Biraz geç yazdım ama bugün güzel enerjik bir gün oldu benim için evde ufaktan temizlik yaptım cocuklarla oyun falan oynadık çok yoruldum ama eğlenceliydiGünaydin canim bebisler kipir kipir maşallah açim annee diyor benim ki malum pazar biraz gec kahvaltı oluyor sen nasılsın
Kendine dikkat et canım ikizler kaç yaşındaGunaydin herkese :) dun o kadar yorgundum ki 8.30 da uyumusum. Bugun kalktik kahvaltimizi ettik. Kahve iciyorum simdi. Sonra ust katin halilarini temizleyecegim hali yikama makinasi ile. Hergun Iki oda yapabilirim ancak. Cunku cok fena yoruyor insanicocuklardan Ben de kapmisim sifayi. Bogazlarim agriyor ve fena oksuruyorum. O yuzden bugun Bol Bol corba ve balli, limonlu sicak su/cay bana.
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama hamileyken uyutmadığı saatlerde doğduktan sonra da uyutmuyorlar oğluma hamileyken her gece 5 te uyanıyordum doğdu yine hergece 5 te uyanıp 6da tekrar uyuyorduBenim bebiş çok hareketli maşallah ya. Gün içinde çok değil ama özellikle gece 4-5 gibi unutmamaya başladı şimdiden
Kendini aç bırakma canım ılık duş al kendini terlet ben hep terleyerek atarım hastalığıKahvalti bir dilim kizarmis ekmek ile peynir domates. Oglen ve aksam ve arada tarhana corbasi. Ve Bir kac fincan balli limonlu acik cay ictim. Biliyorum yediklerim cok az. Ama midem cok bulaniyor ve bogazlarim fena agriyor, atesim de var. meyva falan da yiyemiyorum. Aciktikca corba iciyorum.
Ayy çok özendim darısı sağlıklısindan hepimizin başına inşallahBirde inanilmaz bisey oldu dayanamayi burda paylasmak istiyorum demin soylesine bir tartiya cikayim dedim cumadan beri çıkmamıstim, aksam ve tok oldugum icin fazla cikarim diye dusunurken cuma 67.7 iken 67.3 ciktim ben sok tekrar ciktim baktim yine aynısı sabah belki degisebilir diye simdiki heyecanimla yazayim dedimins. almam bu hafta, gezmelerim var yine
Allah'a şükür sıkıntı yok canm iki gündür annemlerdeydim oraya gidince teli eline alamıyorum kardeşler oluyo çocuklar derken şimdi girdim forma inşallah tartidada sıkıntı yoktu anne evi bünyeye ağır geliyormys4203 canim 2 gundr yoksun bi sıkıntın yok inşallah
Anne evi guzeldir yaa stres atılıyor tabi hep birlikde olunca insan yemek de istiyor olsun o kadar da demiAllah'a şükür sıkıntı yok canm iki gündür annemlerdeydim oraya gidince teli eline alamıyorum kardeşler oluyo çocuklar derken şimdi girdim forma inşallah tartidada sıkıntı yoktu anne evi bünyeye ağır geliyo
Ben de aksam cok aciktim ekmek arasi peynir domates yedim. Ikizler 3 yasindalar canim.Hepinizin menüleri çok güzel benimde iyiydi bir süre sonra niyeti bozdum
Sabah
2 küçük ev poğaçası (mandalina büyüklüğünde)
1 domates
1 küçük salatalık
1 yumurta
Çay
1 kek
Akşam
1 kase brokoli çorbası
1 parça izgara tavuk göğsü
Azıcık pide
3 tane mercimek köftesi
Yarım ayva
1 fincan sade Nescafe
Buraya kadar herşeyi kararında azar azar yedim taa ki akşam yemeğini çok erken yediğim için açlıktan gözüm dönene kadar
2 dilim ekmeğin üzerine krem peynir sürdüm yanında da 8 tane siyah zeytin yedim yeşilçay eşliğinde
10 tane de fındık
Şey simdide esimle birlikte sade türk kahvesi içeceğim
Aynn canm valla engel koyamıyor insan karbonhidrat ağırlıklı bir hafta sonuyduAnne evi guzeldir yaa stres atılıyor tabi hep birlikde olunca insan yemek de istiyor olsun o kadar da demi
Ohh afiyet olsun canim, yemegi erken birakmissin iste, yenen yenmistir pismanlik yok ! :)Kahvaltı:
1,5 ev çöreği
Domastes
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Bal kaymak
Ara1:
Ballı süt
Öğlen:
1 tabak mantı
Akşam (15:45 te yedim. )
Bir büyük pizzanın yarısını yedim
Yanına ıce tea limonlu
Bugün böyle bol karbonhidratlı, bol pişmanlık verici bir menü oldu. Bu saatten sonra bir şey yemem artık.Bol bol limonlu su beni beklerrr
Ekmegin yerine gecicek seyler tuketiyosan ekmegi azaltmanda fayda var :) pilatesi kendin mi yapıyorsun bende istiyorumda bilgi verir misin birazYa kızlar maşallah ne güzel besleniyorsunuz.
