- 21 Kasım 2018
- 260
- 381
- 18
- 33
Yaa bunu öğrendiğim iyi oldu, Doğumdan sonra uzak durayımKakao en çok gaz yapan gıda cnm. Bnm kız kolikti doktor bakliyattan önce kakaodan uzak dur demişti. Çikolataya ve tüm kakaolu şeylere güle güle demiştim o yüzden
Riskli gebe misin canım, ne zamana kadar sürecek peki hareketsizliginsürekli yatmaktan aldım
dışarı çıkmam yürümem yasak
Offffff evet yaaaa, ofiste sürekli abur cubur çıkarıyorlar benim icin, işin ilginç yanı benimle beraber onlar da kilo alıyoEşim en başta olmak üzere tüm iş yeri şef ve müdür dahil
14. haftamda kesem patladı suyum geldiRiskli gebe misin canım, ne zamana kadar sürecek peki hareketsizligin
Çok geçmiş olsun cnm, sağlıklı bi gebelik süreci olur inş14. haftamda kesem patladı suyum geldi
o günden beri yatıyorum
dün kontrolüm vardı
ilk defa daha dün artık yarım saat falan yürüyebilirsin dedi doktorum
ama şimdide korkumdan kısıtlıyorum hareketlerimi yine ya aynısı olursa diye
BEn oyleydim senin haftalarda canim. Ozellikle yemegi biraz fazla kacirayim hem kaburgalarim daha cok agriyordu hem de hazimsizlik cekiyordum. Benden tavsiye, yemek yerken yaninda bir seyler icme. Cunku daha cok sisiriyor. Bir de kaburgalarin cok agridigi zaman sagina dogru yan yat. O iyi geliyordu bana. Bi de nane limon hazimsizliga cok iyi geliyor. Birkac hafta sonra karnin asagi iner rahat edersin. Gerci o zaman da asagi cok baski oluyor. En temizi gebeligim bitirip dogurmak. Agri falan kalmiyor o zamanmenü bildireyim;
sabah: elmalı tarçınlı yulaf lapası
ara: bol sütlü kahve
öğlen: püreli kaşarlı köfte, salata
ara: 1/2 baklava :),1 minik bardak ayran
akşam daha belli değil dışarıda olcam ama acayip hazımsızlık başladı bende kızlar. herkes karnıma çok şaşırıyor bebeği çok yukarıda taşıyorum ve sürekli kaburga ağrısı yaşıyorum bu yüzdenvar mı bu haftalarda ben gibi olan ?
Hayır kilolu değiller şef müdür erkek üstelikŞefler müdürlere noluyor yaw. Kesin hepsi kiloludureşler zaten ayrı olay. Neyseki bu gebeliğimde karışmıyor. Diğerinde beni delirtmişti. Kendi 5 köfte yerken bana 10 yedirirdi. Kendisinden bile daha fazla yememi isterdi. En son doktora şikayet etmiştim de azarı yiyince bıraktı ahahaha. Doğum sonrası kilo depresyonum sebebiyle bu seferkinde serbest bıraktı. İstediğim gibi yaşıyorum. Gerçi şimdi de fazla yersem gözüyle işaret ediyo yeme diye. İyi mi oldu kötü mü bilemedim
Yaa emzirmek ve uykusuzluk cok aciktiriyor ama sen sadece hamurisi yemissinKendimi tok zannederken bianda gozum donuyor ne varsa yiyorum...
Kilo almak istemiyorum fazlam kaldi zaten. Emziren annelerin beslenmesiyle ilgili arastirma yapmaliyim..m
Ay dogru soyluyosun benim once yemek yiyip sonra ivir zivirlara bakmam lazimY
Yaa emzirmek ve uykusuzluk cok aciktiriyor ama sen sadece hamurisi yemissinbi kahvaltin guzel. Normal yemeklerini ye ogunlu. Tatliyi hamur isini de tadimlik ye. Ogun olarak yeme. Sana aklimca akil veriyorum ama suan yazarken cay ile muffin yiyorum
İnşallah hamilesindir canım bu arada bnde yeni uyeyim ve anne olmak istiyorum bende hepiniz gibi☺☺kızlar ben de son 4 aydır hep 31 ya da 32 günde adet oluyordum bu ay bebek yapmaya karar verdik ve 38.gün hala adet olmadım en son 4 gün once testte idrar negatif çıkmıştı ve yaklaşık 4 ya da 5 gündür sanki adet olcakmışım gibi sancım var ama ne adet oldum ne leke sabah tekrar test yapcam sizce hamile olabilir miyim
Allah dileyenlere nasip etsin inşallahİnşallah hamilesindir canım bu arada bnde yeni uyeyim ve anne olmak istiyorum bende hepiniz gibi☺☺
Konu sahibi arkadaşı etiketleyerek ilk sayfadaki cizelgeye yazılacak bilgileri yazınBende katılmak istiyorum ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?