- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Aynn canm benimde 5 6 aylar iştah tavan yaptı çok zorlandım kendimi tutmakta ama benim canm öğle 1.5 'la 4 arası deli gibi yemek istiyordu tatlı tuzlu ne varsa akşam yemeği iki yıldır bizim Evde yenmiyor o yüzden herhalde akşam canm birşey istemez büyük ihtimal o yüzden kilo almadım fazla ne yersem gündüz yedim yatincaya kadar eridi.ben hep çiğ tuketiyorum fındık badem canm bilmiyorum kavtulmusun faydasi varmıdır yokmudur. Bide çok sevdiğim dayanamadigim şeyleri evde pişirmedim tatlı pastaya ara verdim eşim çocuklar isterse dışarıdan onlara bi yemelik yetecek kadar aldık onlar mutfakta yedi ben suyumu alıp tv karşısına gittim baya direndim anlayacagin
Teşekkürler canım 25 yaşındaydım o zamanlar şuan 26 yaşındayım.. evet kesinlikle ne yapın edin emzirin inşallah sütümüz bol olur.. ben hamileyken çok kilo alınca deprestyoma girmiştim canım adeta çünkü hayatımda hiç 100 ü görmemiştim tartıda tam 102 kiloyla doğuma girdim 73 le hamile kalmıştım
Benim de haftaya kontrolum dr umdan istiycem bir de kan ilacım cok buyuk icemiyorum daha kucuk olani var mi bilmiyorum onu sorayim dedim
Tebrik ediyorum seni 35 kilo verdin demek kac yasındasın ama hep diyorlar emzirme cok etkili diyeinsallah bizde bol bol emziririz
- Dr a sormadim bu hafta komtrolde soyliycem esim de coka z yiyosun ondan oyle çıkmıştır dedi
Arada oluyor oyle ama ben ondan da korkmaya başladim once olsa telafi ediyodum hamilelikde bi degalik cok.yemeden gelen kilo kaliyor nasıl bişey anlayamadimBu sabah kahvaltıda aştım biraz kendimi eşim ve oğlumla dışarda yaptık çünkü.. ama akşama dikkat edeceğim inşallah..
Super :) ellerine saglik.Evett ilk mesajimda tabloyu gorebilirsiniz, her cuma hafta ve guncel kilomuzu yazariz unuttugum varsa hatirlatin lutfen :)
Ellerine sağlık canım yine zirveyi kapmışımEvett ilk mesajimda tabloyu gorebilirsiniz, her cuma hafta ve guncel kilomuzu yazariz unuttugum varsa hatirlatin lutfen :)
Napalım canım hamileyiz sonuçta canımız isteyincede mecbur yiyoruz :) eskiden olsa sabah kaçırdıysam akşama 10 tur yürürdüm ama artık öyle bi şansım yok.. ancak bol su ve sağlıklı şeylerle atlatmaya çalışırım günü..Arada oluyor oyle ama ben ondan da korkmaya başladim once olsa telafi ediyodum hamilelikde bi degalik cok.yemeden gelen kilo kaliyor nasıl bişey anlayamadim
Eline saglık canim çok güzel olmuşEvett ilk mesajimda tabloyu gorebilirsiniz, her cuma hafta ve guncel kilomuzu yazariz unuttugum varsa hatirlatin lutfen :)
Ay bugun tartiya ciktim ve ben sok 1 kilo fark etmis( cumaya kadar toparlarim umarim :)
Ay insAllah odemdir :)Dünden bu yana farkettiyse 1 kg. Bugün bol bol sıvı tüket. Hatta 3 lt içiyorsan 1 lt si limonlu su olsun. Akşam da 6 dan sonra yeme ve 6 gibi çok hafif bir şeyler ye.. hemencecik atarsın ödemini
Odemdir tabi canim. Bi gunde kilo almak icin dunyalari yemen lazimAy insAllah odemdir :)
1 hafta once bana da oyle olmustu 1 günde sjnirimden aglamistim 500 gr i gitti ama diger 500 u kaldıAy bugun tartiya ciktim ve ben sok 1 kilo fark etmis( cumaya kadar toparlarim umarim :)
Canım ellerine sağlık bundan sonra ki hafta şimdi güncel kilo yazdığın sütunun ustune dünün tarihini atar yeni güncel kilolar için yanına yeni sütun açarsın böylece eski kilolarımızıda takip etmiş oluruz senide uğraştırdık hakkını helal etEvett ilk mesajimda tabloyu gorebilirsiniz, her cuma hafta ve guncel kilomuzu yazariz unuttugum varsa hatirlatin lutfen :)
Odemdir o canım merak etme hem sen bugün sağlam kahvaltı yapmıştın kahvaltıdan sonra tartıldıysan normaldir toparlarsın canım canını sıkmaAy bugun tartiya ciktim ve ben sok 1 kilo fark etmis( cumaya kadar toparlarim umarim :)
Canım sen çok kafana takip kendini üzüyorsun tamam dikkat edeceğiz ama kahrolmayada gerek yok hamileyiz biz kilo almak ta normal birşey. Ben ilk hamileliğimde 30 ikincisinde 28 kilo aldım çok şükür hepsini verdim bunda o kadar almamak için uğraşıyorum ama alsamda çocuğum sağlıklı olduktan sonra veririm Allah ömür verirse manken değilim sonuçta. Herşeyi sağlık için yapıyorum1 hafta once bana da oyle olmustu 1 günde sjnirimden aglamistim 500 gr i gitti ama diger 500 u kaldı
Evet takıyorum ama kendimce hakli sebeblerim var geçmişte aldigim kilo bi debenim lohusalik da oyle kendilinden gitmedi ugrastırdı beni e boyum cok uzun degil 55 leri gormem 6 yili buldu ve kilo artisi bende tansiyon yani perklampsi yaptı Allah korudu yani ne diym salmadigim halde 3bucuga yakin aldım bi de salsam 10 olurdu galibaCanım ellerine sağlık bundan sonra ki hafta şimdi güncel kilo yazdığın sütunun ustune dünün tarihini atar yeni güncel kilolar için yanına yeni sütun açarsın böylece eski kilolarımızıda takip etmiş oluruz senide uğraştırdık hakkını helal et
Odemdir o canım merak etme hem sen bugün sağlam kahvaltı yapmıştın kahvaltıdan sonra tartıldıysan normaldir toparlarsın canım canını sıkma
Canım sen çok kafana takip kendini üzüyorsun tamam dikkat edeceğiz ama kahrolmayada gerek yok hamileyiz biz kilo almak ta normal birşey. Ben ilk hamileliğimde 30 ikincisinde 28 kilo aldım çok şükür hepsini verdim bunda o kadar almamak için uğraşıyorum ama alsamda çocuğum sağlıklı olduktan sonra veririm Allah ömür verirse manken değilim sonuçta. Herşeyi sağlık için yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?