Ayyy iradeyi saglam tutmak lazım bende aksam yemeklerinde kendimi tutarsam iyi yoksa fenaaBenimde canm öğle sonu iki üç gibi aşırı şekerli şeyler istiyor o saati atlatınca normale dönüyor ne hayirsa
Aynn zor süreç sabır lazimAyyy iradeyi saglam tutmak lazım bende aksam yemeklerinde kendimi tutarsam iyi yoksa fenaa
Benimde senin gibi asagi yukaru en gec 7 den sonra yemegi birakmak ve biraz yuruyuse baslamak iyi geldi banada cok kalabalik masalarda herseyden degilde canim ne istese en cok onlardan alıyorum az alıyorum bir sekilde dengelemeye çalışıyorum tartiliyorum hergun, en azindan gram gram aliyorum gecen sefer bi kac kilo birden aliyodum bu sefer daha iyiyim :)Ben biraz oturttum galibaen azından aliştım bu düzene çok sık acıkmıyorum tansiyon dusmeside gecti gibi bu hafta dr kontrolum var muhtemelen 1 ayda 1 kilo cikicam aylik hedefim tuttu yani arkası diger aylara sen naptın
Afiyet olsun canım ama sanki hep karbonhidrat olmuş biraz daha proteine ağırlık vermelisin bide süt yoğurt ayran peynir gibi şeyler yok dışarılarda olunca pek dikkat edemiyoruz ama maalesef dikkat etmemiz gerekiyorGunaydin kizlar. Dun aksam yazmamisim yediklerimi. Kahvalti edemedim dun. Erkenden disari cikmam gerekti. Oglen de disari da yedim. Koca bir tabak tavuklu,domates li feslegenli makarna. Tabi Sabah bisey yemeyip butun gun kosturunca gozum dondu acliktan :) eve gelince bir kase meyva salatasi yedim. Aksam yemeginde karnim ac degildi hic. Yine de zorlayarak kucuk bir tabak tavuk, pilav yedim.
Evet dun karbonhidrati baya bi abarttim. disarida olunca dedigin gibi dikkat edilmiyor oyle. Ben sutu hayatta tek icemem. Onun yerine muzlu sut yapiyorum oyle iciyorum. Hergun diyorum ya muz yedim diye :) cunku biraz cinsim muzu da tek yiyememAfiyet olsun canım ama sanki hep karbonhidrat olmuş biraz daha proteine ağırlık vermelisin bide süt yoğurt ayran peynir gibi şeyler yok dışarılarda olunca pek dikkat edemiyoruz ama maalesef dikkat etmemiz gerekiyor
Aynen oyle canım benim yemek tarzım da hazir yemem once de oyleydim ama malasef pasta borek bayiliyorum onu da azar azar dengeliyodum hep neyse bundan sonrada oyle yapicaz insallah kendim icin degil de bebek ickn besleniyorum herkese oyle diyorum protein ler bebek icin hep yoksa ben bu hamileligimde etten tiksindimBenimde senin gibi asagi yukaru en gec 7 den sonra yemegi birakmak ve biraz yuruyuse baslamak iyi geldi banada cok kalabalik masalarda herseyden degilde canim ne istese en cok onlardan alıyorum az alıyorum bir sekilde dengelemeye çalışıyorum tartiliyorum hergun, en azindan gram gram aliyorum gecen sefer bi kac kilo birden aliyodum bu sefer daha iyiyim :)
Arada oluyor oyle ama devamli değil ya odul olarak düşün bence abartmadan yiyebilirsinYaa benimde aksine bu hafta aşırı şeker krizlerim tutuyor.. sürekli canım tatlı yemek istiyorÜstelik aylardır kilo almiyim diye tatlıdan uzak durmaya çalışıyordum. Bu hafta 2 kere yedim. Ve 2side galiba direkt yağ olarak depolandı. Şimdiden 400 gr fazla çıkıyorum geçen cumaya göre Şu 6. Ay dolana kadar umarım çok kilo almam ya .. aşırı canım sıkılıyor tartılınca
11. Hafta larda pek bisey olmuyo ki 16 sonrasi baska bi insan oluyosun yani benim icin oyle oldu yemedigim.halde artiş gordugumde çıldırıyordum insallah sende hedef kilo na ulaşacaksindir canimBenim pek iştahım yok açıkcası korkum iştahımın bir anda açılması inşallah kontrol edebilirim
Canm en tehlikeli iştahın tavan yaptığı aydasın dikkat etmezsen kilolar gelir benim de bu haftalarda iştahım inanılmaz acilmistiYaa benimde aksine bu hafta aşırı şeker krizlerim tutuyor.. sürekli canım tatlı yemek istiyorÜstelik aylardır kilo almiyim diye tatlıdan uzak durmaya çalışıyordum. Bu hafta 2 kere yedim. Ve 2side galiba direkt yağ olarak depolandı. Şimdiden 400 gr fazla çıkıyorum geçen cumaya göre Şu 6. Ay dolana kadar umarım çok kilo almam ya .. aşırı canım sıkılıyor tartılınca
Canm en tehlikeli iştahın tavan yaptığı aydasın dikkat etmezsen kilolar gelir benim de bu haftalarda iştahım inanılmaz acilmisti
Canm ilk 3 ay almadım 4 ay 1 kilo aldim 5 ay 2 kilo aldim aşırı iştahım açıldı tuttuğum halde bide.6 ay 1 kilo 7 ay 1 kilo 8 aydayım şimdilik yarim kilo aldim bakalım cumaya tartılınca kaç çıkacak artık. Ben tarcini kullanıyorum canm hem süte hem meyvelere bir cimdik serpiştiririm aşırıya kaçmadıkça zararı olmaz ben bi zararını gormedimSen 22. Haftaya kadar kaç kilo almıştın canım? Ya bir de süte tarçın ekleyip içsem tarçının bi sıkıntısı olmaz di mi bebeğe ? Benim ilk hamileliğim bu o yüzden didik didik ediyorum her şeyi
Ilk çocukta bende öyleydim araştırmadan ağzına birşey koymazdım haklisin sende inşallah sağlıklı sihatli kavuşursunSen 22. Haftaya kadar kaç kilo almıştın canım? Ya bir de süte tarçın ekleyip içsem tarçının bi sıkıntısı olmaz di mi bebeğe ? Benim ilk hamileliğim bu o yüzden didik didik ediyorum her şeyi
Hoşgeldin canm hayırlı uğurlu olsun ilkler mahvetti bizi zaten bende 20 kilo almıştım inşallah bunlarda daha dengeli gidermerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. Başlangıç kilom 59 şimdi 62 kiloyum.İlk gebeliğimde 22 kilo aldım çok korkuyorum kilo almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?