Kesinlikle diyetin çok faydası oldu bana.. oğlum 8. aylıkken gitmiştim .. yaz bitene kadar bütün kilolar gitmişti.. ayrıca oğlumu 2 yaşına kdar emzirdim.. darısı doğacak yavrumun başına inşallah.. ben kontrole kadar çavdar ekmeğiyle devam edeyim eğer kullan derse chialı ekmek ve chialı müsliyle devam ederim..Yani ben o ekmeğe alistim bayagadir onu tüketiyorum sandvic ekmeginide aliyorum emzirmek beni cok etkilemedi sanirim diyetle verdim diyetteyim diyince herkes tepki veriyodu emziriyorum diye halbuki daha tok olup daha saglikli seyler tuketiyodum
Hemen ekliyorumBaşlangıç 58,5 güncel 60.00 21. Hafta bitti
Başlangıç kilo 75Evet tabloyu yapabildim sanirim. Simdi sirayla eklicem tabi cok mesaj birikince goremediklerim olabilir her ihtimale karsi herkes gebelik haftasi baslangic kilosu ve guncel kilosunu yazabilir mi bende bi yandan bakip eklicem :)
Aynn canm benimde 5 6 aylar iştah tavan yaptı çok zorlandım kendimi tutmakta ama benim canm öğle 1.5 'la 4 arası deli gibi yemek istiyordu tatlı tuzlu ne varsa akşam yemeği iki yıldır bizim Evde yenmiyor o yüzden herhalde akşam canm birşey istemez büyük ihtimal o yüzden kilo almadım fazla ne yersem gündüz yedim yatincaya kadar eridi.ben hep çiğ tuketiyorum fındık badem canm bilmiyorum kavtulmusun faydasi varmıdır yokmudur. Bide çok sevdiğim dayanamadigim şeyleri evde pişirmedim tatlı pastaya ara verdim eşim çocuklar isterse dışarıdan onlara bi yemelik yetecek kadar aldık onlar mutfakta yedi ben suyumu alıp tv karşısına gittim baya direndim anlayacaginO zaman böylelikle bu bilgiyi de çürütmüş oldukBu arada sen nasıl bu kadar az kilo aldın ya.. özellikle 5,6,7 arası iştah çok açık oluyormuş. Taktik ver bizde yapalım . Ben sadece bebeğe kilo aldırmak istiyorum çünkü Birde şey soracaktım benim yediğim badem kavrulmuş badem maalaesef . Kaç markete baktım çiğ badem bulamadım. Bu kavrulmuş bademin bebeğe faydası yok mu
Bende çok severim ayvayı valla hemde tok tutuyor dediğin gibi lifli bol bol yiyelimGenelde 1 tane muz günlük tüketiyorum. Bir de ben şey diye okumuştum . Ayva yedikçe bebek de güzelleşirmiş . Hazır ayvalar da çıkmışken günde 1 adet tüketiyorum. Üstelik lifli olduğu İçin sindirime de çok iyi geliyormuş . Kalorisi de çok düşük. Bebeğe de faydası çokmuş. Bol bol ayva yiyelim Hamişler
Evet canm ya benim o dönemde canm çok tatlı istiyor sıkıyorum kendimi ama bu sefer soyle birşey düşünüyorum ben lohusa şerbeti hiç yapmadım icindede çok faydalı şeyler varmış özellikle tarçın karanfil zencefil hem kan şekerini dengeliyor hem zayıflamaya yardımcı bunları günlük bir lt şekersiz kaynatıp içmeyi düşünüyorum hem süt yapar hem kilo gider tatlı isteğinde dengelenir diye düşünüyorum allah izin verirse ilk doğum benim ben deneyeyim size bilgi veririm artikKızlar hayirlısiyla saglikli bi sekilde doğum yapsaydık bu ara oyle dusunuyorum ama bi de lohusalik kismi var süt olsun diye yemek zorunda kalabilir miyiz o kısmi da tehlikeli sankio zamanda ayri post açar mışız süt yapan kilo yapmayan yiyecekler ve kilo takibi diye
Maşallah canm en güzelini yapmışsın elinde emzirmek gibi bi spor varken iyi degerlendirmisinEvet verdim canım hatta 35 kilo vermiştim.. ama emzirmek büyük etkendi benim için.. birde diyetisyene gitmiştim zorlanmadım hiçç.. yine doğumdan sonra diyetisyene gidicem sütümü etkilemeden kilo vermek için.. en iyisi şu chia tohumunu bende sorayım bidahaki kontrolümde..
Mesajlarin arasindan tam bulamadim tablo yapmak karışıkmis zatenherkes yazdikca eklerim
Başlangıç 80Evet tabloyu yapabildim sanirim. Simdi sirayla eklicem tabi cok mesaj birikince goremediklerim olabilir her ihtimale karsi herkes gebelik haftasi baslangic kilosu ve guncel kilosunu yazabilir mi bende bi yandan bakip eklicem :)
Hicbir bilgim yok canim. Doktorun birsey demedi mi?Kızlar kan sekerinizi olcturuyor musunuz ben ara ara olcuyorum ama bu sabah 63 geldi normal mi acaba
Benim de haftaya kontrolum dr umdan istiycem bir de kan ilacım cok buyuk icemiyorum daha kucuk olani var mi bilmiyorum onu sorayim dedimBen decavit ve komferfol kullanıyorum canım. Bende iştah açmadı pek. Sadece şımarıklığımdan tatlı görünce içim gidiyor :) pazartesi kontrolüm var omega3 içinde doktordan Öner’i isteyecem. Onu öğrenince yazarım. Ama ben dediğim gibi bu 2 ilacı kullanmadığım gün halsiz oluyorum
Tebrik ediyorum seni 35 kilo verdin demek kac yasındasın ama hep diyorlar emzirme cok etkili diyeinsallah bizde bol bol emziririzKesinlikle diyetin çok faydası oldu bana.. oğlum 8. aylıkken gitmiştim .. yaz bitene kadar bütün kilolar gitmişti.. ayrıca oğlumu 2 yaşına kdar emzirdim.. darısı doğacak yavrumun başına inşallah.. ben kontrole kadar çavdar ekmeğiyle devam edeyim eğer kullan derse chialı ekmek ve chialı müsliyle devam ederim..
Hicbir bilgim yok canim. Doktorun birsey demedi mi?
Bak halsizim diyorsun yuzum suzuldu diyorsun. Kan seker in dusuk cikiyor. Vucudun Sana butun uyarilari yapiyor. Yemeni bir an once arttir canim. Kiloysa kilo yani. Yapicak birsey yok. Bir de demir ilacini aksatmadan al duzenli olarak. Demir eksikligi de cok halsizlik yapar.
Benim de haftaya kontrolum dr umdan istiycem bir de kan ilacım cok buyuk icemiyorum daha kucuk olani var mi bilmiyorum onu sorayim dedim
Tebrik ediyorum seni 35 kilo verdin demek kac yasındasın ama hep diyorlar emzirme cok etkili diyeinsallah bizde bol bol emziririz
- Dr a sormadim bu hafta komtrolde soyliycem esim de coka z yiyosun ondan oyle çıkmıştır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?