bir bu kalmıştı, bunu da deneyeyim:) gerçi 4 gün sora bugün çıktım nihayet:)Tuvalete çıkamayanlar görüyorum :) dinlemiyorsunuz ki beni. Yeşillik yiyin yahu!!! Limon da sıkın üstüne. Yarım saat 1 saat sonra tuvalete çıkarsınız
Nasıl aldın bakim, hiç menülerini göremiyoruz yaz burayaaboooo
en çok kiloyu ben almışım
Kesin cözüm inan kii, maydanoz roka terebir bu kalmıştı, bunu da deneyeyim:) gerçi 4 gün sora bugün çıktım nihayet:)
Ya ben her sabah bir demet yeşillik üstüne limon yiyorum ama sert yaniiiii. Çıkıyorum da baya zorluyo. Ben yine kefire döneyim bari ondqn başkası yalan banaTuvalete çıkamayanlar görüyorum :) dinlemiyorsunuz ki beni. Yeşillik yiyin yahu!!! Limon da sıkın üstüne. Yarım saat 1 saat sonra tuvalete çıkarsınız
Maalesef evet. Sanki her gördüğümü yemem gerekiyormuş gibi davranılıyo. Yemezsen aaaaa diyorlar hemen. Yahu iyi bişi diilki onlar yararı diil zararı var ama yok. Sağlık okuyorum onu bile takan yok. Göbeğim az diye dalga bile geçtiler. Daha ne kdr olcaktı acaba 15. HaftadaHanımlar size de çevrenizdekiler “hamilesin yemelisin” diyerek sağlıksız atıştırmalıklar veriyor muya tam sağlıklı bi menü yiyorum, hemen bi tatlı getirmeler, önüme zorla koymalar..
Anaaaaam daha başlangıç kilon için gönül rahatlığıyla alabileceğin mis gibi 6 kilon var. 4 alsan üstüne +4 şe kaparsın ya harika. Doğum sonrası eksiye düşersin Hatta
Tatlıya henüz bende ısınamadıysam da pis boğazımdan gözümün önüne geliyorlar. Dün çikolatalı kek gördüm normalde de çok sevmem ama içim gitti. Sonra dedim yesen nolcak miden kötü olcak ( hala ara ara bulantı yokluyor akşamları) yemedim. Umarım hiç yemem. Ztn emzirirken de kakao yiyemicem. Öyle olunca da yesem mi diyorum böyle çelişkilerHiç yemeden düştüm desem yeri, muhtemel hızla gelir verdiğim kilo, şuan daha yiyemedigim okadar çok şey varki, tatlı nasil severim hala yiyemiyorum.
Canım bizim millet şişman hamile görmeye alışmış ya doğrusu o zannediliyor. Sen iki kişisin iki kişilik yiyeceksin görüşü. Maalesef toplumun kanayan yarısı bu grup. Bir de illa ki faydası olmayan seyleri yemek zorundaymışız gibi davranılıyor. Bana baklava, şerbetli tatlı vermeyin istemiyorum diyorum, sen istemezsin ama bebeğin ister diyorlarMaalesef evet. Sanki her gördüğümü yemem gerekiyormuş gibi davranılıyo. Yemezsen aaaaa diyorlar hemen. Yahu iyi bişi diilki onlar yararı diil zararı var ama yok. Sağlık okuyorum onu bile takan yok. Göbeğim az diye dalga bile geçtiler. Daha ne kdr olcaktı acaba 15. Haftada
Evet bir de o var bebek istiyordurCanım bizim millet şişman hamile görmeye alışmış ya doğrusu o zannediliyor. Sen iki kişisin iki kişilik yiyeceksin görüşü. Maalesef toplumun kanayan yarısı bu grup. Bir de illa ki faydası olmayan seyleri yemek zorundaymışız gibi davranılıyor. Bana baklava, şerbetli tatlı vermeyin istemiyorum diyorum, sen istemezsin ama bebeğin ister diyorlar
Tatlıya henüz bende ısınamadıysam da pis boğazımdan gözümün önüne geliyorlar. Dün çikolatalı kek gördüm normalde de çok sevmem ama içim gitti. Sonra dedim yesen nolcak miden kötü olcak ( hala ara ara bulantı yokluyor akşamları) yemedim. Umarım hiç yemem. Ztn emzirirken de kakao yiyemicem. Öyle olunca da yesem mi diyorum böyle çelişkiler
Kakao neden yiyemeyeceksin canımTatlıya henüz bende ısınamadıysam da pis boğazımdan gözümün önüne geliyorlar. Dün çikolatalı kek gördüm normalde de çok sevmem ama içim gitti. Sonra dedim yesen nolcak miden kötü olcak ( hala ara ara bulantı yokluyor akşamları) yemedim. Umarım hiç yemem. Ztn emzirirken de kakao yiyemicem. Öyle olunca da yesem mi diyorum böyle çelişkiler
Tüm öğünlerde afedersin inek gibi ot yiyorum canım çekiyor yemek yanındaTuvalete çıkamayanlar görüyorum :) dinlemiyorsunuz ki beni. Yeşillik yiyin yahu!!! Limon da sıkın üstüne. Yarım saat 1 saat sonra tuvalete çıkarsınız
Eşim en başta olmak üzere tüm iş yeri şef ve müdür dahilHanımlar size de çevrenizdekiler “hamilesin yemelisin” diyerek sağlıksız atıştırmalıklar veriyor muya tam sağlıklı bi menü yiyorum, hemen bi tatlı getirmeler, önüme zorla koymalar..
Kakao en çok gaz yapan gıda cnm. Bnm kız kolikti doktor bakliyattan önce kakaodan uzak dur demişti. Çikolataya ve tüm kakaolu şeylere güle güle demiştim o yüzdenKakao neden yiyemeyeceksin canım
İyi oldu bunu attığın yaa rahatladım azcık. Darısı başımıza istediğimiz kilolarla tamamlamayaKızlar bakın ne buldum geçmişte bu süreci istedikleri kiloda tamamlayan arkadaşlarımız da bizim haftalarda 3 kg yu görmüşler bu biraz içimi rahatlattı :)) dollyy ellerine sağlık canım sayende fikir ediniyorum
Şefler müdürlere noluyor yaw. Kesin hepsi kiloludurEşim en başta olmak üzere tüm iş yeri şef ve müdür dahil
sürekli yatmaktan aldımNasıl aldın bakim, hiç menülerini göremiyoruz yaz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?