Bende sizlerden ilham alıyorum .
Beslenmeme çeki düzen verdim .
Nette haftaya göre beslenme listesine baktım.
Akşam sabah öğle 1 yada 2 dilim ekmek ekmek onermisler.
Bende ekmek sadece sabahları yiyorum .
İyi mı yapıyorum kötü mü bilmiyorum.
Bid günlük yarım saat pilates yapmaya çalışıyorum.
1 yumurta 2 dilim.ekmek 2 dilim.peynir 2 zeytin bir catal cilek receli
Ara 1 kahve 1 minik çikolata
Öğle 5 6 ymk.kasigi pazi yaprağı kavurma
2 dilim haslama et suyuyla 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara temizlik.sonrasi 1 kupa sutlu kahve 2 mısır patlagi 3 badem
Akşam
4 yemek.kasiği mercimekli pilav
Bol salata
Yatarken 1 bardak süt icerim muhtemeln de kizlar menüm nasil kendimi iyi hissediyorum bunun disina kesinlikle çıkmiyorum ama tartı artıda artık şunu da anladim bunun altinda beslenirsem ben bitiyorum belliki bebeğe lazım valla bu artılarda kendi bilir artik daha napayim ki sizce ?? Acaba evlendigimden beri gordugum en dusuk kiloyla gebelige basladim ondan mi boyle oluyor ??
Ya aynen haklısın canim ben de oyle düşünüyorum artık bebğin de hakki var muhtemelen cumaya kilo bildirimim 59 olur dusunsene bi haftada 800gr valla sikıldım olduğu kadar diyorum artık hamilelikden degil de şu istedigimi yiyemeyip de fazl dan gelen kilolardan sıkıldım ve kaçamak falanda yok bende çok sıki gidiyorum (bu arada yedigine iyi etmişsin sizin vucudlar banagore daha yavas kilo aliyor bence )Canım menünde bence abartı bir şey yok. Her insanın gümde aç kalmayacak şekilde yediği kadarını yemişsin. Ki bizim içimizde beslenen bir bebiş var . O yüzden aslında öncelikli kuralımız aç kalmamak olmalı. Onun dışında tatlı ve hamur işinden kısmalıyız. Diğer türlü az yediğimiz zaman açlık hissedersek diyet yapmış gibi oluruz. Bebişlerimize haksızlık olur... ( Tabi bunu yazan ben mantı ve pizza yemesem daha iyi olacaktı)
Aksam elma yemedim canim istemedi :)#sabah ilik suya elma sirkesi kabu tarcin bikac damla limon
KAHVALTI;
Bol yesil ve siyah zeytin 13 tane falan olabilir
1 salatalik bir dilim peynir
Bol renkli biberli omlet, 1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek, 2 ince dilim ananas
ARA:
Yarim mandalina
OGLE/AKŞAM BIR (16:30)
1 kase mantarli tavuk corbasi
Salata/ buyuk bir kasede yogurt
6 kasik pirasa-ispanak kavurması
-Saat 6 gibi kucuk bir elma yerim
#bol su ve limonlu suya devam
Evet günlük karbon alımına dikkat ediyorum.Ekmegin yerine gecicek seyler tuketiyosan ekmegi azaltmanda fayda var :) pilatesi kendin mi yapıyorsun bende istiyorumda bilgi verir misin biraz
Evet burası frenliyor cidden hele kilo bildirimi yapiyoruz ya o daha etkili benceEvet günlük karbon alımına dikkat ediyorum.
Burayı okudukça kendimi frenliyorum.
Az ama sık yemeye çalışıyorum.
Plates bandim var bacak ve kol calisiyorum.
Aynen mesela ben demin bir cikolata krizine girdim ufak capli hemen bikac tane tam tahilli grissini yedim simdi iyiyim sakinlestimEvet burası frenliyor cidden hele kilo bildirimi yapiyoruz ya o daha etkili bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?