Canm bu aralar çok tatlı şeyler istiyor canm ondan korkuyorum sağlıklı şeyler yiyerek almak korkutmuyo nasıl olsa bebek almıştır diye tabi öncelik bebegimin sağlıklı olmasıBence 32 haftada 6 kg Harika bir şey. Çok sıkmasan bile 6 haftada 4 kg alsan hayalimdeki kiloya erişcen. Nasılsa her Doğum yapan kişi aynı şeyi söylüyor . Emzirme dönemimde tatlıda aşırıya kaçmazsan 10 kg rahat gidiyormuş
Zaten farketti hemen iştahım canm önceden yediklerimi bir tık arttirdim yoksa doymuyorum gözüm abur cuburlara kayiyo zaten kendime 10 kilo hedefi koymuştum haftada yarim kilo alsam bile dengeliyor sadece tatlı ve hamur işlerine kendimi kapatıp akşam 6 dan sonra yemeyi bırakmakla dengelerim diye düşünüyorumKesinlikle katiliyorumsana 4 kilo alsa bile kasmamali bide son ay bebegin kilo alacagi aylar ozellikle yemeyi.biraz daha artirmak.lazim bence bildigim kadariyla diyetisyenler bile 30. Haftadan sonra listeyi artırıyor cok kilo almayalim diye Allah korusun zayif bebek dogurmayalimrmys4203
Merhabalar canlar 23+2 yim 51 ile hamile kaldım 52 kiloyum :) Allahım evlatlarımızı sağ salim almayı nasip etsin kucaklarımıza
Canim cok güzel bir noktaya guzel bir kilo ile geldin bundan sonra da cok almazsin zaten deeigim gibi bebek için ne gerekiyosa ye zaten kontrolde sen degil bebek almamis miydı protein agirlikli yersen bebek.alicaktir bence sen cogunu gecirdin darısi lohusalığina süt olsun diye yemek zorunda kalmayız umarımA
Zaten farketti hemen iştahım canm önceden yediklerimi bir tık arttirdim yoksa doymuyorum gözüm abur cuburlara kayiyo zaten kendime 10 kilo hedefi koymuştum haftada yarim kilo alsam bile dengeliyor sadece tatlı ve hamur işlerine kendimi kapatıp akşam 6 dan sonra yemeyi bırakmakla dengelerim diye düşünüyorum
Bende bugun bunu farkettim haftalik kilo bildirmemiz cok iyi ve yerinde oldu kontrollu gidiyoruz iyiki bu grup var motivasyon ve irade sağliyor tipki diyetisyene gitmis gibi ....Şuan ekleyebildiklerimi ekledim tam mesajlari okuyamadim tekrar bakicam gozden kacirdigim varsa kusura bakmasin bu arada hepiniz supersiniz yazarken ozendim valla bu grup tam benim icin motivasyon oldu :)
Canm ödem için limonlu su içebilirsin benim hiç odemim yok bu sayede sabah öğle akşam iç yarın odemse tartıda hemen farkeder
Ne yedin içtin öyle maşallah sana ve bebeğine
İnşallah inşallah bugün yarın limonlu suya gömülcem. Gitmese yapcak birşey yok. Moralim bozuk ama daha çok almamak İçin daha dikkatli davranmaya çalışcam.
Iyi de canim Sen gecenlerde yazmistin sadece bir ogun yiyorsun gunde? Hatta patatesle peynirdi di miAzar azar yiyorum tatlım ekmek arada yiyorum genelde meyve ve sebze tüketiyorum hamur işi hiç yok hergün ev yapımı limonata içiyorum sağlıklı besleniyorum ve tüm yemekler zeytinyağıyla yapılıyor bunun faydası var mı bilemedim
Haha herkes limonlu suya sardiBende boool limonlu su içiyorum bugun yarina kadar belki odem atarım tartilana kadar
Hakikaten öyle olduHaha herkes limonlu suya sardiBen de Sabahtan beri iciyorum :))
Iyi de canim Sen gecenlerde yazmistin sadece bir ogun yiyorsun gunde? Hatta patatesle peynirdi di mitamam cok yemek iyi bisey degil ama cok az yemekte degil. Kahvalti ogle aksam yemek duzenin yok. Doktorun bisey demiyor mu?
Tamam o zaman canim. Ben tek ogun besleniyorsun sandimBir öğün yemiyorum tatlım sadece deli gibi yemek yemiyorum doktorum gayet memnun böyle devam diyor çok yemek yemenin çocuğa hiçbir faydası yok diyor haklı da..ben deli gibi yemek yesem anında kilo alırım hiç sevmediğim birşey buda
Tamam o zaman canim. Ben tek ogun besleniyorsun sandimya iste Ben normal yiyerek aliyorum. Cok yiyipte alsam bi derece haha. Valla sanslisin sadece 1 kilo bravo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?