- 10 Temmuz 2016
- 296
- 525
- 103
- 39
Baya ödem toplamışsın demekki cnm. Adet çok etkiliyor gerçekten deGuncel kilo:
66.9
Gecen haftaa 69 dum ama adet oldum odem attim sanirim
Aynen. Vucut bayaga rahatlıyor.Baya ödem toplamışsın demekki cnm. Adet çok etkiliyor gerçekten de
Üzülerek bildirmeeGünaydın üzülerek bildiriyorum...
59.8
Kahvaltı
3 kasık yogurt içine
2 kasık yulaf ezmesi
2 kayısı
5 kiraz
Tabi önemli olan bebeklerini iyi olsun ama ben de gebelik sekeri de var o kadar da dikkat ediyorum amaÜzülerek bildirmeeAynı gidiyoruz yaklaşık.Ben normal buluyorum,çok bahsedilen korku dolu kiloların geleceği 20li haftalardayiz boyunu bilmiyorum ama bence normal canım..bebeklerimiz de iyidir gelişimleri güzeldir inşallah
Haftada 1 kilo muo kadar dikkat etmeme rağmen haftada 1kg geliyor ..son 5 haftam kaldı umarim her haftaya 1kg almam
Senin Ödemdir bence yarım kilo artınca kilo oluyor ama 1 kilo olunca kesin ödem oluyoro kadar dikkat etmeme rağmen haftada 1kg geliyor ..son 5 haftam kaldı umarim her haftaya 1kg almam
son 2 3 haftadır. resmen ac geziyorum sabahin köründe yürüyüş yapıyorum ama sonuç 1 kgHaftada 1 kilo mu
Kaçıncı haftadan beri böylesiniz ?
Doğumdan sonra gidecek üzülmeyin yine inşallah ödemdir
inşallah..yoksa bir 5 kilo daha alirsam eyvahhhhlar olsun@
Senin Ödemdir bence yarım kilo artınca kilo oluyor ama 1 kilo olunca kesin ödem oluyor
Pyyy cok az değil mi?Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta,1 domates,1 salatalık,2 biber,beyaz peynir,8 zeytin,kasar, cay
Ara: Peynirli kraker
Akşam: Ayranlı çorba,1 karnıyarık,küçük kase yoğurt,kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?