24. Haftads 3 kilo almışsın cok iyisiniz kızlar maşallahGünaydın arkadaşlar
Dün akşam eşim geç çıktı ben kendime yemek koyarken kızım düştü dişi dudağını patlattı derken canım bişey yemek istemedi
Kahvaltı
2 yumurta peynir zeytin marul domates salatalık patates kızartması 7-8 ad
Öğle 1 sade kahve 1 parça sütlü çikolata ve bolca kuruyemiş
Akşam 2_3 kaşık kuru fasulye 1-2 kaşık pilav
Ara yarım kase yoğurt
Ara susamlı leblebi
Ve kilo bildirimi:
Hafta 23+2
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 59.9
Güncel 60.0
Çok geçmiş olsun canım cocuklar hasta olmasın cidden yıpratıcı oluyor
Saol canım aynen onlar hasta olmasın yeterki
Benim bile şimdiden akşamları ayaklarımda ödem oluyor tansiyon normal dimi canim33. Hafta
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 68.3ama ben bugun el ayak şiştim deli gibi. Dun bebek esyalarini yıkarken cok yorulmuşum, ondan mi acep
Rol model sizlersiniz canım24. Haftads 3 kilo almışsın cok iyisiniz kızlar maşallah
Sen de verirsin canım.hamurişine çok yüklenme yeter.Ama verenler var hem de hic zahmet cekmeden ay ben vermeyi gectim sabit kalsam yeter
Hic deme canım wc ye gitmek bile lüks oluyor bazen
Kesinlikle yapardim ama elimi kolumu baglayan minnagim var ustelik kilo almasi gerek takipdeyiz yavas yavaş birseyler yapmam lazım ama
Geçmiş olsun canımBende kusma nobetindeyim 1 saati geçti 10 dakikada bir kusuyor kızım
Ayyy çok heyecanlı.endişelenme,sağlıkla kucağına alacaksın.haberdar et tatlım.Gunaydin kizlar. Ben hastanedeyim. Dun gece sancilarim basladi 9 gibi. Saat 4 gibi geldik hastaneye. Sancilarim cok duzenli 1cm acilma var. 36+2 gunlugum. Sezeryan olacagi icin steroid ignesi vuuldum simdi. bebegin cigerleri gelissin diye. Iste bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz sonra ameliyat.
Canim bende ayni durumdayım sanki kilo aliyor gibiyimmmDoğum sonrasi kilo bildirirmim
57.5
2.5 kilo fazlam var bakalim verebilcek miyim !.
Saol canimGeçmiş olsun canım
Yeşil kaka sindirilememiş süt /mama demek cnm. Genelde çok yediklernde oluyor. Fazlasını sindiremiyor ve yeşil oluyorYaa o halde benim aldigim kilo tatli ve hamur isi kaynakli ama.oda abrtacak kadar degil yinede demekki kilo almamin kaynagi tatli ve hamurisi isi başdan sıkı tutayim ds fazla almayayim laktoz intoleransi icin yarin dr kontrolumuz var dr a sorucam ne yemeliyim ne yememeliyim belki de diyet uygulatmayacak bilemiyorum merakdaym bu arada benim kizin kakasi yesilimsi ama tam yeşil degil mama verdigim icin hardal sarisi olmali degil mi ? Yanliz cok sukurki ishal yok ve köpük yok sence yeşil imsi olmasi normal midir ?
Süt yapsın diye yersek alırız gibi de ben bugun tatli yi falsn kesicem bakalim etkileyecek miCanim bende ayni durumdayım sanki kilo aliyor gibiyimmmama cok kafaya takmamaya calisiyorum yeni dogum yaptigim icin. Yinede vermeyi geçtim almamaya calisicam
Dr da onemsemedi kaka sayisi gun aşırı olmasi bizim icin iyi dedi bu arada 400 gr almışız cok şükür yanliz daha ayını yakalayamadik o yuzden kilo almasi lazim daha bir de 3 aylik olunca da geçebilir dedi dr tekrar test yapicaz insallah atlatirizYeşil kaka sindirilememiş süt /mama demek cnm. Genelde çok yediklernde oluyor. Fazlasını sindiremiyor ve yeşil oluyor
İnşallah cnm genelde 3 aylıkta atlatılıyo. Bizim her ay yaptılar tahlil 9 da bittş ama bitti ya şükür o yeter. Allah tedavisi olmayan hastalık vermesinDr da onemsemedi kaka sayisi gun aşırı olmasi bizim icin iyi dedi bu arada 400 gr almışız cok şükür yanliz daha ayını yakalayamadik o yuzden kilo almasi lazim daha bir de 3 aylik olunca da geçebilir dedi dr tekrar test yapicaz insallah atlatiriz
Kac kilo hedefin var canım bence zaten bu yemeyle başarırsın20 ila 30 arası dikkat edersen geri kalan haftalarda ciddi kilo gelmiyor gelen de bebege ait oluyorcool_lime cnm 16. Haftam
61.4
Bu hafta hiç dikkat edemedim. Ettiğim halde kilolar gelince biraz moral bozukluğuyla oldu yedim bende. Bari yiyim de gelsin dedim. Ama yanlış yaptığım biliyorum. Bu hafta dikkat edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?