Olabilir canm ben de bi cimdik atıyorum bi zararını görmedim belki bir çay kaşığı atsam zararı olur hatta benim arkadaşım hamile aynı haftadayız şeker cıktı onda oda şekeri dengelesin diye süte atiyoKizlar tarcini dun biyerde hamile bi diyetisyen paylasmiş kasılma ve gevşeme yapiyor hamilelere vermiyoruz dedi ama ben ilk aylarda cay kasiginin ucuyla koyardım belki tarcın çayı o etkiyi yapiyodur
Aynn bende öyle canm ya ikisinin peşinden koşmaktan unuttum hamileliğiBende ilk çocukta öyleydim hatta her hafta ne yemeliyim onları araştırıyordum şimdi 3.çocuk artık hiçbir şeyi irdelemeye vakit bulamıyorum ahhh ah ilk hamileliğimde prenses gibiydim şimdi çocuklardan hamile olduğumu hissetmiyorum
Aynn valla yemek değilde özellikle çikolatalı şeyleri canm istiyor şuan koca bir kutu nutella olsa yalar yutarım ama ertesi gün en az 1 kilo kesinKızlar dün butun gece ruyamda yemek gördüm okadar lezzetli yemekler yedim kiyatarken actım zaten kendimi zor tuttum ayy bazen cok zor oluyor ya ama durmak yok devam edicem cumartesi ve yarin tarti günüm bakalım bebek kilo almış mı
Aynn valla yemek değilde özellikle çikolatalı şeyleri canm istiyor şuan koca bir kutu nutella olsa yalar yutarım ama ertesi gün en az 1 kilo kesin
Kızlar bende de çok çikolata yeme isteği var. Çikolata görünce dayanamıyorum. Başka hiçbir yiyecekte yok sadece çikolata.Aynn valla yemek değilde özellikle çikolatalı şeyleri canm istiyor şuan koca bir kutu nutella olsa yalar yutarım ama ertesi gün en az 1 kilo kesin
Hamilesin insan kıyamıyor ama bildigim kadariyla bebeğe hic faydası yok aksine sana yağ olucak gerçi senin ihtiyacin var dir baya zayifsin ye bence senKızlar bende de çok çikolata yeme isteği var. Çikolata görünce dayanamıyorum. Başka hiçbir yiyecekte yok sadece çikolata.
47 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 51 kiloyum. Çikolatayı azaltmam gerek heralde
Yarın doktoruma gittiğimde soracağım çikolatayı. Ben de pek yararı yok diye duymuştum. Boyuma ve yaşıma göre zayıf değil ideal kilomdaydım hamilelikte biraz balık etli olabilirim diye düşünüyorum. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da az ya da fazla kilo önemli değil bence. Kilo her zaman verilebilir.Hamilesin insan kıyamıyor ama bildigim kadariyla bebeğe hic faydası yok aksine sana yağ olucak gerçi senin ihtiyacin var dir baya zayifsin ye bence sen
Hıi anladım canim kesinlikle oyle kilo verilir elbet zaten simdiki diyetimiz verme amacli değil sağlıklı kilo almakve saglıkli bebek dünyaya getirebilmek icin verme olayi dogum sonrasi insallahYarın doktoruma gittiğimde soracağım çikolatayı. Ben de pek yararı yok diye duymuştum. Boyuma ve yaşıma göre zayıf değil ideal kilomdaydım hamilelikte biraz balık etli olabilirim diye düşünüyorum. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da az ya da fazla kilo önemli değil bence. Kilo her zaman verilebilir.
Yanlış hatırlamadın canım. Hiç bir ilaç takviye vitamin kullanmıyorum. Hiçte kullanmadım canım. Besinlerden almaya çalışıyorum doktorumda hiç teklif etmedi. Doktorun mu tavsiye etti sana demir ilacını?BellaCiao canım yanlış mı hatırladım acaba sen şuan herhangi bir takviye ilaç vitamin kullanmıyordun değil mi? Ben bu demir ilacını içmek istemiyorum ya hem kabızlık yapıyor hem de belki onun yüzünden mide bulantılarım geçmedi zaten ceviz yumurta vb şeyler yiyorum.
Evet canım demir+folikasit+b12 karışık bi ilaç ama ben ne ilaç ne de vitamin kullanmak istemiyorumYanlış hatırlamadın canım. Hiç bir ilaç takviye vitamin kullanmıyorum. Hiçte kullanmadım canım. Besinlerden almaya çalışıyorum doktorumda hiç teklif etmedi. Doktorun mu tavsiye etti sana demir ilacını?
Paylaş canım. Neden bunları kullanmanı istedi doktorun ? Yani benim doktorum hiç lafını bile yapmadı ki bu hamileliğimden önce düşüğüm de olmuştuEvet canım demir+folikasit+b12 karışık bi ilaç ama ben ne ilaç ne de vitamin kullanmak istemiyorumyarın doktora gideceğim zaten paylaşıcam bu durumu
Ekledim :)beni de ekler misinizz. başlangıç :59 bugün:63
:)) afiyet olsun canim.Bugun yediklerimi yazamicam cok uzun bir liste olur cok fena yedim yarin bol yuruyus yapmam lazim saat 4.30 da bitirdim yemegi
Sen telafi edersin hem yeyince pisman olursan kilo olarak donuyor diyorlarBugun yediklerimi yazamicam cok uzun bir liste olur cok fena yedim yarin bol yuruyus yapmam lazim saat 4.30 da bitirdim yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?