Ay Ben hayatta yapamam. Ne meyva suyu ne de kola falan iciyorum. Tek keyfim Turk kahvesi ve Iki kupa sutlu kahve(kafeinsiz) onlari da hayatta sekersiz icemem. yapicak olanlara simdiden kolay gelsinGunaydin kızlar nasilsiniz☺Acaba daha kontrollü olmak icin şekersiz 21 gun yapalim mi? Porsiyonlar kişiye gore olur az degil yani. Ben 3 gündür biraz abartiyorum da .
Harika sin canim yaa :)Gunaydin kızlar tartı günu
Gecen hafta 58
Bugün 57.9
Odem olabilir canim ben 3 hafta once 57.3 geliyodum sonraki hafta bogazimi sadece 1 gun tutmadim 58 e cikti ve gr da inmedi bazı gunde 58 bucuk oldu bol su ile attim karişik yaaGunaydin kizlar. Ilk Ben yazayim Bari kilomu. Hafta 17 kilom 54.3!!! Nasil oldu anlamadim yaa?? Gayet guzel saglikli yiyorum. Iki kere biraz fazla yedim. O da bu kadar kilo yapmaz yani. Bir haftada 800 gramgerci 13. Haftadan beri 53.5 korumustum. AMA yinede 800gr birden geldi. Bakalim belki insallah birazi odemdir. Dikkat edicem eger birkac gun ust iste ayni cikarsam demekki gercek kilo. Eger odemse bi Iki gune iner.
Umarim odemdir. Valla sinirim bozuldu.Odem olabilir canim ben 3 hafta once 57.3 geliyodum sonraki hafta bogazimi sadece 1 gun tutmadim 58 e cikti ve gr da inmedi bazı gunde 58 bucuk oldu bol su ile attim karişik yaa
Aa cok iyi benim.haftalarda brnim kadar kilo almişsin ozmn bende yapabilirim 30 a kadar 8 haftam var hedef 2 ama 3 de olsa normal benceCanm ben kendimden örnek vereyim 22 haftalıkken 3 kilo almıştım 32 haftada 6 kilo oldu daha 6 haftam var bi 2 3 daha alsam 9 kilo yapar yani dikkat edersen 5 6 kilo daha alırsın ama 12 kiloya kadar yolu var zaten
Ayy valla yeterince kasiyorum kendimi bide sekeri cikarip daha kotu olmak istemiyorum 1 haftadir kadayif gozumun onunde ucuyo yemiyorum zaten arada kahve yani cikolata kahvaltida 1 kasik.seker olsun bi de kan sekeri dusebilir sekersiz 21 gun pek.saglikli olmayabilir tabi bu benim fikrimGunaydin kızlar nasilsiniz☺Acaba daha kontrollü olmak icin şekersiz 21 gun yapalim mi? Porsiyonlar kişiye gore olur az degil yani. Ben 3 gündür biraz abartiyorum da .
Benimde bozuldu ama bu is boyle galiba dedig gibi artik.kabullendim doguma kadar boyle gidicemUmarim odemdir. Valla sinirim bozuldu.
Gunaydin kızlar tartı günu
Gecen hafta 58
Bugün 57.9
Evet yacok sinir bozucu bir durum. Gerci allahtan dogum kilolarini hemen veriyorum. Oyle ustume yapisip kalmiyor. AMA baksana yaa diger kizlar yolu Iki uc kilo ile yarilamislar. Sen kac kilo ile basladin ve kac kilo aldin?
Amin canm hepimizin inşallah aralıkta biri 5 diğeri 3 olacak hepside kış çocuğu şansaAllah bağışlasın canım senin büyükler kaç yaşlarda
Aa çok iyisin odem mis demek ki.atmişsin tebrik ederim13. Hafta 58.5 (güncel)
Geçen hafta 59du ödemmiydi verdim mi bilmiyorum artık
Ooo maşallah canm çok iyisinGunaydin kızlar tartı günu
Gecen hafta 58
Bugün 57.9
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzelce tamamlarız bu süreciAa çok iyisin odem mis demek ki.atmişsin tebrik ederim
13. Hafta 58.5 (güncel)
Geçen hafta 59du ödemmiydi verdim mi bilmiyorum artık
Kızlar bende 32 haftada 6 kilo kilo alarak 80 i gördüm son 6 hafta ve çok dikkat etmem lazım
Kesinlikle katiliyorumsana 4 kilo alsa bile kasmamali bide son ay bebegin kilo alacagi aylar ozellikle yemeyi.biraz daha artirmak.lazim bence bildigim kadariyla diyetisyenler bile 30. Haftadan sonra listeyi artırıyor cok kilo almayalim diye Allah korusun zayif bebek dogurmayalimBence 32 haftada 6 kg Harika bir şey. Çok sıkmasan bile 6 haftada 4 kg alsan hayalimdeki kiloya erişcen. Nasılsa her Doğum yapan kişi aynı şeyi söylüyor . Emzirme dönemimde tatlıda aşırıya kaçmazsan 10 kg rahat gidiyormuş
Canm ödem için limonlu su içebilirsin benim hiç odemim yok bu sayede sabah öğle akşam iç yarın odemse tartıda hemen farkederÇok hoş.. Umarım Benimde ödemdirÇünkü tüm bir hafta yediklerimi inceledim. Bu yememeğe 500 gr alınmaz verilir
Asamoah canm çok iyisinMerhabalar canlar 23+2 yim 51 ile hamile kaldım 52 kiloyum :) Allahım evlatlarımızı sağ salim almayı nasip etsin kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?