Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Yani ben o ekmeğe alistim bayagadir onu tüketiyorum sandvic ekmeginide aliyorum emzirmek beni cok etkilemedi sanirim diyetle verdim diyetteyim diyince herkes tepki veriyodu emziriyorum diye halbuki daha tok olup daha saglikli seyler tuketiyodum
Kesinlikle diyetin çok faydası oldu bana.. oğlum 8. aylıkken gitmiştim .. yaz bitene kadar bütün kilolar gitmişti.. ayrıca oğlumu 2 yaşına kdar emzirdim.. darısı doğacak yavrumun başına inşallah.. ben kontrole kadar çavdar ekmeğiyle devam edeyim eğer kullan derse chialı ekmek ve chialı müsliyle devam ederim..

Evet tabloyu yapabildim sanirim. Simdi sirayla eklicem tabi cok mesaj birikince goremediklerim olabilir her ihtimale karsi herkes gebelik haftasi baslangic kilosu ve guncel kilosunu yazabilir mi bende bi yandan bakip eklicem :)

Mesajlarin arasindan tam bulamadim tablo yapmak karışıkmis zaten herkes yazdikca eklerim

Sabah
Çökelek
3 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim hindi füme
1 minik poğaça
3 ince dilim ekmek

1 tane muz

1 kase yeşil mercimek
1 kase bulgur pilavı

1 mandalina
1 armut
1 bardak süt
2 tane ceviz

1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 küçük karnıyarık
2 kaşık makarna

Çay

Evet tabloyu yapabildim sanirim. Simdi sirayla eklicem tabi cok mesaj birikince goremediklerim olabilir her ihtimale karsi herkes gebelik haftasi baslangic kilosu ve guncel kilosunu yazabilir mi bende bi yandan bakip eklicem :)
Başlangıç kilo 75
Güncel 76,8
12. hafta

Aynn canm benimde 5 6 aylar iştah tavan yaptı çok zorlandım kendimi tutmakta ama benim canm öğle 1.5 'la 4 arası deli gibi yemek istiyordu tatlı tuzlu ne varsa akşam yemeği iki yıldır bizim Evde yenmiyor o yüzden herhalde akşam canm birşey istemez büyük ihtimal o yüzden kilo almadım fazla ne yersem gündüz yedim yatincaya kadar eridi.ben hep çiğ tuketiyorum fındık badem canm bilmiyorum kavtulmusun faydasi varmıdır yokmudur. Bide çok sevdiğim dayanamadigim şeyleri evde pişirmedim tatlı pastaya ara verdim eşim çocuklar isterse dışarıdan onlara bi yemelik yetecek kadar aldık onlar mutfakta yedi ben suyumu alıp tv karşısına gittim baya direndim anlayacagin

Bende çok severim ayvayı valla hemde tok tutuyor dediğin gibi lifli bol bol yiyelim

Evet canm ya benim o dönemde canm çok tatlı istiyor sıkıyorum kendimi ama bu sefer soyle birşey düşünüyorum ben lohusa şerbeti hiç yapmadım icindede çok faydalı şeyler varmış özellikle tarçın karanfil zencefil hem kan şekerini dengeliyor hem zayıflamaya yardımcı bunları günlük bir lt şekersiz kaynatıp içmeyi düşünüyorum hem süt yapar hem kilo gider tatlı isteğinde dengelenir diye düşünüyorum allah izin verirse ilk doğum benim ben deneyeyim size bilgi veririm artik

Maşallah canm en güzelini yapmışsın elinde emzirmek gibi bi spor varken iyi degerlendirmisin

Başlangıç 80
Güncel 85
Hafta 20

• Benim de haftaya kontrolum dr umdan istiycem bir de kan ilacım cok buyuk icemiyorum daha kucuk olani var mi bilmiyorum onu sorayim dedim

Tebrik ediyorum seni 35 kilo verdin demek kac yasındasın ama hep diyorlar emzirme cok etkili diyeinsallah bizde bol bol emziririz

Hicbir bilgim yok canim. Doktorun birsey demedi mi?
  • Dr a sormadim bu hafta komtrolde soyliycem esim de coka z yiyosun ondan oyle çıkmıştır dedi

Bak halsizim diyorsun yuzum suzuldu diyorsun. Kan seker in dusuk cikiyor. Vucudun Sana butun uyarilari yapiyor. Yemeni bir an once arttir canim. Kiloysa kilo yani. Yapicak birsey yok. Bir de demir ilacini aksatmadan al duzenli olarak. Demir eksikligi de cok halsizlik yapar.

Bu sabah kahvaltım
Mantarlı biberli yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Domates
1 yeşil zeytin
Çay

Bugün eşimin izin günü ve maşallahhhhımız vardı kahvaltı da hiç yazmiyim ben İnşallah yarına bunlar kilo olarak dönmez. Ama ara sıra da olsa kendimizi de şımartalım di mi hamişiz biz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…