Benimse başlangıç 68 şuan 71 falanım 1 haftadır çok yedim ben. 13. Haftagünaydın kızlar:) doymayanlara ve wc çıkamayanlara selam olsun:)
15. hafta
başlangıç 68
geçen hafta 69,2
güncel 70
1,60 canımBenimse başlangıç 68 şuan 71 falanım 1 haftadır çok yedim ben. 13. Hafta
Boyun kaç acabaa?
egede havalar ısındı ondan herhalde:) hep havalardan:)Nolıyor yaw hepimiz niye bir kilo. Dolunay da yokki daha 21 martta. O zmn ödem falan oluyor hadi neyse de Allah Allaaah. Kadınlar günü şerefine şiştik mi yani bu mudur?
Benim 1.73 yürüyüş falan düzene sokarız bence1,60 canım
inşallah bakalım, yolun başındayız daha 90 olmadan bitirsem bari diyorum:)Benim 1.73 yürüyüş falan düzene sokarız bence
Haha di miKilo kaybı yaşamaya başlamışsın,gözümden kaçmadı.zira takvimede yazmışlar.ne mübarek insanlar var,her şeyi de biliyorlar canım!
Aynen en büyük korkum . Bildiğin hamur işi börek istiyor sürekli canım . Normalde sağlıklı beslenen bi insanım ama 2 haftadır kendime hakim olamıyorum kaç senedir bu kadar kötü beslenmemiştim.inşallah bakalım, yolun başındayız daha 90 olmadan bitirsem bari diyorum:)
Gozden kacirdigim var mi kizlar
ÜYE ADI gebelik haftasi başlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo dogum sonrasi ilk kilo bildirimi dogum sonrasi güncel kilo Khaleesi21 23 51.4 53.7 2.3 @_sushico_ 29 61.4 - - @sinsirella2 10 68 70 2 @AlessiaLeon 14 85 82 -3 @Shewolf15 20 61 64.4 3.4 pratik45 15 68 70 2 G gulayavsar 22 61.6 68.7 7.1 @eeslemali 15 74.5 78.1 3.9 cool_lime 39 65 75.5 10.5 69 69
@selennn 35 51 56 5 53 49.5 @Freshh 20 61.5 65.4 3.9 @sonbaharetkisi 12 49 50 1 C charla 36 50.5 61.5 11.5 Eyslg 23 56.8 59.9 3.1 @Neseliyimmm 39 58.5 66.1 7.6 pufboregi 15 60 61 1 @rmys4203 38 74 83.5 9.5 kg 77 72 @volveron 39 55 62.5 7.5 @Ates Bocegi 11 64 66.5 2.5
Yaa Ben bi de o cikolatanin ustune dondurma yedimTam da senin menüyü okudum ooo başarılı ne güzel diyordum
Ama benimkisini yanlış hesaplamışsın sankicanım geçen haftayı hatırlayamadım tam olarak sanki 64.8 gibi bir şeydi , güncel kg 65.3 bu sabah. Haftada 500 gr.almaya devam edersem grubun şişkosu ben olacağım... cool_lime
Kiz beni yanlis hesaplamissin. 11 aldim 11.5 degil. Yani daha degil en azindan. Haftaya yakalarim o rakami benGozden kacirdigim var mi kizlar
Aklımı okudun.dün çoook acı çiğköfte yemiştim,çok acı olunca 1kıvırcık bitirdim7 gün mü ayy patlarım o zmn. Kız hiç bir şey mi işe yaramıyor? İnsanın içinde birikir yaw öylekalın bağırsak 7 metre hepsi dolu ozmn eyvah eyvah. Bir gün çıkmayınca karnım şişiyor sezaryen dikişimin olduğu yer bile acıyor benim. Acı biber mi yesen acaba bir sürü? O da metabolızmayı hızlandırıyor ya bi anda çıkıverir
Yok canım ben münasebet.bizi okumadın herhalde.biz haftada 1kilo almayı başaranlar olarak kupayı kimselere bırakmayız.Tam da senin menüyü okudum ooo başarılı ne güzel diyordum
Ama benimkisini yanlış hesaplamışsın sankicanım geçen haftayı hatırlayamadım tam olarak sanki 64.8 gibi bir şeydi , güncel kg 65.3 bu sabah. Haftada 500 gr.almaya devam edersem grubun şişkosu ben olacağım... cool_lime
Al işte coşan coşana.aferin yiyelim,topalak topalak gezeriz artık!Günaydın kızlar, dün doymak bilmeyen midemi zaptetmek çok zor oldu. Akşam yarım tabak ıspanak yemeği, 5-6 kaşık domatesli makarna, 1 kase yoğurt yedim. Yemekten sonra da 1 dilim baklava ile kapattım günü... umarım bugün dünkü gibi abartmam
Ve canımı sıkan şey evim sahilin bi arka sokağı ama ben yürüyüş yapamıyorum. Hep bi bahanem var, işten yorgun geliyorum vs.. havalar güzelleşti aslında yemeklerden sonra 45 dk bile yürüsem güzel olacak dimi..
Bak ondan olabilir. Gelsin bahar ayları gevşer mide yaylarıegede havalar ısındı ondan herhalde:) hep havalardan:)
abooooGozden kacirdigim var mi kizlar
mevsim şartlarına göre artar benimde hiç azalmaz:)Bak ondan olabilir. Gelsin bahar ayları gevşer mide yaylarıben her bahar kilo alırım iştahım açılır güzel havalarda. Altın çağım bahara gelmeyeydi iyiydi. Çok özeniyorum yazları sıcaktan yemek yiyemeyenlere. Ben yiyorum hep gayet güzel
Anaaaaam daha başlangıç kilon için gönül rahatlığıyla alabileceğin mis gibi 6 kilon var. 4 alsan üstüne +4 şe kaparsın ya harika. Doğum sonrası eksiye düşersin Hatta14. Hafta
Baslangic 59
Geçen hafta 52
Şuan 53
Artık yiyorum şükür
23 haftada 2 kg almışsın bence sende çok yorum yapma :))canım ben münasebet.bizi okumadın herhalde.biz haftada 1kilo almayı başaranlar olarak kupayı kimselere bırakmayız.
Bende 4 kg vermiştim bulantilar geçince 2 haftada verdiğim kilo yerine geldiAnaaaaam daha başlangıç kilon için gönül rahatlığıyla alabileceğin mis gibi 6 kilon var. 4 alsan üstüne +4 şe kaparsın ya harika. Doğum sonrası eksiye düşersin Hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?