- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
suni sancıyla doğumu başlatırlar heralde canım
Cuma günü 58.2 di bugün 59.2 hiç mi kaçamak yapamicaz ya off
Off ya valla çok zor irade işi Bian önce temmuza gelseydik :) kizlar herşey yolunda giderse zamanında doğum olursa benim gün 10 temmuz 38. Hafta da 26 haziran falan benim doğum günümde 23 haziran siz olsanız aynı günde olsun ister miydiniz gerçi pazara geliyor olmaz da :)Canım özellikle 20-26 arası bende hızlı kilo artışı oldu. O günlerde 1 kaçamak yapıp kek yesem bile etsi gün tartıda artış oldu ve o artış gitmedi. Sanırım 20-26 arası vücudun Hamilelikte en çok depolama yaptığı zamanlar. Hepimiz ayni yollardan geçtik bu grupta :) bu zamanlarda sık dişini sonrasında rahat rahat yersin :)
Eltime suni sancı verdiler tam 40 ının olduğu gün. Açılma olmadı kalp atışları yavaşladı bilmem ne diyip sezaryen a aldılar. Başka bir arkadaşımın 40 olduğu gün kontrol vardı geri gönderdi doktoru. Sancın suyun gelirse gelirsin dedi gelmezse 1 hafta sonra kontrole gel dedi. Nst de hiç sancı yoktu. O gecenin sabahı suyu geldi akşamına normal doğurduKızlar size sormak istediğim bir şey var. Bu cuma günü doktor kontrolüm var 40 hafta dolmuş olacak. Bebek hala doğmamış olursa bundan sonra nasıl bi süreç olacak biliyor musunuz? Ya da çevrenizde gördünüz mü hiç neler yapıldığını ?
Kesinlikle gününü tamam lamasini beklerdim tam 39 daOff ya valla çok zor irade işi Bian önce temmuza gelseydik :) kizlar herşey yolunda giderse zamanında doğum olursa benim gün 10 temmuz 38. Hafta da 26 haziran falan benim doğum günümde 23 haziran siz olsanız aynı günde olsun ister miydiniz gerçi pazara geliyor olmaz da :)
En büyük sorunum wc.ne yesem faydası olmuyor.spazm geçiriyorum artık.duphalac aldım,işe yarar inş.kefir de alayım bari.Ben bir de doktorun önerisiyle her gün bir bardak kefir ekledim. Rahat rahat tuvalete çıkıyorum bari. Ayy 1,5 lt su da içtim çok mutluyum. Darısı 2-2,5 lt içmelerimeeeee
Tebrik ediyorum canım seni.moral oldun bize.Korse kullaniyorjm evet saramadim yaa ama toparladi biraz 40im cikana kadar dahada iner galiba
Aynen katılıyorum ne yesem kilo olarak dönüyor.daraldım yaf!Cuma günü 58.2 di bugün 59.2 hiç mi kaçamak yapamicaz ya off
Ben özel günlerin bireysel olmasından yanayım.her Doğum gününde annemin de Doğum günü telaşına düşmemeli.yoksa kendi özelini nasıl yaşayacak?Off ya valla çok zor irade işi Bian önce temmuza gelseydik :) kizlar herşey yolunda giderse zamanında doğum olursa benim gün 10 temmuz 38. Hafta da 26 haziran falan benim doğum günümde 23 haziran siz olsanız aynı günde olsun ister miydiniz gerçi pazara geliyor olmaz da :)
Tamamen katılıyorumNeseliyimmm canim beklemek zor ama sakin suni sanci ile dogumu başlattirma. Sanci nisan veya su bi belirtin olsun ondan sonra. Cogu sezeryanla sonuclaniyor cunku. Bebek strese giriyor yada basi ödem tutuyor bebek hazir oldugunda isaret verir zaten. 42 hafta ya kadar bekleyebilirsin eger bebekte bi sknti yoksa. Ben 41+2 de kontrole gittim 2 cm acilma vardi nisan geldi muaneden sonra o sekilde hafif bi sekilde suni sanciyla destekledi doktorum suni sanci ile ile dogum baslatmaya cok karsi.
