Çingen pilavı mı o , biz de çok yaparızDün akşam bulgur ve tavuk sote
Salata
Yoğurt yedim . Bu akşam da aynı menü var
Şimdi kahvaltıda
Domates salatalık biber doğrayıp üstüne lor döktüm. Zeytinyağı ile miss.
2 yumurta ve zeytin tabiki☺
Bir tane de şeftali
33.hafta ,kilom aynı 56.7 canımGünaydın
26. Hafta
Geçen hafta :66.5
Güncel:66
Aynen avuç avuç yediriyoAy onlarla ben de doymuyorumki. Yedikçe yiyorum tatlı niyetine.
Evet cnm çingen pilavı. Ben de bayılıyorumÇingen pilavı mı o , biz de çok yaparızafiyet olsun cnm.
Ben sabah tartılmayı unuttum, yarın sabah bildireceğim canım. Çünkü hep aç karına tartılıp yazıyorum
Saol cnm. İnşallah bu istikrarı devam ettirebilirimpufboregi güncel 55,9 canım
Khaleesi21 çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda atlat inşallah.
pufboregi canım senin haftalarda bırak kilo vermeyi sabit kalmak bile benim için imkansızdu. Tebrik ederimm
Bitirdiğim haftayı söylüyorum canım mesela bugün 33+2Dün semaverde cay ıcelım dedık tuzlu cekırdegı abartmamısım sabah çok kötü uyandım lımonlu su ıctım bıraz rahatladım. Bugun suya yükleneyım anca atarm o odemı yoksa oylece kalır ustumde. Kızlar takvımde bır de gırecegımız haftayı gosterıyor bır ıkı gunu ortak oluyor. Ben takvıme gore kılomu soyluyorum sızde oyle mı yapıyorsunuz
Aynen sankı takvım onden gıdıyor gıbı bende 29+2 deyım 30.Hafta dıyorBitirdiğim haftayı söylüyorum canım mesela bugün 33+2
Ben geçtim bile33. Hafta
Geçen hafta 64.3
Güncel 65
Ben 10 kg nun üzerine gecicem galiba doğuma kadar
Ben bitirdiğim haftayı söylüyorum canım. Benim bugün 30 haftam doldu. Tam olarak 30+0 . Ben 30.hafta icin bildirimde bulunucam .Dün semaverde cay ıcelım dedık tuzlu cekırdegı abartmamısım sabah çok kötü uyandım lımonlu su ıctım bıraz rahatladım. Bugun suya yükleneyım anca atarm o odemı yoksa oylece kalır ustumde. Kızlar takvımde bır de gırecegımız haftayı gosterıyor bır ıkı gunu ortak oluyor. Ben takvıme gore kılomu soyluyorum sızde oyle mı yapıyorsunuz
Bır orda konusuyoruz bır burdaBen bitirdiğim haftayı söylüyorum canım. Benim bugün 30+0 . Ben 30.hafta icin bildirimde bulunucam. Yarın 30+1 , yarın itibariyle 31.hafta içerisine gireceğim , ne kadar da hızlı geçiyor zaman. 8-9 hafta sonra doğuracağım belki ama hiç anlamadım nasıl geçtiğini
Valla ben alttaki takviminizde ne diyorsa onu yazıyorum listeyeBır orda konusuyoruz bır burdabende artık takvıme gore yazaym unutuyorum yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?