Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Tuvalete çıkamayanlar görüyorum :) dinlemiyorsunuz ki beni. Yeşillik yiyin yahu!!! Limon da sıkın üstüne. Yarım saat 1 saat sonra tuvalete çıkarsınız

Tuvalete çıkamayanlar görüyorum :) dinlemiyorsunuz ki beni. Yeşillik yiyin yahu!!! Limon da sıkın üstüne. Yarım saat 1 saat sonra tuvalete çıkarsınız
bir bu kalmıştı, bunu da deneyeyim:) gerçi 4 gün sora bugün çıktım nihayet:)

Hanımlar size de çevrenizdekiler “hamilesin yemelisin” diyerek sağlıksız atıştırmalıklar veriyor mu ya tam sağlıklı bi menü yiyorum, hemen bi tatlı getirmeler, önüme zorla koymalar..

Ya ben her sabah bir demet yeşillik üstüne limon yiyorum ama sert yaniiiii. Çıkıyorum da baya zorluyo. Ben yine kefire döneyim bari ondqn başkası yalan bana

Hanımlar size de çevrenizdekiler “hamilesin yemelisin” diyerek sağlıksız atıştırmalıklar veriyor mu ya tam sağlıklı bi menü yiyorum, hemen bi tatlı getirmeler, önüme zorla koymalar..
Maalesef evet. Sanki her gördüğümü yemem gerekiyormuş gibi davranılıyo. Yemezsen aaaaa diyorlar hemen. Yahu iyi bişi diilki onlar yararı diil zararı var ama yok. Sağlık okuyorum onu bile takan yok. Göbeğim az diye dalga bile geçtiler. Daha ne kdr olcaktı acaba 15. Haftada

Anaaaaam daha başlangıç kilon için gönül rahatlığıyla alabileceğin mis gibi 6 kilon var. 4 alsan üstüne +4 şe kaparsın ya harika. Doğum sonrası eksiye düşersin Hatta

Hiç yemeden düştüm desem yeri, muhtemel hızla gelir verdiğim kilo, şuan daha yiyemedigim okadar çok şey varki, tatlı nasil severim hala yiyemiyorum.

Hiç yemeden düştüm desem yeri, muhtemel hızla gelir verdiğim kilo, şuan daha yiyemedigim okadar çok şey varki, tatlı nasil severim hala yiyemiyorum.
Tatlıya henüz bende ısınamadıysam da pis boğazımdan gözümün önüne geliyorlar. Dün çikolatalı kek gördüm normalde de çok sevmem ama içim gitti. Sonra dedim yesen nolcak miden kötü olcak ( hala ara ara bulantı yokluyor akşamları) yemedim. Umarım hiç yemem. Ztn emzirirken de kakao yiyemicem. Öyle olunca da yesem mi diyorum böyle çelişkiler

Canım bizim millet şişman hamile görmeye alışmış ya doğrusu o zannediliyor. Sen iki kişisin iki kişilik yiyeceksin görüşü. Maalesef toplumun kanayan yarısı bu grup. Bir de illa ki faydası olmayan seyleri yemek zorundaymışız gibi davranılıyor. Bana baklava, şerbetli tatlı vermeyin istemiyorum diyorum, sen istemezsin ama bebeğin ister diyorlar

Evet bir de o var bebek istiyordur

Yememek çok daha kotu inan, nasılsa emzirirken veriliyo kilolar, tabi çok abartmadan kuzenim 35 kilo aldı hemen verdi hiç çatlağı bile olmadi, bende 6 kilo aldim kucucuk karnıma çatladım onca kreme ragmen genelde yapısına dönüyor insan. Ben kizimdada 59 'la kaldim bundada 59 'la basladim yeterki saglikli olsunlar

Kakao neden yiyemeyeceksin canım

Kızlar bakın ne buldum geçmişte bu süreci istedikleri kiloda tamamlayan arkadaşlarımız da bizim haftalarda 3 kg yu görmüşler bu biraz içimi rahatlattı :)) dollyy ellerine sağlık canım sayende fikir ediniyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190308-145544.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20190308-145851.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 47
Tüm öğünlerde afedersin inek gibi ot yiyorum canım çekiyor yemek yanında ama kaç gündür lavaboya çıkamadım canım bugün kuru kayısı yiyecegim

İyi oldu bunu attığın yaa rahatladım azcık. Darısı başımıza istediğimiz kilolarla tamamlamaya

Eşim en başta olmak üzere tüm iş yeri şef ve müdür dahil
Şefler müdürlere noluyor yaw. Kesin hepsi kiloludur eşler zaten ayrı olay. Neyseki bu gebeliğimde karışmıyor. Diğerinde beni delirtmişti. Kendi 5 köfte yerken bana 10 yedirirdi. Kendisinden bile daha fazla yememi isterdi. En son doktora şikayet etmiştim de azarı yiyince bıraktı ahahaha. Doğum sonrası kilo depresyonum sebebiyle bu seferkinde serbest bıraktı. İstediğim gibi yaşıyorum. Gerçi şimdi de fazla yersem gözüyle işaret ediyo yeme diye. İyi mi oldu kötü mü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…