Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Afiyet olsun canım, wc sorunu düzeldi galiba hem lezzetli oluyor hem faydalı, hem de gercekten kabızlık filan kalmıyor düzenli tüketince, çare doğada :)
Enginardaşız kuzu dünden
Ahh keşke bugün de olaydı yaaa. Ben enginar temizlemeyi pişirmeyi bilmiyorum , uğraşması zor geldi öğrenmek istemedim hiç anneme yaptırıyordum canım isteyince. Artık öğrenmek de şart oldu kadını her seferinde uğraştırmayayım. ilk önce haftasonu Urla pazarına dalıp en taze enginarları alacağım , sonra da annemden bana öğretmesini isteyeceğim

Bende olacağım bu gidişle

İnşallah. Çokda protein ağırlıklı olmuyo beslenmem daha cok sebze yıyorum bu aralar. Bİrde çorba.. Siz dukan benzeri mi diyet uyguluyorsunuz?? Midemde bulanmıyoki. Yada daha erken mi acaba konuşmak için.

Bende olacağım bu gidişle
Sİz kaç kilosunuz

bende gidecektim hamileyim deyince diyet yapmamam gerektiğini söyledi..size ne gibi seyler söyledi

Canım ben karatayla 3 ayda 13kilo vermistm hamile kalmadn önce, ki diyet gibi değil doğal sağlıklı beslenme daha doğrusu. Bir yandan da diyetsyne gdyrm, bulantı derken durum bu şekilde oldu. Benim bulantm 6. Haftada baslamsti inşallah senin olmaz.

Selam kızlar kahvaltı
1 tam buğday unlu krep labne domates salatalık Ezine zeytin 1 haşlanmış yumurta
Ara ceviz yeşil elma
Ara aylık kontrol sebebiyle 3-4 parça bitter yedim
Ara sade kahve ince dilim cheesecake
Ara naneli pulbiberli 1 kase yoğurt
Akşam yine bol yoğurt 1 kabak dolması

Kızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorum eve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?

Günaydın kızlar
Hamur işi yemiyorum ekmek yemiyorum arada küçük çikolata tatlı kacamagim oluyor ona rağmen nasıl 1 kg farkediyor 1 haftada o kadar çok iniş çıkış oldu ki bu kesin yerlesmistir
Ben de aynı durumdayım canım...
Bence de 2 gecelik yeterli.hatta ben gecelik giymekten nefret ederim.yukarı toplanıyor,oram buram açılıyor.beceremiyorum giymeyi.

Ben 1 gecelik 2 tane de pijama takımk aldım canım. Doğumdan sonra ilk olarak gecelik giydim birkaç saat çok rahat ettim. Sonra terleyince pijama takımını giydim . Onda da rahat ettim. Hatta daha iyi oldu böyle olması

Ben sadece pijama giymiştim evde pijamayla rahat edersin canım başka alma bence gecelikte var nasilsa

Kuzum ben bir gecelik bir pijama almıştım. İlk gün gecelik giydim sonda vardı ve kanama olıyor ya ztn pijamaya izin vermediler. Ancq çıkarken giyebildim. Gecelik keşke 2 tane alsaymışım çünkü kan oldu her yeri anneminkini de giymek zorunda kaldım ve fotolarım kötü oldu. Kendimiz çekmiştk gerçi ama olsun. Bu sefer pijama koymam 3 gecelik alcam. Pijamaları giyemedim bi daha göbek inince olmadı üstüme ama gecelikleri hep giyebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…