Evet canım bende degistirmeyi yada ilave yapmayi dusunuyorum bakalim :)Kuzum ben bir gecelik bir pijama almıştım. İlk gün gecelik giydim sonda vardı ve kanama olıyor ya ztn pijamaya izin vermediler. Ancq çıkarken giyebildim. Gecelik keşke 2 tane alsaymışım çünkü kan oldu her yeri anneminkini de giymek zorunda kaldım ve fotolarım kötü oldu. Kendimiz çekmiştk gerçi ama olsun. Bu sefer pijama koymam 3 gecelik alcam. Pijamaları giyemedim bi daha göbek inince olmadı üstüme ama gecelikleri hep giyebiliyorsun
aYNI SAYILIRIZ. çOK DEĞİLMİŞ CANIM. uMARIM AZ ALIRIZ.
18 haftada kilo aldınız mı peki aynımısınız?Ben de 82 18. Haftam
Canım gecelik daha kullanışlı. Hastanede zaten pijama giyemiyorsun. Epidural alırsan hele gecelik mecbur oluyo. Kan olabilir o yzden 2 olmasında fayda var. Emzirirkende rahat oluyo. Pijamada rahat oluyo evde yatarken ama misafir geldiğinde pijama ile oturmak garip geliyo bana. Hep esofman takımı tercih ettim. Geceliğimide hala kullanıyorum.Kızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorumeve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?
Bu arada günaydın kızlar. İlk kilo bildirimi benden gelsin.
cool_lime
Güncel kilo:56. Böylece hamile kaldığım kilonun 2,5 kg altına düştüm
maşallah sana:) 40 ın çıkmadan düştün bide dimi::)Bu arada günaydın kızlar. İlk kilo bildirimi benden gelsin.
cool_lime
Güncel kilo:56. Böylece hamile kaldığım kilonun 2,5 kg altına düştüm
maşallah sana:) 40 ın çıkmadan düştün bide dimi::)
81 82 arasi gidip geliyrm suaralar dikkat edyrm ama atıştırma bilr saglksz bisey yemyrm. Doktorm kiloya aşırı karşı sağlıklı beslnrsen zaten aşırı kilo alınmaz diyor.aYNI SAYILIRIZ. çOK DEĞİLMİŞ CANIM. uMARIM AZ ALIRIZ.
18 haftada kilo aldınız mı peki aynımısınız?
Canım gecelik daha kullanışlı. Hastanede zaten pijama giyemiyorsun. Epidural alırsan hele gecelik mecbur oluyo. Kan olabilir o yzden 2 olmasında fayda var. Emzirirkende rahat oluyo. Pijamada rahat oluyo evde yatarken ama misafir geldiğinde pijama ile oturmak garip geliyo bana. Hep esofman takımı tercih ettim. Geceliğimide hala kullanıyorum.
Darısı başıma.. Doğumdan sonra 67 hedef kilom
hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallah:)Kızlar cinsiyeti öğrendik bugün oğlum oluyorsağlıkla gelsin inşallah. Bende diyorum niye toto basen büyümedi benim. Kızımda onlar önden gidiyordu. Bunda göbüş oldum sırf
HAyirli olsun canim. Ne guzel hem kiz hem erkek annesi olacaksin masallah :)Kızlar cinsiyeti öğrendik bugün oğlum oluyorsağlıkla gelsin inşallah. Bende diyorum niye toto basen büyümedi benim. Kızımda onlar önden gidiyordu. Bunda göbüş oldum sırf
Turkiyede kac gun kaliniyor hastanede canim? Burada 3-4 gun hastanede tutuyorlar. O yuzden Ben 3 tane gecelik, bi cift pijama koydum. Bi de normal esofman takimi koydum. Sonra sabahlik ve Bol Bol ic camasiri.Kızlar bugun gecelik alisverisine ciktim hastane icin. Bitane sabahlikli gecelik aldım, digerini de gecelik alacaktim annemler kafami karıştırdı pijama aldım:/ bide eminonu yani benbüyükçekmece de oturuyorumeve gelince de denedim gecelik cok daha guzel durdu ve cok rahat. Nette buldum aynisinin baska rengi 1 gecelik daha alsammi diyorum ama annem 2 takim yeter diyor ? Fazla mi olur acaba?Siz kactane ne koydunuz hastane çantanıza?
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinKızlar cinsiyeti öğrendik bugün oğlum oluyorsağlıkla gelsin inşallah. Bende diyorum niye toto basen büyümedi benim. Kızımda onlar önden gidiyordu. Bunda göbüş oldum sırf
Normal doğum aynı gün isteğe bağlı 1 gün kalinabiliyor duruma göre sezeryanda 1 gün yatış 2. Gün isteğe bağlı çıkış yapabiliyorsun canımTurkiyede kac gun kaliniyor hastanede canim? Burada 3-4 gun hastanede tutuyorlar. O yuzden Ben 3 tane gecelik, bi cift pijama koydum. Bi de normal esofman takimi koydum. Sonra sabahlik ve Bol Bol ic camasiri.
Burada da normal dogumda genelde ayni gun cikiyorsun hastaneden.Normal doğum aynı gün isteğe bağlı 1 gün kalinabiliyor duruma göre sezeryanda 1 gün yatış 2. Gün isteğe bağlı çıkış yapabiliyorsun canım
Normalse 1 sezeryansa 2 gun canımTurkiyede kac gun kaliniyor hastanede canim? Burada 3-4 gun hastanede tutuyorlar. O yuzden Ben 3 tane gecelik, bi cift pijama koydum. Bi de normal esofman takimi koydum. Sonra sabahlik ve Bol Bol ic camasiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?