Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hasta oldugun icin mi bu kadar az yedin biraz düzelmedin mi canim

Hasta oldugun icin mi bu kadar az yedin biraz düzelmedin mi canim
Yiyemiyorum hayatim.agzimin tadi hic yok ve midem bulaniyor. Sadece tatli seyler in tadini alabiliyorum ve canim onlari istiyor. Cay kahve sicak cikolata biskuvi cikolata gibi... Bugun daha iyi hissederim sandim ama aksine cok daha kotuyum.

Sabah
2 yumurta
Bir bardak süt
Iki küçük poğaça
Ara
Ceviz
Elma
Öğle
Salata
Etli nohut
2 dilim ekmek
Ara
Bir b süt
Küçük kase kuru meyve
Akşam etli nohut
Bir dilim ekmek
Bir mandalina

Canm bence çok güzel bi fazlalık yok büyük ihtimal düşük kilodan kaynaklı kilo alımın

Geçmiş olsun canm vücut halsiz düşünce olabilir

Afiyet olsun canm valla sizlerin listesini görünce kendimi onur gibi hissediyorum çokmu yiyorum ne

Yiyemiyorum hayatim.agzimin tadi hic yok ve midem bulaniyor. Sadece tatli seyler in tadini alabiliyorum ve canim onlari istiyor. Cay kahve sicak cikolata biskuvi cikolata gibi... Bugun daha iyi hissederim sandim ama aksine cok daha kotuyum.
Cok gecmis olsun canım ihlamur elma cayi guzel oluyor hos ben sadece sicak suya limon sıkarak atlatmiştim cok.iyi gelmisti

Sabah 1 yumurta 4 yesil zeytin bir iki çatal tahin helva 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara yok
Oglen 3 dilim firin patates ustu sebzeli kıyma baya azdi 2 kaşık yogurt
Ara 1 elma
Akşam oglenkinden az ayni yemek 1 dilimin yarısı kadar malzemesi az pizza
Yatarken yine 1 bardak tarcinli süt içerim herhalde
Çok şükür enerjim iyi bakalim

Kızlar bugun dişarda canim inanilmaz serbetli tatli istedi bi gun yemek yemeyip hakkımı tatlı olarak kullansam mi ?? Bir de ayni yemek duzeni iyi değil metabolizmayı şaşırtmak lazim (hoş hamilelikle bizim metabolizma baya saşkın )biraz değistirmek istiyorum ama daha şekil veremedim sizin var mı fikriniz ?
Birde uzunnoluyor ama insanlarjn hic kilo almamişsjn sadece gobegin var demelri o kadar motive edici ki alyansim bile ekimden çıkıyor demek ki tarti artıda olsa da yaptıklarmz boşa gitmiyor

Ogun atlayip tatli yemek mantikli gelmedi bana canim. Normal yemegini de ye tatlini da ye.

Kahvalti kasarli sucuklu tost bir yumurta. Oglen tavuklu, peynirli akdeniz salatasi bir dilim kizarmis ekmek. Aksam etli nohut, yogurt bir dilim ekmek. Arada 2 ceviz, 1 halley(DAYANAMADIMMM:) sonra bir fincan sicak cikolata icerim. Bu gunluk bu kadar :)) arada az birsey de sehriyeli tavuk corba ictim.

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…