Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ay valla canım dogru diyorsun, hayırlısıyla vaktinde güzelce doguralim ins :) cok saol tavsiyeler icin canım

Yumurtayı çok mu seviyorsunuz yoksa faydalı olsun diye mi, bende hiç yumurta yiyemiyorum keşke yiyebilsem

Kizlar yaklasik 1 ay daha annemde kalicam, burda kaldigim surede saglikli beslenerek hamile kaldigim kiloya düşmek istiyorum sizce bunu basarabilir miyim yani 4 kilo falan vermem gerek...

Kizlar yaklasik 1 ay daha annemde kalicam, burda kaldigim surede saglikli beslenerek hamile kaldigim kiloya düşmek istiyorum sizce bunu basarabilir miyim yani 4 kilo falan vermem gerek...
İmkansız :/ yediklerini okudum çünkü baya çeşitli bende anneme geldim diye seviniyodum meğer babam hastalanmış geçen hafta hiç haberim yok şokunu yeni atlatiyorum çok şükür iyi

İmkansız :/ yediklerini okudum çünkü baya çeşitli bende anneme geldim diye seviniyodum meğer babam hastalanmış geçen hafta hiç haberim yok şokunu yeni atlatiyorum çok şükür iyi
Geçmiş olsun canım.

Bu sekilde beslenerek vermeye calismicam tabiki saglikli beslenerek... (basarablirisem tabi!) Emzirdigim icin verebilirim belki diye dusunmustum :) deneyip gormekte fayda var en azindan daha kilo almam

Bu sekilde beslenerek vermeye calismicam tabiki saglikli beslenerek... (basarablirisem tabi!) Emzirdigim icin verebilirim belki diye dusunmustum :) deneyip gormekte fayda var en azindan daha kilo almam
Bilemedim ben de o kadar güzel şeylere dayanamazdim :) anne evinde ikramlar bitmez aman boşver eve geçince normal düzene geçersin zaten

Gunaydin kizlar. Dun menumu yazmayi unutmusum.
Kahvalti, 2 dilim kizarmis ekmek, peynir, domates ve biber.
Ogle, bir tabak mercimek yemegi, yogurt, yarim dilim ekmek ve biraz aci biber.
Aksam, tavuklu mantarli makarna. Yarim tabak falan dunden artani yedim.
Ara, uzum ve kucuk bir muz yedim. Cay yaninda muffin ve kucuk parca kitkat.

Canim dogumuna az kaldi neler yapiyosun heyecanli misin :)

Canim dogumuna az kaldi neler yapiyosun heyecanli misin :)
Deli gibi hem de :) gun sayiyorum artik. Kaldi 24 gun Allahin izniyle. Hastane cantam hazir neredeyse. Sadece bi Iki eksik var. terlik falan gibi. Bebisin butun esyalarini yikadim utuledim ve dolaplara yerlestirdim. Annem de geliyor yakinda. Onun icinde hazrlik yapiyorum iste. O glemeden bi evi temizleyecegiz bastan asagi. Acayip agirlastim ama cok zorlaniyorum artik. Geceleri cok uyaniyorum falan. Ama bebegini dusundukce icim icime sigmiyor. En cokta kime benzicek tipi nasil olcak onu merak ediyorum :) sagsalim vaktinde gelir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…