Ay valla canım dogru diyorsun, hayırlısıyla vaktinde güzelce doguralim ins :) cok saol tavsiyeler icin canımBEn oyleydim senin haftalarda canim. Ozellikle yemegi biraz fazla kacirayim hem kaburgalarim daha cok agriyordu hem de hazimsizlik cekiyordum. Benden tavsiye, yemek yerken yaninda bir seyler icme. Cunku daha cok sisiriyor. Bir de kaburgalarin cok agridigi zaman sagina dogru yan yat. O iyi geliyordu bana. Bi de nane limon hazimsizliga cok iyi geliyor. Birkac hafta sonra karnin asagi iner rahat edersin. Gerci o zaman da asagi cok baski oluyor. En temizi gebeligim bitirip dogurmak. Agri falan kalmiyor o zaman
Kahvaltı
3 yumurta peynir zeytin birazcık helva
Ara 1 elma
Ara 2 incir 3 ceviz 2 hurma birde sabahtan kalan 1 yumurta vardı onu da yedim
Akşam 1 kase yayla çorba 1 kaseye yakın nohut
Ve anneme gidiyoruz orada artık ne varsa yerim birazcik abarttim yumurtayi ve midemi bulandirdi
Ekledim canimcool_lime 5 haftalık gebeyim öğrendiğimden beri 57 kg yim.
Normalde hergun 2 ad yerim bugün biraz abarttimYumurtayı çok mu seviyorsunuz yoksa faydalı olsun diye mi, bende hiç yumurta yiyemiyorum keşke yiyebilsem
İmkansız :/ yediklerini okudum çünkü baya çeşitli bende anneme geldim diye seviniyodum meğer babam hastalanmış geçen hafta hiç haberim yok şokunu yeni atlatiyorum çok şükür iyiKizlar yaklasik 1 ay daha annemde kalicam, burda kaldigim surede saglikli beslenerek hamile kaldigim kiloya düşmek istiyorum sizce bunu basarabilir miyimyani 4 kilo falan vermem gerek...
Geçmiş olsun canım.İmkansız :/ yediklerini okudum çünkü baya çeşitli bende anneme geldim diye seviniyodum meğer babam hastalanmış geçen hafta hiç haberim yok şokunu yeni atlatiyorum çok şükür iyi
Bu sekilde beslenerek vermeye calismicam tabikiİmkansız :/ yediklerini okudum çünkü baya çeşitli bende anneme geldim diye seviniyodum meğer babam hastalanmış geçen hafta hiç haberim yok şokunu yeni atlatiyorum çok şükür iyi
Bilemedim ben de o kadar güzel şeylere dayanamazdim :) anne evinde ikramlar bitmez aman boşver eve geçince normal düzene geçersin zatenBu sekilde beslenerek vermeye calismicam tabikisaglikli beslenerek... (basarablirisem tabi!) Emzirdigim icin verebilirim belki diye dusunmustum :) deneyip gormekte fayda var en azindan daha kilo almam
Çok iyisin canimMErhaba kızlar bebekten dolayı düzenli girip yazamadım bi türlü bende.
Başlangıç: 58,5
Doğuma giderken : 65,7
Güncel:61 :/
Saol canımGeçmiş olsun canım.
Canim dogumuna az kaldi neler yapiyosun heyecanli misin :)Gunaydin kizlar. Dun menumu yazmayi unutmusum.
Kahvalti, 2 dilim kizarmis ekmek, peynir, domates ve biber.
Ogle, bir tabak mercimek yemegi, yogurt, yarim dilim ekmek ve biraz aci biber.
Aksam, tavuklu mantarli makarna. Yarim tabak falan dunden artani yedim.
Ara, uzum ve kucuk bir muz yedim. Cay yaninda muffin ve kucuk parca kitkat.
Deli gibi hem de :) gun sayiyorum artik. Kaldi 24 gun Allahin izniyle. Hastane cantam hazir neredeyse. Sadece bi Iki eksik var. terlik falan gibi. Bebisin butun esyalarini yikadim utuledim ve dolaplara yerlestirdim. Annem de geliyor yakinda. Onun icinde hazrlik yapiyorum iste. O glemeden bi evi temizleyecegiz bastan asagi. Acayip agirlastim ama cok zorlaniyorum artik. Geceleri cok uyaniyorum falan. Ama bebegini dusundukce icim icime sigmiyor. En cokta kime benzicek tipi nasil olcak onu merak ediyorum :) sagsalim vaktinde gelir insallah.Canim dogumuna az kaldi neler yapiyosun heyecanli misin :)
Çok iyisin canim
Canim emmeye basladi mi bebis? Kac kilo dogdu minnos. YAzmamissin. Merak ettim :)Saol canım. Bakalım bu aralar bende dikkat etmiyorum . Biraz kızım ele avuca gelsin. Hedefim 55e düşmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?