Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah 1 yumurta 2 zeytin 4 kucuk.sigara boreği
Ara 1 kahve 1 stiks çikolata
Oglen firsat olmadi
Ikindi 2 cezerye 1 muz bikac kasik yogurt
Aksam yarim kaseden az fazla antep yuvalaması pirinc ve kıyma ile yapılır asagi yukarı 6 yemek.kasiği vardi 1 yumurta kadar et ve 4 kaşik bulgur pilavı
Aksam da 1 soda 1 elma yemeyi dusunuyorum
Yanliz kizlar yediklerim bana az gelmeye basladi tansiyonum düşüyor oruclu gibi hissediyorum kendimi baya halsizim napsam ki

Kizlar ne diycem benim yüzum çok zayifladı sadece karnım var kol ve bacağimda ayni ama yüzüm oruclu imiş gibi siz de durumlar nasıl

Benim yüzüm hem zayıfladı. Hem de sanki yüzümdeki tüm kan çekilmiş gibi solgunlaştı onun dışında eşim kolumun bacağımın da incelediğini söylüyor . Normalde kalçadan da hamileyken kilo alınır diye biliyorum. O bile sanki eskisine nazaran küçülmüş gibi geliyor.. Ya da normalde hamileler çok kilo alır düşüncesi beynimize yerleştiği için bize mi öyle geliyor emin olamıyorum

Kizlar ne diycem benim yüzum çok zayifladı sadece karnım var kol ve bacağimda ayni ama yüzüm oruclu imiş gibi siz de durumlar nasıl
Valla canm bende herşey aynı sadece basenler daha kilo almadan genişlemişti nasıl oldu anlamadım ilk haftalarda anlamıştık bu yuzden kız oldugunu

Valla canm bende herşey aynı sadece basenler daha kilo almadan genişlemişti nasıl oldu anlamadım ilk haftalarda anlamıştık bu yuzden kız oldugunu

Benim henüz cinsiyetini göstermedi. O yüzden tahmini olarak kız dedi doktor. Ancak karnım öyle erkek bebek gibi çıkmadı. Kalçam da eskisine göre küçüldü genişlemedi basenlerim.. Şimdi ben cinsiyeti ne olarak düşünmem lazım

Canm öğün atlamamaya çalış bide 3 meyve 3 4 porsiyon süt yoğurt yemek yaninda bol salata ceviz fındık her öğün 2 dilim ekmek ye bebiş büyüyor artık vücudundan alır sana zarar verir

Sabah :
2 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
5 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
Açık 1 bardak çay

Ara1:
21. Haftanın bitmesinin Sevinciyle küçük 1 ek yedim .. Ama cidden küçüktü yetmedi bile ahh ahh

Ara2:
1 adet muz
1 adet mandalina

Ara3:
Bugün hep dışarıda olduğum İçin ara öğünler çok oldu
2 ceviz
2 fındık
2 badem
1 avuç kuru üzüm
1 paket süt

Akşam :

Fırında sebzeli tavuk
Salata
Yoğurt

Gece artık acıkınca 1 bardak süt belki 1 porsiyon ayva yerim ( belki )

Yoo hamilelik algisindan değil ben eminim soldum yaa goren soyluyor nasil.hamilesin diye ama ilginç olani karnim cok buyük acaba bebeğin suyu mu bilmiyorum bu yediklerimle yag olması zaten imkansız geliyor da ben cok.halsizim acaba vitamin falan mi alsam icmiyodum bayadır

Listene bakiyorum tas catlasin en fazla 1300 kalori var. porsiyonlarini biraz daha buyut ve ara ogunu fazlalastir. Kilo almiyim diye kendine eziyet etme canim yaa :) gunluk kalorin cok az. Boyunu bilmiyorum ama Google dan kalori hesaplama ac. Gunluk alman kaloriyi oglen ve ustune 300 kalori ekle. gebeliginde almam gereken kalori miktari bu.

Yaa günlük vitaminlerini almıyorsan mutlaka al o zaman. Onları almadığım gün ben ayakta duracak halde olmuyorum Birde benim bilgim şu şekilde ilk hamilelikte pek göbek çıkmazmış. Ama 2. Özelliklede 3. Hamilelikte karın kaslarımız genişlemeye alışkın olduğu İçin göbek birden çıkarmış. Bi tanıdığımız vardı. Onunda 3. Hamileliğinde daha 2 aylıkken 5 aylık gibi karnı çıkmıştı

Hadi yaa benim de kiz insallah ama karnim erkek karnı gibi

Canm öğün atlamamaya çalış bide 3 meyve 3 4 porsiyon süt yoğurt yemek yaninda bol salata ceviz fındık her öğün 2 dilim ekmek ye bebiş büyüyor artık vücudundan alır sana zarar verir
Galiba dikkat edicem ona ama sr kontrolune gidelim gam 14 gun oldu bu zamanda 700 gr artmış 500u geçen hafta ki günden kalma onun haricinde paylasrigim liste bu o yuzden yemeyede korkuyorum haftayade um.var bakalim.o ne diycek

Bana da az geliyor canim ama yukarda da yazdigim gibi insan yemeye yemeye kilo aliyomuş o yuzden yemeye korkuyorum bi de yesem nolurdu acaba

Alayim demi ilaclarinin adi.yasak degilse paylasirmisin yanliz decavit se o baya kilo yapiyomuş oyle diyolar

Mesela aralarda tarcinli sut yap yaninda 3kuru kayisi 6,7 tane cog badem ve fndik ye kuruyemisler cig yemege calis hem bebege kilo aldirir hem sana tokluk ve enerji verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…