Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Tartida gördüğüm rakama inamamiyorum ( 66.9 dam 68.3 e cikmism moralim cok bozuk

Bu hafta tatli ve hamur işi asla tuketmemeye calisicam bir daha moralimin bozulmasını istemiyorum listemde gordugunuz zararli kilo yapici seyler icin beni azarlayin lutfen kizlar

Tartida gördüğüm rakama inamamiyorum ( 66.9 dam 68.3 e cikmism moralim cok bozuk
canım çok ta moralini bozma senin bulunduğun ay kilo almaya çok müsait seninde söylediğin gibi azıcık dikkat etmeliyiz ama cok şükür bebeklerimiz sağlıklı önemli olanda bu değil mi?
Senin de dediğin gibi hepimiz liste yazıyoruz ama birbirimizin eksik yada fazla yediklerini uyaralımki boşuna liste yazmış olmayalım yani hepimiz birbirimizin denetçisi olalım ne dersiniz?

Maşallah ben yediklerinde fazla birşey görmedim sadece saray sarmasını sabaha bıraksan olurmuş ben tatlı yiyeceksem akşama bırakmıyorum

Maalesef Canım yediklerimde bir şey yok. Aslında genel olarak bebeğin kilo almasını sağlayacak şeyler yiyiyorum. Ama haftada 1-2 kere tatil yedim mi anında yağa çeviriyor . Çok üzülüyorum böyle olunca . Normalde de hızlı kilo alan biriydim ama anca haftanın 4-5 günü tatlı yersem alıyordum şimdi hiç öyle değil.. Asıl Benin merak ettiğim mesela tartı artıyor ama kolum bacağım hep ayni.. hatta kalçam küçüldü bebeğimin kız olmasına rağmen . Acaba Doğum sonrası gider mi bu aldığım kilolar hızlıca

Bu hafta tatli ve hamur işi asla tuketmemeye calisicam bir daha moralimin bozulmasını istemiyorum listemde gordugunuz zararli kilo yapici seyler icin beni azarlayin lutfen kizlar
Onun yarisi odemdir canim. Bol Bol su ic. Protein agirlikli beslen. Bir de gunde bir Iki dilim ananas da vucuttaki fazla suyu atmaya yariyor.

Ya Benim de kollarim, yuzum bacaklarim falan ayni. AMA Benim kalcam buyumeye basladi yaa Ben normalde kilo almam. AMA hamilelikte su icsem yariyor derler ya aynen oyle. Guzel beslendigimi dusunuyorum. Ama yine de kilo artiyor devamli.

Kizlar dr kontrolune gittim bugun tsrtida bugun 200 gr daha eksildim sebebini bilmiyorum dr a gore 400 gr aldım bu ay dr simdi fircaliycam seni dedi bebeğe baktı maşallah bebek almiş dedi 510 gr olmuşuz haftasiyla uyumluyuz sukur elini yuzunu gorduk kuzumun kan ilaclarina baslaman lazim dedim hap icemedim surup verdi o nasil acaba icen bilen var mibir de balikyaği iceren multivitamin verdi enerji verecek sana dedi nasil besleniyosan aynen devam iyi gidiyoruz dedi cok şükür bu ayki hedefimi de tamamladm ama bebek zayif deseydi yemeyi artırırdım

Balık yağı içeren multivitaminin ismi nedir canım

Disardayim aklimda degil ismi pembe bir kutu eve gecince yazayim

Tamam canım. Ben bu hafta doktor kontrolünde istedim vermedi onun yerine balık ye dedi. Ama günümüzde hiçbir yiyecekten yeterince vitamini alamadığımız İçin ben kullanmayı düşünüyorum

Tamam canım. Ben bu hafta doktor kontrolünde istedim vermedi onun yerine balık ye dedi. Ama günümüzde hiçbir yiyecekten yeterince vitamini alamadığımız İçin ben kullanmayı düşünüyorum
Evet dr uumda dedgini dedi mesela domates mevsiminde degilsin yiyemediginden vitamini alamazsin ama multivitaminde hepsi var dedi bana mantikli geldi her hafta balik yiyemiyorum onunyerine de de gecer

Maşallah canm iyi doyuyorsun valla ben bunlarla yanına ekmek koysam anca doyarım önümüzdeki günler tatlı yemezsen tartiyi etkileyeceğini çok sanmıyorum çok iyisin yani

Maşallah canm iyi doyuyorsun valla ben bunlarla yanına ekmek koysam anca doyarım önümüzdeki günler tatlı yemezsen tartiyi etkileyeceğini çok sanmıyorum çok iyisin yani

Aslında çokta tok tutuyor canım yediğim şeyler. Bak burda 12 ekimden beri hergün yediğim yiyecekler var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamilelikte-kilo-takip-gunlugum.1093946/
Bakabilirsin burdan. Ama bugünkü tartı beni 60.8 çıkardı mesela. Dün yediğim tatlıdan dolayı mı bilmiyorum.. ama misafir varken de onlara koyup kendime koymamam olmazdı bakalım cumaya kadar günde 3 lt su içip 45 dk Leslie yapacam. 60.5in altına düşmezsem artık daha da tatlı yemem . Ama benim aklıma şu da takıldı. Gebelik şekeri yoktur di mi bende ya. Yediğim tatlı hemen kilo olunca bi korkmadım değil

Evet dr uumda dedgini dedi mesela domates mevsiminde degilsin yiyemediginden vitamini alamazsin ama multivitaminde hepsi var dedi bana mantikli geldi her hafta balik yiyemiyorum onunyerine de de gecer

Aynen canım. Ben hamilelik döneminde multivitaminlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bazen annem bu kadar yiyeceklere dikkat ediyorsun bizim zamanımızda biz bu kadar etmiyorduk şok şükür hepiminizin maşallahınız var diyo ama yedikleri besinlerin kalitesiyle bizim şuan tükettiğimiz besinlerin kalitesi arasında maalesef uçurum kadar fark var

Canım belki ben kötü bir örnegim ama ilk hamileliğimde 30 ikincisinde 28 kilo aldım ve kısa sürede kiloları geri verdim merak etme siz daha çabuk verirsiniz ben sadece sağlık için az kilo almaya çalışıyorum veremem diye kaygım yok hele çocuk hareketlendikten sonra vermeme şansınız yok hamileliği kaygılarla geçirmeyin bu en güzel zamanlar değerini bilmek gerekir

Zor kilo veren bir bünyem var genelde. Bir de ilk gebelik olunca ya veremezsem endişesi var üzerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…