Afiyet olsun canım, wc sorunu düzeldi galibaKahvaltı
Yarımşar demet roka, maydanoz, tere zeytinyağı ve limonla doğradım üstüne iki dilim peynir ve 3 yumurta ekledim bir dilim dukan ekmekle yedim. Bu yeşillik olayı iyi geldi bana wc açısından Allah razı olsun demekki baya ineğe bağlamam lazımmış azmış yediğim.
Allahım nolur öğlen sapıtmayayım prş doktor kontrolüm var kilo bakcak
Ahh keşke bugün de olaydı yaaa. Ben enginar temizlemeyi pişirmeyi bilmiyorum , uğraşması zor geldi öğrenmek istemedim hiçEnginardaşız kuzu dünden
Bende olacağım bu gidişleArkadaslar benide alın yanınıza. Bende 166 boy ve 75 kilo hamile kaldım. 2 haftadır dikkat ediyorum. 74-74.5 arası gidip geliyorum. Diyetisyenede gittim diyet vermedi ama anlattı bişeyler. Çok morkuyorum zaten kiloluyum. Bu kez obez olurum herlade
Öyle düşünme canım 80lerdrydm bende diyet yaparken hamilr kalmstm. Bulantıdan 7 kilo verdim 18. Haftamdym daha verdgm 2 kiloyu aldm sadece. Şükür bebiş büyüyor ama ben kilo aldm. Abur cubur yeme protein agrlkli beslen atıştırma bile sağlıklı olsn almazsn merak etme.
Sİz kaç kilosunuzBende olacağım bu gidişle
bende gidecektim hamileyim deyince diyet yapmamam gerektiğini söyledi..size ne gibi seyler söylediArkadaslar benide alın yanınıza. Bende 166 boy ve 75 kilo hamile kaldım. 2 haftadır dikkat ediyorum. 74-74.5 arası gidip geliyorum. Diyetisyenede gittim diyet vermedi ama anlattı bişeyler. Çok morkuyorum zaten kiloluyum. Bu kez obez olurum herlade
Canım ben karatayla 3 ayda 13kilo vermistm hamile kalmadn önce, ki diyet gibi değil doğal sağlıklı beslenme daha doğrusu. Bir yandan da diyetsyne gdyrm, bulantı derken durum bu şekilde oldu. Benim bulantm 6. Haftada baslamsti inşallah senin olmaz.İnşallah. Çokda protein ağırlıklı olmuyo beslenmem daha cok sebze yıyorum bu aralar. Bİrde çorba.. Siz dukan benzeri mi diyet uyguluyorsunuz?? Midemde bulanmıyoki. Yada daha erken mi acaba konuşmak için.
Sİz kaç kilosunuz
82İnşallah. Çokda protein ağırlıklı olmuyo beslenmem daha cok sebze yıyorum bu aralar. Bİrde çorba.. Siz dukan benzeri mi diyet uyguluyorsunuz?? Midemde bulanmıyoki. Yada daha erken mi acaba konuşmak için.
Sİz kaç kilosunuz
Ben de 82 18. Haftam
Evet bende 2. Trimester da her hafta 500 6ppgr aldim, simdi 1.5 ayda 1.5 a düştü ama belli olmaz tabiHerkesin farkli canim. Ikinci trimester da cok kilo aldiysan sonlarda cok yavasliyor kilo alimi.
Enginar sezonu başladı mıEnginardaşız kuzu dünden
Ben de aynı durumdayım canım...Günaydın kızlar
Hamur işi yemiyorum ekmek yemiyorum arada küçük çikolata tatlı kacamagim oluyor ona rağmen nasıl 1 kg farkediyor 1 haftada o kadar çok iniş çıkış oldu ki bu kesin yerlesmistir
Bence de 2 gecelik yeterli.hatta ben gecelik giymekten nefret ederim.yukarı toplanıyor,oram buram açılıyor.beceremiyorum giymeyi.Kızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorumeve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?
Kızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorumeve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?
EveeeetEnginar sezonu başladı mı
Ben sadece pijama giymiştim evde pijamayla rahat edersin canım başka alma bence gecelikte var nasilsaKızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorumeve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?
HarikasinBu arada günaydın kızlar. İlk kilo bildirimi benden gelsin.
cool_lime
Güncel kilo:56. Böylece hamile kaldığım kilonun 2,5 kg altına düştüm
Kuzum ben bir gecelik bir pijama almıştım. İlk gün gecelik giydim sonda vardı ve kanama olıyor ya ztn pijamaya izin vermediler. Ancq çıkarken giyebildim. Gecelik keşke 2 tane alsaymışım çünkü kan oldu her yeri anneminkini de giymek zorunda kaldım ve fotolarım kötü oldu. Kendimiz çekmiştk gerçi ama olsun. Bu sefer pijama koymam 3 gecelik alcam. Pijamaları giyemedim bi daha göbek inince olmadı üstüme ama gecelikleri hep giyebiliyorsunKızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorumeve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?
VuhuuuuBu arada günaydın kızlar. İlk kilo bildirimi benden gelsin.
cool_lime
Güncel kilo:56. Böylece hamile kaldığım kilonun 2,5 kg altına düştüm
Amin insalllah canim. Cok sagolAllah kurtarsın diyelim canım sağ Salim gelsin inşallah bebişin :) kolay bir Doğum olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?