Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

menü bildireyim;
sabah: elmalı tarçınlı yulaf lapası
ara: bol sütlü kahve
öğlen: püreli kaşarlı köfte, salata
ara: 1/2 baklava :),1 minik bardak ayran
akşam daha belli değil dışarıda olcam ama acayip hazımsızlık başladı bende kızlar. herkes karnıma çok şaşırıyor bebeği çok yukarıda taşıyorum ve sürekli kaburga ağrısı yaşıyorum bu yüzden var mı bu haftalarda ben gibi olan ?

Riskli gebe misin canım, ne zamana kadar sürecek peki hareketsizligin
14. haftamda kesem patladı suyum geldi
o günden beri yatıyorum
dün kontrolüm vardı
ilk defa daha dün artık yarım saat falan yürüyebilirsin dedi doktorum
ama şimdide korkumdan kısıtlıyorum hareketlerimi yine ya aynısı olursa diye

Çok geçmiş olsun cnm, sağlıklı bi gebelik süreci olur inş doktorun tavsiyelerini dinlemeye çalış

BEn oyleydim senin haftalarda canim. Ozellikle yemegi biraz fazla kacirayim hem kaburgalarim daha cok agriyordu hem de hazimsizlik cekiyordum. Benden tavsiye, yemek yerken yaninda bir seyler icme. Cunku daha cok sisiriyor. Bir de kaburgalarin cok agridigi zaman sagina dogru yan yat. O iyi geliyordu bana. Bi de nane limon hazimsizliga cok iyi geliyor. Birkac hafta sonra karnin asagi iner rahat edersin. Gerci o zaman da asagi cok baski oluyor. En temizi gebeligim bitirip dogurmak. Agri falan kalmiyor o zaman

Hayır kilolu değiller şef müdür erkek üstelik esim de kendisi 1 yediğini bana 3 yedirmeye calisiyor

Kızlar gelen gidenle cok yiyorum sonra rahatsiz ediyor yediklerim bugunden itibaren liste paylasacagim en azindan arada yediğim ivir zivirlari kesebilirim belki :) bugunki menum korkunc ama yinede aksam paylasirim maksat bir yerden baslamak

Kahvaltı
3 yumurta peynir zeytin birazcık helva
Ara 1 elma
Ara 2 incir 3 ceviz 2 hurma birde sabahtan kalan 1 yumurta vardı onu da yedim
Akşam 1 kase yayla çorba 1 kaseye yakın nohut
Ve anneme gidiyoruz orada artık ne varsa yerim birazcik abarttim yumurtayi ve midemi bulandirdi

Sabah :1küçük dilim tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta,roka,1,5kk peynir,8 zeytin,bal,çay
Ara : soda,sade Türk kahvesi,5 kara üzüm kurusu
Öğle :1 orta dilim yaş pasta,8 adet ev yapımı çiğköfte,kıvırcık,ayran
Akşam:1,5 lahmacun,ayran
Ara : soda

"Okurken dehsete kapilabilirsiniz "
*gun icinde 3 litre su
Sabah:
Ceri domates-salatalik Peynir, 7 siyah zeytin 1 hurma yarim kuru incir yarin ceviz ile
Ara:
2 kandil simidi Komposto 1 gofret
Ogle
1 kucuk patatesli börek
Yogurtlu havuc kabak salatasi 3,4 kasik 1 dilim cikekli pasta- visneli kek 1 buyuk dilim 1 kandil simidi
Ara:
Ince bir dilim pasta ince bir dilim kek
1 kase Komposto, 1 avuc karisik kuruyemis
Aksam:
Yemeği beklerken kucuk cikolata
1 bardak komposto
1 kandil simidi 1 kase yogurt 4,5 kasik bulgur pilavi

Kendimi tok zannederken bianda gozum donuyor ne varsa yiyorum...
Kilo almak istemiyorum fazlam kaldi zaten. Emziren annelerin beslenmesiyle ilgili arastirma yapmaliyim..m

Y
Kendimi tok zannederken bianda gozum donuyor ne varsa yiyorum...
Kilo almak istemiyorum fazlam kaldi zaten. Emziren annelerin beslenmesiyle ilgili arastirma yapmaliyim..m
Yaa emzirmek ve uykusuzluk cok aciktiriyor ama sen sadece hamurisi yemissin bi kahvaltin guzel. Normal yemeklerini ye ogunlu. Tatliyi hamur isini de tadimlik ye. Ogun olarak yeme. Sana aklimca akil veriyorum ama suan yazarken cay ile muffin yiyorum

Ay dogru soyluyosun benim once yemek yiyip sonra ivir zivirlara bakmam lazim evde corba ve zeytinyagli bulundurmali hep hazirda yemek olunca cok rahat oluyo :)

İnşallah hamilesindir canım bu arada bnde yeni uyeyim ve anne olmak istiyorum bende hepiniz gibi☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…