Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Merhaba kızlar bugun kalpnatisini dinledik tatlımin Allah herkese nasip etsin. Yalnız doktor beni tarttı ve 65 kg ciktim. Daha 2 gun once 64 kg bu nasil okur pek anlamadim
Hadi hayırlı uğurlu olsun canm amin insallah.canm açlık tokluk farklı baskül kıyafet çok etkiler benim enaz 2 3 kilo etkiliyo ev hastane sağlık ocağı. Bende kendi baskulumu dikkate alıyorum çünkü ac karnına ve hep pijamalarınla tartılıyorum garanti oluyo baskımdan baskül e bile fark ediyo

Sabah
2 yumurta
Veee 3 dilim ispanakli borek
Ara
Ceviz yarim ayva
Öğle
Nohut yemegi
Bir kase çorba
Salata
Ekmek yemedim 3 dilim böreği ekmek yerine öğünlerde saydım artık telafi oldu
Ikındı
Bir avuç kuru üzüm kuru kayısı
Bir bardak süt
Akşam
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Yeşillik
Hafif gecistirdim

Sabah 1 yumurta 2 zeytin avucum kadar ekmek az bisey reçel 2 dilim.peynir
Ara 1 hurma kahve
Oglen ikindi bir yine misafirlikdeydim
3 sarma 1 kucuk dilim tiramisu 1 elmali kurabiye 2 tuzlu kurabiye
Akşam tansiyonum cok kötü düştü 2 bardak ayran 1 kepce kadar sogan yemegi 3 küçük et 4 yemek kasiği bulgur pilavı sonrasında pek bisey yemem bu gece 1 soda icerik galiba

Doğru canim haklisin. Içime su serptin sagol. Yarin ilk iş çıplak yaratılmak.

Kahvaltı :
Biraz geçiştirdim. Dışarıya çıkmam gerekiyordu geç uyandım :/

1 kase yoğurda 1 elma doğrayıp yedim

Ara1:
1 adet Dereotlu patatesli poğaça

Ara2:
2 adet ceviz
2 adet fındık
4 adet badem
1 adet yarım muz

Akşamüstü :
Hala dışardaydım. Canım etsiz çiğköfte çekti ve hamilelik boyunca ilk kez yedim...

Birazdan eşim gelecek onunla birlikte 1 tabak yeşil fasülye yer günü dengesiz bir karmaşayla kapatırım...

Bütün gün dışarıda olmak çok kötü

Son düzenleme:
rmys4203

Aynen canım ilk gebelikte biraz bilgisizlikten dolayı herşeyi korka korka yapıyorsun Bu arada yarın sütlü tarçını deyecem. Teşekkür ederim

Kahvalti kahvalti Iki yumurta, peynir, domates ve biber bir dilim kizarmis ekmek. Oglen karidesli avokadolu salata. Aksam taze fasulye+ yogurt. Arada 2 mandalina Iki dilim mango. Ve Bol su tabiki.

Sabah: peynir, zeytin, 1 simit,açık çay
Öğle: patatesli sulu köfte, çeyrek bazlama
Akşam: balık ekmek (ekmeğin içini aldırdım:)
Arada: 1 mandalina, yarım muz, ayran,1 bisküvi
Yatmadan süt içmeyi düşünüyorum.
Bugün ekmek işini abarttım galiba

Sabah: elma sirkeli sicak su 1 cay bardagi kadar
Sabak : salata icinde cig ıspanak salatalik 1 adet biraz nar 7 zeytin biraz peynir biberiye tursusu
1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
1 bardak sut
Ogle aksam bir saat 3.30 gibi
Izgara levrek yarisi kalamar bikac tane salata misir ekmegi bir orta boy salgam suyu
Cayin yanina supangle
Aksam ustude buyuk nutellali kurabiye
Patlamis misir
Limonlu suya devam
bu hafta heo disarda oldugum icin cok kacirmalarim oldu yarinda anneme gidiecem yapacaklarini saydi ve isim cok zor bu hafta boyle oldu sonraki hafta toparlama umidi ile..

Yarin icin tabloyu hazırladım en az rakamlari gorelim insAllah

beni de ekler misinizz. başlangıç :59 bugün:63

Kızlar dün butun gece ruyamda yemek gördüm okadar lezzetli yemekler yedim ki yatarken actım zaten kendimi zor tuttum ayy bazen cok zor oluyor ya ama durmak yok devam edicem cumartesi ve yarin tarti günüm bakalım bebek kilo almış mı

Sen 22. Haftaya kadar kaç kilo almıştın canım? Ya bir de süte tarçın ekleyip içsem tarçının bi sıkıntısı olmaz di mi bebeğe ? Benim ilk hamileliğim bu o yüzden didik didik ediyorum her şeyi
Bende ilk çocukta öyleydim hatta her hafta ne yemeliyim onları araştırıyordum şimdi 3.çocuk artık hiçbir şeyi irdelemeye vakit bulamıyorum ahhh ah ilk hamileliğimde prenses gibiydim şimdi çocuklardan hamile olduğumu hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…