Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kilo kaybı yaşamaya başlamışsın,gözümden kaçmadı.zira takvimede yazmışlar.ne mübarek insanlar var,her şeyi de biliyorlar canım!
Haha di mi aslinda kilo yani yagdan falan verdigimi sanmiyorum. Gecen hafta cok odem oldu bende. Giden su yani :) ama en azindan kilo almamisim.
 
Gozden kacirdigim var mi kizlar
 
Yaa Ben bi de o cikolatanin ustune dondurma yedim ama cok yemedim. Birkac kasikcik
 
Aklımı okudun.dün çoook acı çiğköfte yemiştim,çok acı olunca 1kıvırcık bitirdim az evvel işe yaradı valla WC ye gittim sonunda.duphalactan bile etkili mübarek
Yok canım ben münasebet.bizi okumadın herhalde.biz haftada 1kilo almayı başaranlar olarak kupayı kimselere bırakmayız.
Al işte coşan coşana.aferin yiyelim,topalak topalak gezeriz artık!
 
egede havalar ısındı ondan herhalde:) hep havalardan:)
Bak ondan olabilir. Gelsin bahar ayları gevşer mide yayları ben her bahar kilo alırım iştahım açılır güzel havalarda. Altın çağım bahara gelmeyeydi iyiydi. Çok özeniyorum yazları sıcaktan yemek yiyemeyenlere. Ben yiyorum hep gayet güzel
 
mevsim şartlarına göre artar benimde hiç azalmaz:)
 
Sabah yine her zamanki kahvaltım olan 2 yumurta, 2 peynir, dukan ekmek, roka ve zeytin yedim. Bir de ekstra yrm küçük muz.
Öğlen
Mercimek çorbası
Ispanaklı tavuk sarma
Yoğurt
İki tatlı kaşığı yanındaki pilavdan tırtıkladım

Akşama doğum günü için çıkcaz eltimin. Meze ve yemek yerim ben sadcee. Belki pstanın ucundan yerim artık napim. Gece geç saatte iyi olmaz ama sonra öcü gibi bakıyorlar bana yemiyom diye. Oysa eltim çok zayıf kendisini çok çok sevmekle birlikte gebeliğinde toplam 12 kg almıştı ama 40 ı çıktığında 12 kg uçmuştu bileeee.
Ben bi öncekinde 14 aldım 18 verdim (6. Ayda) 40 ımda 10 vermiştim anca. Ama şu anıma göre 10 kg fazlamla gebe kalmıştım. Dikiş acılarını öyle çok çektimki o dikişe sünen göbek yüzünden bi daha olmamalıyım. Fit gebe olmayı sırf bu yüzden istiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…