- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
canım hayırlısı olsunGunaydin kizlar. Ben hastanedeyim. Dun gece sancilarim basladi 9 gibi. Saat 4 gibi geldik hastaneye. Sancilarim cok duzenli 1cm acilma var. 36+2 gunlugum. Sezeryan olacagi icin steroid ignesi vuuldum simdi. bebegin cigerleri gelissin diye. Iste bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz sonra ameliyat.
Maşallah canım çok dillendirme yinede sen aklında bulunsun :)
Merhaba :) 7. Haftadayım şuan 54 kiloyum 5 haftalıklen 56 kiloydum
ÜYE ADI gebelik haftasi başlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo dogum sonrasi ilk kilo bildirimi dogum sonrasi güncel kilo Khaleesi21 24 51.4 54.2 2.8 S _sushico_ 33 61.4 68.3 6.9 @sinsirella2 10 68 70 2 @AlessiaLeon 14 85 82 -3 S Shewolf15 21 61 65 4 pratik45 16 68 70 2 G gulayavsar 22 61.6 68.7 7.1 @nedemistimkibenn 8 55 54.4 -0.6 cool_lime 39 65 75.5 10.5 69 68.2 @selennn 35 51 56 5 53 49.5 Freshh 20 61.5 65.4 - @sonbaharetkisi 13 49 49.5 0.5 C charla 36 50.5 61.5 11.5 Eyslg 24 56.8 60 3.2 Neseliyimmm 39 58.5 65.7 7.2 61 61 @pufboregi 16 60 61.4 1.4 @rmys4203 38 74 83.5 9.5 kg 77 72 @volveron 39 55 62.5 7.5 57.5 57.5 @Minuscule 5 57 57 0 ogluma ne olacak 14 64 67.5 3.5
sezeryan doğumda hemen aldığın 7 kilo gitti mi canım. kaç gün oldu doğum olalı maşallah sanaHamilelik öncesi :58,5
Güncel : 56,7
sezeryan doğumda hemen aldığın 7 kilo gitti mi canım. kaç gün oldu doğum olalı maşallah sana
Evet cnm 10-6 geneldeBenim bile şimdiden akşamları ayaklarımda ödem oluyor tansiyon normal dimi canim
Sağ Salim kucağına almanı diliyorum canım, güzel haberlerle gelGunaydin kizlar. Ben hastanedeyim. Dun gece sancilarim basladi 9 gibi. Saat 4 gibi geldik hastaneye. Sancilarim cok duzenli 1cm acilma var. 36+2 gunlugum. Sezeryan olacagi icin steroid ignesi vuuldum simdi. bebegin cigerleri gelissin diye. Iste bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz sonra ameliyat.
Aaa süper yaa daha kaç gün oldu şunun şurasında :) bakalım asıl bizler verebilecek miyiz :)Doğum sonrasi kilo bildirirmim
57.5
2.5 kilo fazlam var bakalim verebilcek miyim !.
Ilk bebeğimde yapmıştım.Evi nerdeyse antiseptiklerle yıkadık diyebilirim hatta ama gereksiz buluyorum artık çünkü 2 günde gayet bakteri doluyordur herşeyin üstü..En güzeli biraz rahat olmak ev ortamında bebeklerin mikrop kapması pek olası değil korkunç olan dış ortam ve misafirlerin bebeği öpmeye kalkışması.Ilk 1 sene oğlum 1 kez bile hasta olmadı 1 yaşına kadar.Evim de öyle aşırı temiz değildi.Ne zaman kreşe gitti o zaman hastalanmaya başladıKızlar bebek kiyafetlerini utuluyirmusunuz ya? Utuledim bir kısmını ama saçma geldi, evde kedim var, heryerde sonuçta geziyor. E utu yapiyor koltuga koyup alip dolaba yerleştiriyorum, yani mikrop ölüyor falan diyorlar da, gayet yine mikroplaniyor dolapta orda burda :))))
Kesinlikle cok doğru zaten aşırı miktoptan kacirmak da iyi birsey değil bence.Ilk bebeğimde yapmıştım.Evi nerdeyse antiseptiklerle yıkadık diyebilirim hatta ama gereksiz buluyorum artık çünkü 2 günde gayet bakteri doluyordur herşeyin üstü..En güzeli biraz rahat olmak ev ortamında bebeklerin mikrop kapması pek olası değil korkunç olan dış ortam ve misafirlerin bebeği öpmeye kalkışması.Ilk 1 sene oğlum 1 kez bile hasta olmadı 1 yaşına kadar.Evim de öyle aşırı temiz değildi.Ne zaman kreşe gitti o zaman hastalanmaya başladı
Ütülerim ben.ama mikroptan çok düzgün görünsünler diye.zaten minicikler buruş kırış kötü durmasın diye.oğlum 5yaşında ve hala her kıyafetini ütülerim.Kızlar bebek kiyafetlerini utuluyirmusunuz ya? Utuledim bir kısmını ama saçma geldi, evde kedim var, heryerde sonuçta geziyor. E utu yapiyor koltuga koyup alip dolaba yerleştiriyorum, yani mikrop ölüyor falan diyorlar da, gayet yine mikroplaniyor dolapta orda burda :))))
Helal olsun ya özeniyorum sizin gibi ınsanlara, kirismayan hicbirseyi utulemiyorumÜtülerim ben.ama mikroptan çok düzgün görünsünler diye.zaten minicikler buruş kırış kötü durmasın diye.oğlum 5yaşında ve hala her kıyafetini ütülerim.
Canım ben bu konuda baya rahat bir insanım zaten çocukları pek steril ortamda tutma taraftarı değilim kendim köyde doğup buyudugum için de... Geçen eşimle konuşuyorduk o benden rahat nasıl yani hepsini yikayacak miyiz diyorKızlar bebek kiyafetlerini utuluyirmusunuz ya? Utuledim bir kısmını ama saçma geldi, evde kedim var, heryerde sonuçta geziyor. E utu yapiyor koltuga koyup alip dolaba yerleştiriyorum, yani mikrop ölüyor falan diyorlar da, gayet yine mikroplaniyor dolapta orda burda :))))
Bu seçenek hiç aklıma gelmemişti.dığurup geleceksin sanıyordum.Benim sancilar kesildi. Acilmada 1cm de kaldi. Ikinci steroid asisi oldum. Birazdan dr kontrolunden sonra eve gidecegim ins. Bebek ne kadar cok iceride durursa o kadar iyi sonucta. O yuzden sezeryana almiyorlar acilma olmadigi icin. 1 cm lik acikla 1 ay dayananlar varmis. Ben bi Iki hafta daha dayanayim o bile kar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?