Aynn al bendende o kadar evden çıkınca bütün düzen alt üst oluyo canın istemese bile ikram olunca yemek zorundasinAynen bende oyleyim evde olsam saglikli beslenicemde disarda goruncede dayanamiyorum
canım çok ta moralini bozma senin bulunduğun ay kilo almaya çok müsait seninde söylediğin gibi azıcık dikkat etmeliyiz ama cok şükür bebeklerimiz sağlıklı önemli olanda bu değil mi?Tartida gördüğüm rakama inamamiyorum( 66.9 dam 68.3 e cikmism moralim cok bozuk
Maşallah ben yediklerinde fazla birşey görmedim sadece saray sarmasını sabaha bıraksan olurmuş ben tatlı yiyeceksem akşama bırakmıyorum
Onun yarisi odemdir canim. Bol Bol su ic. Protein agirlikli beslen. Bir de gunde bir Iki dilim ananas da vucuttaki fazla suyu atmaya yariyor.Bu hafta tatli ve hamur işi asla tuketmemeye calisicam bir daha moralimin bozulmasını istemiyorum listemde gordugunuz zararli kilo yapici seyler icin beni azarlayin lutfen kizlar
Canım sıkma canıni bana da aynisi olmustTartida gördüğüm rakama inamamiyorum( 66.9 dam 68.3 e cikmism moralim cok bozuk
Ya Benim de kollarim, yuzum bacaklarim falan ayni. AMA Benim kalcam buyumeye basladi yaaMaalesef Canım yediklerimde bir şey yok. Aslında genel olarak bebeğin kilo almasını sağlayacak şeyler yiyiyorum. Ama haftada 1-2 kere tatil yedim mi anında yağa çeviriyor . Çok üzülüyorum böyle olunca . Normalde de hızlı kilo alan biriydim ama anca haftanın 4-5 günü tatlı yersem alıyordum şimdi hiç öyle değil.. Asıl Benin merak ettiğim mesela tartı artıyor ama kolum bacağım hep ayni.. hatta kalçam küçüldü bebeğimin kız olmasına rağmen . Acaba Doğum sonrası gider mi bu aldığım kilolar hızlıca
Kizlar dr kontrolune gittim bugun tsrtida bugun 200 gr daha eksildim sebebini bilmiyorum dr a gore 400 gr aldım bu ay dr simdi fircaliycam seni dedi bebeğe baktı maşallah bebek almiş dedi510 gr olmuşuz haftasiyla uyumluyuz sukur elini yuzunu gorduk kuzumun kan ilaclarina baslaman lazim dedim hap icemedim surup verdi o nasil acaba icen bilen var mibir de balikyaği iceren multivitamin verdi enerji verecek sana dedi nasil besleniyosan aynen devam iyi gidiyoruz dedi cok şükür bu ayki hedefimi de tamamladm ama bebek zayif deseydi yemeyi artırırdım
Disardayim aklimda degil ismi pembe bir kutu eve gecince yazayimBalık yağı içeren multivitaminin ismi nedir canım
Disardayim aklimda degil ismi pembe bir kutu eve gecince yazayim
Evet dr uumda dedgini dedi mesela domates mevsiminde degilsin yiyemediginden vitamini alamazsin ama multivitaminde hepsi var dedi bana mantikli geldi her hafta balik yiyemiyorum onunyerine de de gecerTamam canım. Ben bu hafta doktor kontrolünde istedim vermedi onun yerine balık ye dedi. Ama günümüzde hiçbir yiyecekten yeterince vitamini alamadığımız İçin ben kullanmayı düşünüyorum
Maşallah canm iyi doyuyorsun valla ben bunlarla yanına ekmek koysam anca doyarım önümüzdeki günler tatlı yemezsen tartiyi etkileyeceğini çok sanmıyorum çok iyisin yaniKahvaltı :
1haşlanmış yumurta , biraz peynir , salatalık, domates, açık 1 bardak çay
Öğlen :
3kaşık yeşil fasülye 1 kepçe merçimek çorbası 4-5 kaşık yoğurt
ArA:
1 muz , 1 mandalina
Akşam :
1kepçe mercimek çorbası ,3kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık et sote, salata
Ara: 1 adet Saray sarması
Bugün misafirlerim vardı. Yemesem olmazdı ahh ahhh tartı haftaya da artık +500 gösterir
Ödem Olabilir belki canm bir hafta dikkat et hamur işi şekerli şeylere zaten bebeğe hiç faydasi yok onlarınTartida gördüğüm rakama inamamiyorum( 66.9 dam 68.3 e cikmism moralim cok bozuk
Maşallah canm iyi doyuyorsun valla ben bunlarla yanına ekmek koysam anca doyarım önümüzdeki günler tatlı yemezsen tartiyi etkileyeceğini çok sanmıyorum çok iyisin yani
Evet dr uumda dedgini dedi mesela domates mevsiminde degilsin yiyemediginden vitamini alamazsin ama multivitaminde hepsi var dedi bana mantikli geldi her hafta balik yiyemiyorum onunyerine de de gecer
Canım belki ben kötü bir örnegim ama ilk hamileliğimde 30 ikincisinde 28 kilo aldım ve kısa sürede kiloları geri verdim merak etme siz daha çabuk verirsiniz ben sadece sağlık için az kilo almaya çalışıyorum veremem diye kaygım yok hele çocuk hareketlendikten sonra vermeme şansınız yok hamileliği kaygılarla geçirmeyin bu en güzel zamanlar değerini bilmek gerekirMaalesef Canım yediklerimde bir şey yok. Aslında genel olarak bebeğin kilo almasını sağlayacak şeyler yiyiyorum. Ama haftada 1-2 kere tatil yedim mi anında yağa çeviriyor . Çok üzülüyorum böyle olunca . Normalde de hızlı kilo alan biriydim ama anca haftanın 4-5 günü tatlı yersem alıyordum şimdi hiç öyle değil.. Asıl Benin merak ettiğim mesela tartı artıyor ama kolum bacağım hep ayni.. hatta kalçam küçüldü bebeğimin kız olmasına rağmen . Acaba Doğum sonrası gider mi bu aldığım kilolar hızlıca
Ananas alayim yarin pazardan :)Onun yarisi odemdir canim. Bol Bol su ic. Protein agirlikli beslen. Bir de gunde bir Iki dilim ananas da vucuttaki fazla suyu atmaya yariyor.
Canım belki ben kötü bir örnegim ama ilk hamileliğimde 30 ikincisinde 28 kilo aldım ve kısa sürede kiloları geri verdim merak etme siz daha çabuk verirsiniz ben sadece sağlık için az kilo almaya çalışıyorum veremem diye kaygım yok hele çocuk hareketlendikten sonra vermeme şansınız yok hamileliği kaygılarla geçirmeyin bu en güzel zamanlar değerini bilmek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?