Cumaya dolu dolu geliyoruz deseneSabah : yarım yufkadan lorlu-ıspanaklı börek,haşlanmış yumurta,zeytin,çeri,çay
Öğle : 1 tane çeyrek yufka ile ıspanaklı gül böreği,1 simit,5 zeytin,çay
Ara : 3 tane Fındık’tan biraz büyük ev yapımı tuzlu kuru pasta
Akşam : peynirli yeşil salata,kefir,uzunun yarısı haşlama sosis(oğlumdan kalan)
Ara : 1çorba kasesi çilek
Güzel hamurişi tükettim gene
Emmesi ve sağmak gercekten çok farklı canım 1.5 ay sagdim sonra zorlansamda her fırsatta gogsumu sundum bigün kabul etti ve 2 yasina kadar emdi biliyorum zor ağlama krizine girer ama özellikle uykudan önce uykudan sonra yine denemeni tavsiye ederim egerki kabul etmezse elinden geleni yapmış olursun tam tersi kabul ederse de inanılmaz rahatlarsın emin olBebek bende emmediği için ilk günden beri süt + mama gidiyorum canım. Doktor yemek yemek ile ilgili değil sütün demişti. Bebek emdikçe ve bol su içince sütün olur demişti. Arz talep meselesi gibiymiş süt olayı. Sütüme gelincede eğer üst üsten birkaç gün çok sağarsam o gün mama vermeme gerek kalmıyor . Ama ihmal edersem sağmayı hemen azalıyor . Mama takviyesi yapıyorum
Emmesi ve sağmak gercekten çok farklı canım 1.5 ay sagdim sonra zorlansamda her fırsatta gogsumu sundum bigün kabul etti ve 2 yasina kadar emdi biliyorum zor ağlama krizine girer ama özellikle uykudan önce uykudan sonra yine denemeni tavsiye ederim egerki kabul etmezse elinden geleni yapmış olursun tam tersi kabul ederse de inanılmaz rahatlarsın emin ol
İnşallah basarirsin canım bende hep vazgeçmek uzereydim bı vazgeciyodum tekrar deniyodum biraz da annemin baskısıyla denemeye devam etmiştimHergün denemeye devam ediyorum canım. Bendeki de bir ümit . Belki birgün tutar diye. Yoksa bu şekilde 2 yıl anne sütü veremem ben ona.
İnşallah basarirsin canım bende hep vazgeçmek uzereydim bı vazgeciyodum tekrar deniyodum biraz da annemin baskısıyla denemeye devam etmiştim
Çok haklısın canımİnşallah canım ya. Ya Herşeyden geçtim aşırı vakit kaybı ya. Acıkıyo su ısıt biberonu suya koy ılınmasını bekle. O ara kucağına al ağlamasın diye oyala. Sonra biberonu ver. Gazını çıkar uyut. Uyuduğu an tekrar süt sağ. Tam süt sağmadan kalk tekrar açlıktan ağlasın. Ayy resmen ev işleri okul işleri bu yüzden birikiyor . Keşke 4 veya 6 kolum olsa diyorum bazen . Ya da birgün 24 değil 36 saat olsa :/
Cnm sana 4 kol değil, 1 tane Tatiana 1 tane de Anastasia lazımİnşallah canım ya. Ya Herşeyden geçtim aşırı vakit kaybı ya. Acıkıyo su ısıt biberonu suya koy ılınmasını bekle. O ara kucağına al ağlamasın diye oyala. Sonra biberonu ver. Gazını çıkar uyut. Uyuduğu an tekrar süt sağ. Tam süt sağmadan kalk tekrar açlıktan ağlasın. Ayy resmen ev işleri okul işleri bu yüzden birikiyor . Keşke 4 veya 6 kolum olsa diyorum bazen . Ya da birgün 24 değil 36 saat olsa :/
Cnm facede bi grup var emzirme sanatı/emzirme sorunları ve çözümleri diye. Oraya bakıyor musun destek al oradakilerden çözersin bu sorunuBebek bende emmediği için ilk günden beri süt + mama gidiyorum canım. Doktor yemek yemek ile ilgili değil sütün demişti. Bebek emdikçe ve bol su içince sütün olur demişti. Arz talep meselesi gibiymiş süt olayı. Sütüme gelincede eğer üst üsten birkaç gün çok sağarsam o gün mama vermeme gerek kalmıyor . Ama ihmal edersem sağmayı hemen azalıyor . Mama takviyesi yapıyorum
Cnm sana 4 kol değil, 1 tane Tatiana 1 tane de Anastasia lazım
Cnm facede bi grup var emzirme sanatı/emzirme sorunları ve çözümleri diye. Oraya bakıyor musun destek al oradakilerden çözersin bu sorunu
23.hafta tam bugün..ya inanılmaz doymuyorum..sürekli açlık hissi..demir ilacından dolayi diye düşünüyordum onunda etkisi var demekkiBende bazı günler öyle hissediyorum.özellikle 20-27 arası fecaatti canım.bıraksan o gün yediğimin 3katını yiyebilirdim.kızlar, 30.haftadan sonra o hissiyatın azaldığını söylüyor.umarım öyledir.sen kaçıncı haftadasın?hamilelik takvimi eklesene...
3 yasinda olucak canim :)Kizin kaç yaşındaydı canım masallah bebise de hep iştahlı olsun doguracakmiyim derken 40lari da bitirdiniz ne güzelbenim kızda 2.5 yaşında nasıl karşılayacak çok merak ediyorum şuan bile onun enerjisine yetişemiyorum o zaman hem bebiş hem yorgunluk daha da yetersiz olucam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?