Çok az kalmış canım hayırlısıyla seninde kavusmani okuyacaz inşallahDeli gibi hem de :) gun sayiyorum artik. Kaldi 24 gun Allahin izniyle. Hastane cantam hazir neredeyse. Sadece bi Iki eksik var. terlik falan gibi. Bebisin butun esyalarini yikadim utuledim ve dolaplara yerlestirdim. Annem de geliyor yakinda. Onun icinde hazrlik yapiyorum iste. O glemeden bi evi temizleyecegiz bastan asagi. Acayip agirlastim ama cok zorlaniyorum artik. Geceleri cok uyaniyorum falan. Ama bebegini dusundukce icim icime sigmiyor. En cokta kime benzicek tipi nasil olcak onu merak ediyorum :) sagsalim vaktinde gelir insallah.
Amin canim. Az kaldi ama gunler gecmiyor gibi.Çok az kalmış canım hayırlısıyla seninde kavusmani okuyacaz inşallah
Canim emmeye basladi mi bebis? Kac kilo dogdu minnos. YAzmamissin. Merak ettim :)
canım doğumun normal miydi sezeryan mıYOk canım ya feryat figan ağlamalara devam edince dün pes ettim artık. Sağıp veriyorum dünden bu yana. Napiyim artık en azından sütümü içiyor mama değil diye kendimi avutuyorum :// kızım 3480 gr doğdu :)
AY masallah guzel tontis dogmus :)) bari Iki uc saatte bir sag sutunu azalmasin.YOk canım ya feryat figan ağlamalara devam edince dün pes ettim artık. Sağıp veriyorum dünden bu yana. Napiyim artık en azından sütümü içiyor mama değil diye kendimi avutuyorum :// kızım 3480 gr doğdu :)
Sezeryan oldu canimcanım doğumun normal miydi sezeryan mı
doğum hikayeni yazdın mı görmedimde
bende ayni dertten muzdaribim aynısını dün annem dediydiTuvalete çıkamayanlar görüyorum :) dinlemiyorsunuz ki beni. Yeşillik yiyin yahu!!! Limon da sıkın üstüne. Yarım saat 1 saat sonra tuvalete çıkarsınız
canım bozma moralini stres yapma bebeğin senin stresindende etkilenirKizlar yazamıyorum canım çok sıkkın kızim 3150 gr dogdu 3050 gr olmuş 20. Gunumuz bugün sütun yetmemis ya da yaramamis diyor anne sütü alsin diye mama vermedim inat ettik yavrum ac kalmiş o kadar moralim bozuldu ki kaka testi vericez süt allerjisi ya da laktoz intoleransi da olabilirmis kendimi yememi icmemi unuttum bir de kusma başladı bugun 2.kez mama verdim uyanamiyo kuzum ben gaz sancisi sanarken yavrum aclikdan.agliyor muş evlat baska bisey mis Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin sağlık versin
Cok gecmis olsun canim yaa. E peki sutun az mi geliyor? Sutun yaramiyor diye Kim dedi sana? Oyle denir mi hic. Cok sacma. Bi memede en az 15 dk tut zaten. Ilk gelen sut su gibi oluyor. Daha snr gelen sut yagli ve degeri yuksek oluyor... diye biliyorum Ben. Moralini bozma sakin. Bol sivi tuket yesillik bulgur pilavi ye.Kizlar yazamıyorum canım çok sıkkın kızim 3150 gr dogdu 3050 gr olmuş 20. Gunumuz bugün sütun yetmemis ya da yaramamis diyor anne sütü alsin diye mama vermedim inat ettik yavrum ac kalmiş o kadar moralim bozuldu ki kaka testi vericez süt allerjisi ya da laktoz intoleransi da olabilirmis kendimi yememi icmemi unuttum bir de kusma başladı bugun 2.kez mama verdim uyanamiyo kuzum ben gaz sancisi sanarken yavrum aclikdan.agliyor muş evlat baska bisey mis Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin sağlık versin
Canım inşallah normal çıkar sonuçlar hemen toparlar kuzucuk sen güçlü ol annesiKizlar yazamıyorum canım çok sıkkın kızim 3150 gr dogdu 3050 gr olmuş 20. Gunumuz bugün sütun yetmemis ya da yaramamis diyor anne sütü alsin diye mama vermedim inat ettik yavrum ac kalmiş o kadar moralim bozuldu ki kaka testi vericez süt allerjisi ya da laktoz intoleransi da olabilirmis kendimi yememi icmemi unuttum bir de kusma başladı bugun 2.kez mama verdim uyanamiyo kuzum ben gaz sancisi sanarken yavrum aclikdan.agliyor muş evlat baska bisey mis Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin sağlık versin
Canım,ilk ay süt yeterince gelmemesi gayet doğal.en erken 20günden sonra gelmeye başlıyor zaten.bu arada günde 30-60cc mama ile takviye yapsaydın keşke.emzirme hele de ilk aylarda çok önemli,kilo takıntısı asla olmamalı.tek dert sütün gelmesi ve yetmesi olmalı.ne gerekiyorsa ye iç.humana stil tea de dene.biliyorsundur gerçi.Kizlar yazamıyorum canım çok sıkkın kızim 3150 gr dogdu 3050 gr olmuş 20. Gunumuz bugün sütun yetmemis ya da yaramamis diyor anne sütü alsin diye mama vermedim inat ettik yavrum ac kalmiş o kadar moralim bozuldu ki kaka testi vericez süt allerjisi ya da laktoz intoleransi da olabilirmis kendimi yememi icmemi unuttum bir de kusma başladı bugun 2.kez mama verdim uyanamiyo kuzum ben gaz sancisi sanarken yavrum aclikdan.agliyor muş evlat baska bisey mis Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin sağlık versin
Canım sorun tespiti yapmışsınız zaten çabucak toparlar 1 hafta sonra gittiğinde kilo artışını gorursun eminim her çocuk yeni ve farkli tecrübe sanırım degilmiSagolun kizlar inanin yorumlariniz bana destek veriyor Ben elimden geleni yaptım yedim baya sut yapıcı şeyler den sütüm de yok değil var ama anlayamadim allerjik de olabilir mis kiminin sütü yağlı olmuyo muş o ds olabilirmis dr da ac kalmiş iyice doyur ne zaman isterse mamayi ver dedi 1 hafta sonra kilosuna bakicaz dedi günde en az 4 5 saat memede idi kuzum gece gaz sancisi saniyodum açlık miş insallah toparlar ya ilk kez sizden dua istiycem cok üzülüyorum bu duruma biliyorum sacma ama saniyorumki buyumuycek anne yüreği işte
Aferin bak bu menun cok daha saglikli :) afiyet olsun, Bol sut olsun bebise insSabah
-1 dilim ciya tohumlu tost ekmegi
-3 grissini -5 siyah zeytin
-suzme peynir -ceri domates
1 bardak sıkma portakal suyu
Ögle:
3 ç.kasik yogurtlu salata
1 avuc leblebi bikac grissini
1 buyuk dilim visneli kek-1 hurma
Ara:
Ufak bir kase komposto
1 kase citir leblebi
Aksam:
1 kase tavuk corba, 4 kasik zeytinyagli kereviz, booool salata, 1 kabak dolma 2,3 sarma yogurt ile
Yarim bardak tanesiz komposto
Ara:
Buyuk fincan anason-rezene cayi
2 kuru incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?