Teşekkür ederim canm aynn en son bebek almıştı .dediğin gibi hamilelikle bitmiyo lohusalikta önemli hatta en çok o nemli sankiCanim cok güzel bir noktaya guzel bir kilo ile geldin bundan sonra da cok almazsin zaten deeigim gibi bebek için ne gerekiyosa ye zaten kontrolde sen degil bebek almamis miydı protein agirlikli yersen bebek.alicaktir bence sen cogunu gecirdin darısi lohusalığina süt olsun diye yemek zorunda kalmayız umarım
Tarhana corbasinin icine az bisey beyaz peynir koy. Cok guzel oluyorBu akşam ne yesem diye düşünüyorum ahaha sabah tarhana çorbası öğle limonata ve çiğ börek aksama Allah kerim ahah
Bizi bu misafirliller yakacakSabah: bir parca bazlamadan tost 3,4 kasik kuymak
Ogle: 5 yemek kasigi zeytinyagli pirasa, 4 tane ev yapimi cig kofte, yesil salata ve cubuk kraker 4 tane
(Misafirlikteydim hamur isi ve kizartmalardan kactim ama tatlilara hayir diyemedim en azindan hepsinden yemedim)
2 kasik irmik helva 1 tane baklava yufkasindan yapilmis tatli bir tane
Aksam : 1 kase yogurt lahana dolmasi kiymali biberiye tursusu
Daha sonra ev yapimi meyve pestili incirli
Bol su
Haketen yaa. Hergun bir yerdesinizBizi bu misafirliller yakacakonumuz kış ve ben ful oturmalarda ya da evde misafir agirlarim
Rüyamda lahana sarması yiyordum canım istedi nasıl :)) annemle sarcaz yarın inşallahSabah: bir parca bazlamadan tost 3,4 kasik kuymak
Ogle: 5 yemek kasigi zeytinyagli pirasa, 4 tane ev yapimi cig kofte, yesil salata ve cubuk kraker 4 tane
(Misafirlikteydim hamur isi ve kizartmalardan kactim ama tatlilara hayir diyemedim en azindan hepsinden yemedim)
2 kasik irmik helva 1 tane baklava yufkasindan yapilmis tatli bir tane
Aksam : 1 kase yogurt lahana dolmasi kiymali biberiye tursusu
Daha sonra ev yapimi meyve pestili incirli
Bol su
Aynen canım ülke olarak misafir oturmalari seviyoruz güzel ulkem benimHaketen yaa. Hergun bir yerdesinizbaklavalar, borekler tatlilar... ee insan tabiki hayir diyemez. Bi turkiyeye gideyim. Neler yicem neler
Aynen katiliyorum sana bir haftadır tatli istiyorum (antepdeyim bu arada diyet yapabilmek icin en zor sehir bence )yemedim korkumdan eve de getirtmiyorum eşim kizdi demin ya bebeģin cani istiyosa olamaz mi dedi hakkina giriyosun falan bende dedim yarinki kontrolude geceyim ondan sonra tadımlik bakicaz artikRüyamda lahana sarması yiyordum canım istedi nasıl :)) annemle sarcaz yarın inşallahbence iyiyiz ya canımızın istediğini de azar azar yiyelim misafirlikte bize de yazık canım :))
İlk çocuğum temmuzda oldu sıcaktan bunaldım bidaha kışa doğuracam dedim 3 yıl sonra aynı gün doğum yaptım bu defa hamilelik sürpriz oldu oda yaklaşık iki sene sonra Nisan ayında olacakAmin canm hepimizin inşallah aralıkta biri 5 diğeri 3 olacak hepside kış çocuğu şansaYaza kadar büyüyorlar kışın zaten evden cikilmiyo
Bence de canım o kadar da kasmaya gerek yok.Canın çekiyorsa abartmadan yemek lazım. Mesela ben iki kurabiye çeşidi var diyelim yarım yarım yiyorum 1 kurabiye yapıyor :)) istediğimin tadına bakmış oluyorum. Diğer yarımları eşime veriyorum adam her şeyi yarım yemekten bıktıAynen katiliyorum sana bir haftadır tatli istiyorum (antepdeyim bu arada diyet yapabilmek icin en zor sehir bence )yemedim korkumdan eve de getirtmiyorum eşim kizdi demin ya bebeģin cani istiyosa olamaz mi dedi hakkina giriyosun falan bende dedim yarinki kontrolude geceyim ondan sonra tadımlik bakicaz artik
Benim kine de benim yiyemediklerimi veriyorum sen ye diye doğru diyosun cok kasmamak lazim az ve öz ayarliycam insallahBence de canım o kadar da kasmaya gerek yok.Canın çekiyorsa abartmadan yemek lazım. Mesela ben iki kurabiye çeşidi var diyelim yarım yarım yiyorum 1 kurabiye yapıyor :)) istediğimin tadına bakmış oluyorum. Diğer yarımları eşime veriyorum adam her şeyi yarım yemekten bıktı
Aynen bende oyleyim evde olsam saglikli beslenicemde disarda goruncede dayanamiyorumBizi bu misafirliller yakacakonumuz kış ve ben ful oturmalarda ya da evde misafir agirlarim
Tarhana corbasinin icine az bisey beyaz peynir koy. Cok guzel oluyorbi de yaninda tursu. Canim cekti simdi
Maşallah ben yediklerinde fazla birşey görmedim sadece saray sarmasını sabaha bıraksan olurmuş ben tatlı yiyeceksem akşama bırakmıyorumKahvaltı :
1haşlanmış yumurta , biraz peynir , salatalık, domates, açık 1 bardak çay
Öğlen :
3kaşık yeşil fasülye 1 kepçe merçimek çorbası 4-5 kaşık yoğurt
ArA:
1 muz , 1 mandalina
Akşam :
1kepçe mercimek çorbası ,3kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık et sote, salata
Ara: 1 adet Saray sarması
Bugün misafirlerim vardı. Yemesem olmazdı ahh ahhh tartı haftaya da artık +500 gösterir
Benimde aynı isteyerek değil ama hep tesadüfle denk geldi tek güzel yönü zaten evde kapalı kalıyoruz bütün kış park bahçe cikilmiyo çocuk buyutuyorum yazın çıktığımda 7 8 aylık çok rahat oluyoİlk çocuğum temmuzda oldu sıcaktan bunaldım bidaha kışa doğuracam dedim 3 yıl sonra aynı gün doğum yaptım bu defa hamilelik sürpriz oldu oda yaklaşık iki sene sonra Nisan ayında olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?