Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

#bir bardak sicak suya kabuk tarcin elma sirkesi
Kahvalti; bir kase yogurt bir kasik yulaf ezmesi,yarim muz cok az kirilmis findik tarcin
Ogle: 1 kepce mercimek corbasi, 3, 4 kasik pirasali kereviz(zeytinyagli) ceyrek esmer simit 1 ayran
Aksam:ispanak pirasa kavurmasi 2 kasik yogurt 2 kasik cok az salata birde malesef koca bir tabak domatesli makarna
Limonlu suya devam

Istedigini yeme günün bile cok kararli olmuş
Haha yok canim yaa :)) o gun icinde yediklerim. Ben normalde aksam yemegimi 5 de yiyorum ve aksam 7 den sonra hicbir sey yemiyorum. Ama valla bu aksam tikincam misir cikolata falan. Tv de de sevdigimiz programlar var. gunluk kalorimi asicam ama haftada bir ikiden bisey olmaz :)

Sabah eşimle kahvaltı
Öğlene doğru kahve antepli 2 kare çikolata
İkindiye doğru kaşarlı tost çay
Çikolatalı puding küçük kase
Akşam sarma yoğurt.
Yatmadan önce 1 bardak süt içerim 1 tanede muzum var yerim belki.

Psikolojik olarak mutlu olma gunum diyosun ben diyet yaparken haftada bir gun pazar kahvaltım sinisrizdi diyetisyene gore yasakdı ama dinlemedim cok.da guzel kilo vermistim bosver arada lazım bende dr kontrolünü atlatayim haftada 1 gun yapicam insallah ama tabi kendime soyluyorum abartmamak sartıyla

Haftada bir gun yapinca iyi oluyor. Sonucta hergun mukemmel derecede duzneli beslenmekte bayiyor insani. En azindan Ben oyle hissediyorum. Ben normalde haftasonlari yapiyordum. AMA gebelikte haftada bire dusurdum( dayanabilirsem tabi :)

Eline sağlık canım ben de yanlış mı yazdım acaba dedim rakamlar benziyor ama karışması normal

Mesajini dun gormemisim canim aynen dun oyle yaptim biraz kendime geldim ilaclara da basliycam dra gittigimde istiycem dr dan

1 hafta once bana da oyle olmustu 1 günde sjnirimden aglamistim 500 gr i gitti ama diger 500 u kaldı
Hamilelik çok nankör ya az fark etse hemen kilo yapıyor canın birşey istese bide ya çok az yiyeceksin yada bir kiloyu göze alacak ne kötü ben hamile kalmadan önce hamilelerin herşeyi yediğini ve kilo almadığını bebege gittiğini zannediyordum takı 20 kiloyla doğuma girinceye kadar

Valla oyleymiş ben hayret ediyorum artik bu kadar az yemeyle nolurum bilmiyorum ümidim azalmiyor degil bugunde tartida 58.5 dim hayrolsun ne diym hem ac kalıp hem.kilo gelmesi canimi sıkıyor tabiki kilo olucak ama senin gibi az kilo alan larin ornegi de az degil yani bu işin sırri ne acaba 15 gunde 1200 gr geldi ve cidden ac geziyorum dr cok onemsemiyor 2 kiloyu geçince uyariyor o kadar diyetisyene gitsem bu listenin altina zaten inmez odem degil eminim bundan artık kabullenip oturucam galiba pes edicem ben

Dünkü kahvaltıda bende biraz salmıştım . Gün içinde de dengeledim atıştırmadık meyveli yoğurt yedim. Akşamda tavuk salatası yedim . Sonuç bugün +500 gr gördü tartı... ama mesela hamile bi arkadşaım daha var dünyaları yedi yedi en fazla 2 kg aldı 20 haftada. Şimdi ise biraz iştahı kapandı. 1 haftada 3 kg geri verdi.. Ne diyim bünye meselesi işte... Sürekli acayip kontrol istiyor benim bünyem. Azıcık şaşmaya görsün.. çılgınlar gibi yağı depoluyor

Yanlız değilim demek ki cidden üzülüyorum bu duruma ama napalim bebegimiz de biz de saglikli olalim da artik dogum sonrasi gelenlerin derdine dusucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…