Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

O konu hiç konusulmadi canım devam ettirmek ister belki
Arkadaşlar ben de o yüzden kilo güncelleme yapmıyorum dollydn sonra kimin yapacağı belli mi? Ben 18. Haftamdym 82 kıloyum. Doğum yapan ve yakında yapacak tüm arkadaşlar sağ salim kucaklrna alanlar darısı bize inşallah

Aynen hem emzirip hem mama veriyorum Bende öyle cok süt yok gibi mama ağırlıklı beslenmek zorundayız zaten süt allerjisinde katı diyet uygulanıyor da laktozda değil laktaz enzimi veriyoruz belki o sebebledir

pufboregi gönüllüydü bu işe ama devir nasıl olacak diyorlardı en son.

Arkadaslar benide alın yanınıza. Bende 166 boy ve 75 kilo hamile kaldım. 2 haftadır dikkat ediyorum. 74-74.5 arası gidip geliyorum. Diyetisyenede gittim diyet vermedi ama anlattı bişeyler. Çok morkuyorum zaten kiloluyum. Bu kez obez olurum herlade

Öyle düşünme canım 80lerdrydm bende diyet yaparken hamilr kalmstm. Bulantıdan 7 kilo verdim 18. Haftamdym daha verdgm 2 kiloyu aldm sadece. Şükür bebiş büyüyor ama ben kilo aldm. Abur cubur yeme protein agrlkli beslen atıştırma bile sağlıklı olsn almazsn merak etme.

Selam kızlar, pek bakamadım buraya birkaç gündür.
Dünkü menüm;

Sabah; 1 dilim peynir, 1 salatalık, 2 cherry domates, 5 zeytin, roka-tere-dereotu, 1 yumurta, 1 bardak portakal suyu

Öğle; 5-6 kasık domatesli makarna, 2 dilim karpuz

Akşam; yarım tabak dereotlu tavuklu enginar yemeği, 1 biber dolması, yarım demet roka, 2 dilim karpuz

Ara; 1 dilim kakaolu kek, 1 bardak açık çay

Enginardaşız kuzu dünden

Kahvaltı
Koca demet roka ve tere zeytinyağlı limonlu
3 yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim dukan ekmek

Öğlen
Tavuk ve süzme yoğurt biraz da yulaf ezmesi

Akşama enginar var , kefir de içicem ve eşimin doğum günü sebebiyle ince bir dilim cheesecake yicem

Ayyy ben bu hafta hiç tartılmayayım o zaman

Allah kurtarsın diyelim canım sağ Salim gelsin inşallah bebişin :) kolay bir Doğum olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…