60 la başladım 70 le bitirmekti hedefim ama bu gidişle 74 ü görcemKac kilo hedefin var canım bence zaten bu yemeyle başarırsın20 ila 30 arası dikkat edersen geri kalan haftalarda ciddi kilo gelmiyor gelen de bebege ait oluyor
Şu an 74 le bitirirsem razı gibiyim ben60 la başladım 70 le bitirmekti hedefim ama bu gidişle 74 ü görcem
Ahaha ne guzel valla , en iyisi canım, yapabilene helal olsun ama bende yapamam okadar isin arasında. Bide düzen soz konusuysa tamam da mikrop acısından kafama yatmadı ütüCanım ben bu konuda baya rahat bir insanım zaten çocukları pek steril ortamda tutma taraftarı değilim kendim köyde doğup buyudugum için de... Geçen eşimle konuşuyorduk o benden rahat nasıl yani hepsini yikayacak miyiz diyordedim yikariz ama utuye gerek yok boşver bizim de bir tüy topumuz var Norveç orman kedisi
Canım inş, dua edicem ins en hayırlı zamanda en saglikli sekilde kavuşursun bebisineeBenim sancilar kesildi. Acilmada 1cm de kaldi. Ikinci steroid asisi oldum. Birazdan dr kontrolunden sonra eve gidecegim ins. Bebek ne kadar cok iceride durursa o kadar iyi sonucta. O yuzden sezeryana almiyorlar acilma olmadigi icin. 1 cm lik acikla 1 ay dayananlar varmis. Ben bi Iki hafta daha dayanayim o bile kar bana.
Tabi canım yapana helal olsun yani masallah derim ama hem çocukları çok çok temiz büyütme taraftarı değilim hem de ikizlerle çalışacak biri olarak ütü sanırım paslanır bizim kullanilmamaktanAhaha ne guzel valla , en iyisi canım, yapabilene helal olsun ama bende yapamam okadar isin arasında. Bide düzen soz konusuysa tamam da mikrop acısından kafama yatmadı ütü
Valla Ben de kesin dogururum diyordum ama olmadi. Prenses vazgecti gelmekten :) Acilma olsaydi dogurtacaklardi. AMA allahtan kesildi.Bu seçenek hiç aklıma gelmemişti.dığurup geleceksin sanıyordum.
Amin sagol canim.Canım inş, dua edicem ins en hayırlı zamanda en saglikli sekilde kavuşursun bebisinee
Bak sen suna nasilda kandırıyor şimdiden :)Valla Ben de kesin dogururum diyordum ama olmadi. Prenses vazgecti gelmekten :) Acilma olsaydi dogurtacaklardi. AMA allahtan kesildi.
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Oyle valla :))) vakit li gelsinde kandirmasina raziyim.Bak sen suna nasilda kandırıyor şimdiden :)
Geçmiş olsun.1-2 hafta daha durabilirse şahane olurOyle valla :))) vakit li gelsinde kandirmasina raziyim.
Öyle tabiki canimOyle valla :))) vakit li gelsinde kandirmasina raziyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?