doktara değişiyor bunlar. Doktorunun normal doğum yanlısı olup olmamasına mesai saati dışında bi tarafını kaldırıp gelebilmesine göre değişir. Senin ve bebişin için hangisi en sağlıklısı olacaksa o olur inşallah

Son düzenleme:
Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir
Roka
7 zeytin
Dukan ekmek iki dilim

Öğlen elma yicem sadece kahvaltıyı yeni yaptım

Akşama cibes var yumurtalı :) yanına da kefir içerim

Suyum da yanımda.
Günlük 10 bin adım atıyorum haftaiçi

Bu haftaiçi böyle gider umarım. Cts kızımın doğum günü var yicem yani eheheheh

Kesinlikle gününü tamam lamasini beklerdim tam 39 da

Ben bir de doktorun önerisiyle her gün bir bardak kefir ekledim. Rahat rahat tuvalete çıkıyorum bari. Ayy 1,5 lt su da içtim çok mutluyum. Darısı 2-2,5 lt içmelerimeeeee
En büyük sorunum wc.ne yesem faydası olmuyor.spazm geçiriyorum artık.duphalac aldım,işe yarar inş.kefir de alayım bari.

Korse kullaniyorjm evet saramadim yaa ama toparladi biraz 40im cikana kadar dahada iner galiba
Tebrik ediyorum canım seni.moral oldun bize.

Cuma günü 58.2 di bugün 59.2 hiç mi kaçamak yapamicaz ya off
Aynen katılıyorum ne yesem kilo olarak dönüyor.daraldım yaf!
Ben özel günlerin bireysel olmasından yanayım.her Doğum gününde annemin de Doğum günü telaşına düşmemeli.yoksa kendi özelini nasıl yaşayacak?

Neseliyimmm canim beklemek zor ama sakin suni sanci ile dogumu başlattirma. Sanci nisan veya su bi belirtin olsun ondan sonra. Cogu sezeryanla sonuclaniyor cunku. Bebek strese giriyor yada basi ödem tutuyor bebek hazir oldugunda isaret verir zaten. 42 hafta ya kadar bekleyebilirsin eger bebekte bi sknti yoksa. Ben 41+2 de kontrole gittim 2 cm acilma vardi nisan geldi muaneden sonra o sekilde hafif bi sekilde suni sanciyla destekledi doktorum suni sanci ile ile dogum baslatmaya cok karsi.

Tamamen katılıyorum

Emin ol birde kilom olsaydi onu stres yapardim simdi eski kıyafetlerime giriyorum bunu hayal ede ede gecirdim hamileligi hatta popom falan da gitmiş şaşırdık biz gercekten bu grubu çok seviyorum ya faydası ni gördük cok şükür

Ay maşallah maşallah. Darısı başımaaaaaaaaa

Kiz ben hala normal pantolonlarimi giyiyorum. Surada kaldi bi kac haftam. Hala s xs giiyorum. Nasil oluyor anlamadim? Yani 10 kiloyu geckin aldim sonucta. Bacaklarim kalcalarim da doldu biraz. Nasil oluyor anlamadim yaa. Bugun alisverise ciktim . Hastane cantasini hazirliyorum. Pijama gecelikleri falan aldim. Onlarin da bazilarini s bazilarini xs aldim. Yaa koca gobegimle oluyor hatta buyuk bile duruyor. Cok enteresan.

Bi Iki hafta gecsin Sen hamile kaldigin kilonun altina inersin kesin.

Sen sadece gobusu cikanlardansin o zaman canım çok sanslisin

Cidden ilginc ama karnını acitmiyor mu pantolonlar ben hamilelik.pantolonlarim i giydim valla ama sen de benden dshs cok zayif olucaksin kesin

Ya bunu yazdığın çok iyi oldu canım teşekkür ederim :) cuma günü kontrol var. Bakalım doktor ben dicek

Ben giyiyorum hamile pantolonu.diğer pantolonlarım oluyor ama karnımın altında henüz bebiş , o yüzden acıtıyor kilo almamış olsam da. Bir de pantolonlarım hep yüksekbel. Göbeğim iyice çıkınca yine giyememki onları. Neyse 40 ım çıktığında giyebileyim bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…