Muhtemelen gormem yani insallah gormem diger gebeliklerimde cok aşıri yeyip salmama ragmen 15 kilo almistim simdi dusunuyorum 20 falan almam gerekirdi insallah bunda dikkat ediyorum ve edicem gibi en fazla 11 le bitiririm dr umda oyle dedi bakalim hepimiz oyle.oluruz insallah7 li rakamlari görmezsen harika olur dogumdada gider biraz sonra kalani zamanla verirsin ve hic kilo ile ugrasmamis olursun ins.
Aynen burası cok iyi oldu yaMaşallah iyisin canm sen zaten zayıfsinda zayıflar biraz daha fazla aliyor zaten böyle destek olarak gidersek çok almayız inşallah buraya yazınca insan gaza geliyor yemiyecem diye
Doktorun nerede normal mi dusuniyorsun bu arada :)Muhtemelen gormem yani insallah gormem diger gebeliklerimde cok aşıri yeyip salmama ragmen 15 kilo almistim simdi dusunuyorum 20 falan almam gerekirdi insallah bunda dikkat ediyorum ve edicem gibi en fazla 11 le bitiririm dr umda oyle dedi bakalim hepimiz oyle.oluruz insallah
Allah kolaylık versin canm en masum olanlardan başla zorlarlarsa midem kötü rahatsız ediyor de kurtulBugun 2 yere misafirlige davetliyim kendime basarilar diliyorumguzel kahvalti yaptim bakalim devamida guzel gelir insAllah :)
Cok iyi tebrik ederim :)
Bugun 2 yere misafirlige davetliyim kendime basarilar diliyorumguzel kahvalti yaptim bakalim devamida guzel gelir insAllah :)[/QUOTE
Bende çok fazla ısrar ettiklerinde o yiyecekten tiksinti oluştu yiyemiyorum midem almıyor diyorum anında vazgeçiyorlar . O yüzden kullan bu taktiği
Muhtemelen gormem yani insallah gormem diger gebeliklerimde cok aşıri yeyip salmama ragmen 15 kilo almistim simdi dusunuyorum 20 falan almam gerekirdi insallah bunda dikkat ediyorum ve edicem gibi en fazla 11 le bitiririm dr umda oyle dedi bakalim hepimiz oyle.oluruz insallah
Bencede sen de çok iyi gidiyorsun. 11 bile değil inşallah ni fazla 10 kg almış olalım. Zaten 10 kilo demek Doğumdan en fazla 40 gün sonra başlangıç kilonda olmak demek
Boyun kaç canm çok zayıfsan alırsın genelde zayıflar hızlı alıyor56.700 ilk doktor kontrolü (5.hafta)
58.800 (12. Hafta) sanki çabuk kilo alıyorum ben yadikkat de ediyorum aslında neden böyle oluyor
56.700 ilk doktor kontrolü (5.hafta)
58.800 (12. Hafta) sanki çabuk kilo alıyorum ben yadikkat de ediyorum aslında neden böyle oluyor
Eklemekte b12 varmis canimBazi hamilelik diyetlerini arastirdim ikindi vakti kek bile yazan var, ekmekte ben diyetisyene giderken doktor halk ekmegin tam bugdaylisini yaziyodu kızartınca guzel oluyor ben bikac aydır chia tohumlu ekmeklerden aliyorum
Benim 3. Gebelik ya diğer leri sezeryan idi o yuzden bu da sezeryan olucakgonlume kalsa normal ama.nasibDoktorun nerede normal mi dusuniyorsun bu arada :)
Oyy oyy bende oyleyim ama şükür ki sadece hamilelikde yanliz ben de ilk 2 kilo keyfi oldu keşke ona da dikkat etseydim56.700 ilk doktor kontrolü (5.hafta)
Ayy o kabizlik bende de oldu taki magnezyum a baslayana kadar dr a sor bakalim ne zaman verecekKızlar ben yemeden yapamiyorum daha doğrusu midem ac kalinca kavruluyor kendimi kötü hissediyorum cok fazla yemiyorium da ama ben hep kabizim o tuzden simdedn göbeğim belli bile oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?