Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Gunaydin kızlar nasilsiniz☺‍Acaba daha kontrollü olmak icin şekersiz 21 gun yapalim mi? Porsiyonlar kişiye gore olur az degil yani. Ben 3 gündür biraz abartiyorum da .
Ay Ben hayatta yapamam. Ne meyva suyu ne de kola falan iciyorum. Tek keyfim Turk kahvesi ve Iki kupa sutlu kahve(kafeinsiz) onlari da hayatta sekersiz icemem. yapicak olanlara simdiden kolay gelsin

Odem olabilir canim ben 3 hafta once 57.3 geliyodum sonraki hafta bogazimi sadece 1 gun tutmadim 58 e cikti ve gr da inmedi bazı gunde 58 bucuk oldu bol su ile attim karişik yaa

Canm ben kendimden örnek vereyim 22 haftalıkken 3 kilo almıştım 32 haftada 6 kilo oldu daha 6 haftam var bi 2 3 daha alsam 9 kilo yapar yani dikkat edersen 5 6 kilo daha alırsın ama 12 kiloya kadar yolu var zaten
Aa cok iyi benim.haftalarda brnim kadar kilo almişsin ozmn bende yapabilirim 30 a kadar 8 haftam var hedef 2 ama 3 de olsa normal bence

Gunaydin kızlar nasilsiniz☺‍Acaba daha kontrollü olmak icin şekersiz 21 gun yapalim mi? Porsiyonlar kişiye gore olur az degil yani. Ben 3 gündür biraz abartiyorum da .
Ayy valla yeterince kasiyorum kendimi bide sekeri cikarip daha kotu olmak istemiyorum 1 haftadir kadayif gozumun onunde ucuyo yemiyorum zaten arada kahve yani cikolata kahvaltida 1 kasik.seker olsun bi de kan sekeri dusebilir sekersiz 21 gun pek.saglikli olmayabilir tabi bu benim fikrim

Evet ya cok sinir bozucu bir durum. Gerci allahtan dogum kilolarini hemen veriyorum. Oyle ustume yapisip kalmiyor. AMA baksana yaa diger kizlar yolu Iki uc kilo ile yarilamislar. Sen kac kilo ile basladin ve kac kilo aldin?

Ben 1. de 22 kilo aldım.Ama onda kaşık kaşık çikolata yiyordum. Hiç frenlemedim kendimi 22 kilo aldım. Doğumdan sonra lohusalıkta hiç almadan hızlı da verdim denebilir...
Bunda artık daha hareketli bir işim var mutlaka yürüyüş yapıyorum. 59 ile başladım 63 geliyorum

Kızlar bende 32 haftada 6 kilo kilo alarak 80 i gördüm son 6 hafta ve çok dikkat etmem lazım

Bence 32 haftada 6 kg Harika bir şey. Çok sıkmasan bile 6 haftada 4 kg alsan hayalimdeki kiloya erişcen. Nasılsa her Doğum yapan kişi aynı şeyi söylüyor . Emzirme dönemimde tatlıda aşırıya kaçmazsan 10 kg rahat gidiyormuş

Kesinlikle katiliyorumsana 4 kilo alsa bile kasmamali bide son ay bebegin kilo alacagi aylar ozellikle yemeyi.biraz daha artirmak.lazim bence bildigim kadariyla diyetisyenler bile 30. Haftadan sonra listeyi artırıyor cok kilo almayalim diye Allah korusun zayif bebek dogurmayalim rmys4203

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…