Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kizlar gazli ve doymak bilmeyen bir bebegim var tek tek okuyamıyorum. Kilo bildirimini unutmayalim yarinn

Ben bulantı döneminde baya tiksinmistim makarnadan şimdi bazen yiyorum bazen hafif bulantı oluyo o zaman hiç içim almıyor makarnayi

Menüm
Sabah roka bir poğaça ve çay ( evde kahvaltı imkanım yoktu dr a gidiorduk)
Öğlen adana kebap
Akşam bir kaşık mantı, beyti sarma, enginar ( kayınvalidemdeyim tabikide)
Şimdiye kadar hayatımda 2 kere enginar pişirip yedim sen yazdikca aklıma düşüyor haftasonu bakayım Sivas'ta bulabilecekmiyim

cool_lime kuzum şok içinde uyandım , 66.8 çıktım tartıda, 1 haftada tam 1.3 kg nasıl oluyor yaaa kafayı yiyecegimmmmmm!!!! Abartı da beslenmedimmmm... pufboregi şu dolunay ne zamandı
Valla ben de aynı durumdayım.kaç hafta oldu.hep 1kg.dikkat etmesem 3kilo mu alacağım yani?bu iş sıkıcı olmaya başladı

100gr almayı nasıl başardın arkadaşım?tebrik ederim Ben her hafta 1 kg alıyorum,sinirlerim tepemede
Hafta içinde benimde öyle oluyor canım geçen hafta içinde 59.5 ye kadar gördüm 2 gun öncede 60.9 gördüm ödem oluyor demekki vücut atıyor geri şimdilik yoksa bı formulum yok inanki dün 2 muzlu süt yapıp içtim akşam çikolata yedim gün içinde cheesecake yedim bunların geri dönüşü olacaktır bana

Geçen hafta 54,4 iken bu hafta 54,6 neyse ki hala başlangıç kilomun 400 gr altındayım
Hiç almayadabilirdim ama öğlenleri öyle saçma besleniyorum ki..
Haftam 9+0
cool_lime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…