Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Merhaba kızlar bende 73 kiloyla hamile kaldım hala 72 kiloyum... inşallah çok kilo almam. 10. Haftadayız daha herşeyin başı biliyorum çok kilo alıp bebeğe zarar vermekten korkuyorum
Hoşgeldin canm hayırlı uğurlu olsun ne güzel bir kilo vermişsin en azından ben gram veremiyorum iştahsızlık olduğu halde ilk 3 ay .abur cuburdan tatlı hamur işinden uzak durursan dengeli alırsın insallah

Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 t. Kasigi recel 2 catal kadayifli muhallebi
Ara yok
Oglen 4 misir patlaģi
Ikindi misafirlikteydimsaat 3buçk.gibi 1 kucuk kabak dolmasi 1 cok kucuk patlican dolmasi az bisey ekmek 1 kucuk serbetli pasta tahmini 4 catal falan 1 kucuk borek 1 tuzlu kurabiy yarim kase den az rus salatası servis tabağının yarisi idi yani uzerine bol yürüdüm bakalim yatmadan acıkirsam meyve ile sut yerim belki

Hoşgeldin canm hayırlı uğurlu olsun ne güzel bir kilo vermişsin en azından ben gram veremiyorum iştahsızlık olduğu halde ilk 3 ay .abur cuburdan tatlı hamur işinden uzak durursan dengeli alırsın insallah
Sen de cok iyisin ben hep.diyorum senin haftalardakilere bakiyorum 10 kilo yu devirmisler zaten tehlikeli donem4, 5 ,6 ve 7. Ay sonrasında bebek kilo aliyomuş ama bu aylarda anneye gidiyomuş kilo sende atlattın zorunu darısi bize olsun insallah hatta 2. Trimester da haftada 600 gr a bile cikilabilinirmiş ama son 3 ayda alim hızı düşüyormuş

Kahvaltı :

2 haşlanmış yumurta
7 adet yeşil zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
Biraz beyaz peynir
Domates,Salatalık
Açık 1 bardak çay

Ara1:
1 adet muz

Ara2:
1 adet lokum
2 adet ceviz
2 adet fındık
2 adet badem
Bir avuç içinin yarısı kadar kuru üzüm

Akşam :
Izgara balık
Yeşil mercimek çorbası
Salata

Gecede 1 ayva yiyip günü tamamlarım

Inşallah bundan sonrasıda rahat geçer canm bebeğin tam kilo aldığı zaman iştahın açılır diye korkuyorum inşallah böyle devam eder 10 kiloya raziyim gecmezsem seninde az kaldı 6 yi bi bitir rahatlarsın insallah

Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 4 zeytin
Böl yeşillik
Ara muz süt
Öğle
Etli nohut
Salata
2 dilim ekmek
Mandalina
Ikındı
Bir avuç kuru uzum ceviz
Sut
Aksam
Bir dilim ekmek
Yeşil mercimek
Ayva (gecistirdim biraz

Karinda yer kalmadiği icin bazi anne adaylari zayiflarmiş bile yani son 2 ay zor bedenen ama kilo almakdan korkmiyceģim bir ay ben degil.bebegin alacagi bi aymiş

Sabah: elma sirkeli sicak su kabuk tarcinli
2 kizarmis chia tohumlu tost ekmegi
Suzme peynir 4tane ceri domates 1 salatalık roka 1 bardak sut
Ara: bikac kraker 5 cig badem
Oglen 3.30 gibi 1 kase yogurtlu salata(kabak ve salatalikli)
1 tane tam kiymali pide 3 tane kucuk zeytinyagli lahana sarma
Kek buyuk bir dilim
Akşam yemek yok 7.30 gibi yarim ayva limonlu ve tuzlu bir kucuk amasya elmasi
#Bol yürüyüş yapildi
#bol su icildi

Son olarak Meyve yerine yarım kase kadar sütlü muhallebi ve azıcik kek yedim Bugün dısarida cok koşturdum su icemedim pek
Bende normalde hic icmeyen biriydim ama odemden cok korkuyorum ve bol su icmek kadar baska bisey iyi gelmiyor yaninda taşıyabileceğin bir sisen olsa iyi olur aslinda

Cuma ya az kaldi kizlar nasil gidiyor iyi ki dikkat ediyorum ona ragmen cok saglikli beslendigim söylenemez su ara kendimi biraksam var ya aman Allahim neler okucak kim bilir surekli yeme halinde olurdum heralde heleki cikolatali seyleri

Cuma ya az kaldi kizlar nasil gidiyor iyi ki dikkat ediyorum ona ragmen cok saglikli beslendigim söylenemez su ara kendimi biraksam var ya aman Allahim neler okucak kim bilir surekli yeme halinde olurdum heralde heleki cikolatali seyleri
Benimde canm öğle sonu iki üç gibi aşırı şekerli şeyler istiyor o saati atlatınca normale dönüyor ne hayirsa

Ben biraz oturttum galiba en azından aliştım bu düzene çok sık acıkmıyorum tansiyon dusmeside gecti gibi bu hafta dr kontrolum var muhtemelen 1 ayda 1 kilo cikicam aylik hedefim tuttu yani arkası diger aylara sen naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…