Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben de 75.5 'la başladım. Şu an 78.5 oldum. 15. Haftamdayım. Sanırım çok kilo alacağım. Ama 85 ten yukarı çıkmak istemiyorum.

Ahaha ne guzel valla , en iyisi canım, yapabilene helal olsun ama bende yapamam okadar isin arasında. Bide düzen soz konusuysa tamam da mikrop acısından kafama yatmadı ütü

Canım inş, dua edicem ins en hayırlı zamanda en saglikli sekilde kavuşursun bebisinee

Ahaha ne guzel valla , en iyisi canım, yapabilene helal olsun ama bende yapamam okadar isin arasında. Bide düzen soz konusuysa tamam da mikrop acısından kafama yatmadı ütü
Tabi canım yapana helal olsun yani masallah derim ama hem çocukları çok çok temiz büyütme taraftarı değilim hem de ikizlerle çalışacak biri olarak ütü sanırım paslanır bizim kullanilmamaktan

Gunaydin kizlar.
Hafta 37
Gecen hafta kilo 61.5
Guncel kilo 61.6
Toplamda 11.1 kg almisim. Annem geliyor haftaya. Tartida ani yukselisler olabilir cool_lime canim kilo bildirimimi simdi yapabildim. Musait oldugun zaman eklersin listeye sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…