Emin ol birde kilom olsaydi onu stres yapardim simdi eski kıyafetlerime giriyorum bunu hayal ede ede gecirdim hamileligi hatta popom falan da gitmiş şaşırdık biz gercekten bu grubu çok seviyorum ya faydası ni gördük cok şükür
Ay maşallah maşallah. Darısı başımaaaaaaaaaEmin ol birde kilom olsaydi onu stres yapardim simdi eski kıyafetlerime giriyorum bunu hayal ede ede gecirdim hamileligi hatta popom falan da gitmiş şaşırdık biz gercekten bu grubu çok seviyorum ya faydası ni gördük cok şükür
Kiz ben hala normal pantolonlarimi giyiyorum. Surada kaldi bi kac haftam. Hala s xs giiyorum. Nasil oluyor anlamadim? Yani 10 kiloyu geckin aldim sonucta. Bacaklarim kalcalarim da doldu biraz. Nasil oluyor anlamadim yaa. Bugun alisverise ciktim . Hastane cantasini hazirliyorum. Pijama gecelikleri falan aldim. Onlarin da bazilarini s bazilarini xs aldim. Yaa koca gobegimle oluyor hatta buyuk bile duruyor. Cok enteresan.Emin ol birde kilom olsaydi onu stres yapardim simdi eski kıyafetlerime giriyorum bunu hayal ede ede gecirdim hamileligi hatta popom falan da gitmiş şaşırdık biz gercekten bu grubu çok seviyorum ya faydası ni gördük cok şükür
Bi Iki hafta gecsin Sen hamile kaldigin kilonun altina inersin kesin.Emin ol birde kilom olsaydi onu stres yapardim simdi eski kıyafetlerime giriyorum bunu hayal ede ede gecirdim hamileligi hatta popom falan da gitmiş şaşırdık biz gercekten bu grubu çok seviyorum ya faydası ni gördük cok şükür
Sen sadece gobusu cikanlardansin o zaman canım çok sanslisinKiz ben hala normal pantolonlarimi giyiyorum. Surada kaldi bi kac haftam. Hala s xs giiyorum. Nasil oluyor anlamadim? Yani 10 kiloyu geckin aldim sonucta. Bacaklarim kalcalarim da doldu biraz. Nasil oluyor anlamadim yaa. Bugun alisverise ciktim . Hastane cantasini hazirliyorum. Pijama gecelikleri falan aldim. Onlarin da bazilarini s bazilarini xs aldim. Yaa koca gobegimle oluyor hatta buyuk bile duruyor. Cok enteresan.
Cidden ilginc ama karnını acitmiyor mu pantolonlar ben hamilelik.pantolonlarim i giydim valla ama sen de benden dshs cok zayif olucaksin kesinKiz ben hala normal pantolonlarimi giyiyorum. Surada kaldi bi kac haftam. Hala s xs giiyorum. Nasil oluyor anlamadim? Yani 10 kiloyu geckin aldim sonucta. Bacaklarim kalcalarim da doldu biraz. Nasil oluyor anlamadim yaa. Bugun alisverise ciktim . Hastane cantasini hazirliyorum. Pijama gecelikleri falan aldim. Onlarin da bazilarini s bazilarini xs aldim. Yaa koca gobegimle oluyor hatta buyuk bile duruyor. Cok enteresan.
Neseliyimmm canim beklemek zor ama sakin suni sanci ile dogumu başlattirma. Sanci nisan veya su bi belirtin olsun ondan sonra. Cogu sezeryanla sonuclaniyor cunku. Bebek strese giriyor yada basi ödem tutuyor bebek hazir oldugunda isaret verir zaten. 42 hafta ya kadar bekleyebilirsin eger bebekte bi sknti yoksa. Ben 41+2 de kontrole gittim 2 cm acilma vardi nisan geldi muaneden sonra o sekilde hafif bi sekilde suni sanciyla destekledi doktorum suni sanci ile ile dogum baslatmaya cok karsi.
Git 41 de gel dicek bence :)Ya bunu yazdığın çok iyi oldu canım teşekkür ederim :) cuma günü kontrol var. Bakalım doktor ben dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?