Hasta oldugun icin mi bu kadar az yedin biraz düzelmedin mi canimSabah 2 haslanmis yumurta. Oglen tarhana corbasi bir dilim ekmek ve biraz tursu. Aksam sehriyeli tavuk suyu corba 4 ymk kasigi tavuklu pilav. Arada cay ve yanina birkac biskuvi, mandalina ve kahve+bitter cikolata(kucuk bir parca) hastaliktan midir nedir canim cok tatli istiyor.
Yiyemiyorum hayatim.agzimin tadi hic yok ve midem bulaniyor. Sadece tatli seyler in tadini alabiliyorum ve canim onlari istiyor. Cay kahve sicak cikolata biskuvi cikolata gibi... Bugun daha iyi hissederim sandim ama aksine cok daha kotuyum.Hasta oldugun icin mi bu kadar az yedin biraz düzelmedin mi canim
Canm bence çok güzel bi fazlalık yok büyük ihtimal düşük kilodan kaynaklı kilo alımın1 yumurta 2 dilim.ekmek 2 dilim.peynir 2 zeytin bir catal cilek receli
Ara 1 kahve 1 minik çikolata
Öğle 5 6 ymk.kasigi pazi yaprağı kavurma
2 dilim haslama et suyuyla 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara temizlik.sonrasi 1 kupa sutlu kahve 2 mısır patlagi 3 badem
Akşam
4 yemek.kasiği mercimekli pilav
Bol salata
Yatarken 1 bardak süt icerim muhtemeln de kizlar menüm nasil kendimi iyi hissediyorum bunun disina kesinlikle çıkmiyorum ama tartı artıda artık şunu da anladim bunun altinda beslenirsem ben bitiyorum belliki bebeğe lazım valla bu artılarda kendi bilir artik daha napayim ki sizce ?? Acaba evlendigimden beri gordugum en dusuk kiloyla gebelige basladim ondan mi boyle oluyor ??
Geçmiş olsun canm vücut halsiz düşünce olabilirSabah 2 haslanmis yumurta. Oglen tarhana corbasi bir dilim ekmek ve biraz tursu. Aksam sehriyeli tavuk suyu corba 4 ymk kasigi tavuklu pilav. Arada cay ve yanina birkac biskuvi, mandalina ve kahve+bitter cikolata(kucuk bir parca) hastaliktan midir nedir canim cok tatli istiyor.
Afiyet olsun canm valla sizlerin listesini görünce kendimi onur gibi hissediyorum çokmu yiyorum ne#sabah ilik suya elma sirkesi kabu tarcin bikac damla limon
KAHVALTI;
Bol yesil ve siyah zeytin 13 tane falan olabilir
1 salatalik bir dilim peynir
Bol renkli biberli omlet, 1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek, 2 ince dilim ananas
ARA:
Yarim mandalina
OGLE/AKŞAM BIR (16:30)
1 kase mantarli tavuk corbasi
Salata/ buyuk bir kasede yogurt
6 kasik pirasa-ispanak kavurması
-Saat 6 gibi kucuk bir elma yerim
#bol su ve limonlu suya devam
Cok gecmis olsun canım ihlamur elma cayi guzel oluyor hos ben sadece sicak suya limon sıkarak atlatmiştim cok.iyi gelmistiYiyemiyorum hayatim.agzimin tadi hic yok ve midem bulaniyor. Sadece tatli seyler in tadini alabiliyorum ve canim onlari istiyor. Cay kahve sicak cikolata biskuvi cikolata gibi... Bugun daha iyi hissederim sandim ama aksine cok daha kotuyum.
Sabah
2 yumurta
Bir bardak süt
Iki küçük poğaça
Ara
Ceviz
Elma
Öğle
Salata
Etli nohut
2 dilim ekmek
Ara
Bir b süt
Küçük kase kuru meyve
Akşam etli nohut
Bir dilim ekmek
Bir mandalina[/QUOTE
Bundan onceki haftalarda da mi boyleydi listen yoksa bu artmış hali mi neden soruyorum kilo alımı konusunda en kidemli ve basarilı olan sensin bize ornek oluyor bi de artık bu aylarda aldiğin sana değilmiş doğmda gidecek olan kilolarin yani bi nevi kurtardın
Bende senin listene bakinca ayni seyi düşünüyorumAfiyet olsun canm valla sizlerin listesini görünce kendimi onur gibi hissediyorum çokmu yiyorum ne
Gerçekten miBende senin listene bakinca ayni seyi düşünüyorum
Utanma kız bugün sana yarin bana derler ya persembe de benim gunum var ama.bana gelecekler bakalim bende başarilı olabilecek miyimHamişler bugün annemin günü vardı ve ben listemi yazmak istemiyorum . Utanıyorum
Ogun atlayip tatli yemek mantikli gelmedi bana canim. Normal yemegini de ye tatlini da ye.Kızlar bugun dişarda canim inanilmaz serbetli tatli istedi bi gun yemek yemeyip hakkımı tatlı olarak kullansam mi ?? Bir de ayni yemek duzeni iyi değil metabolizmayı şaşırtmak lazim (hoş hamilelikle bizim metabolizma baya saşkın)biraz değistirmek istiyorum ama daha şekil veremedim sizin var mı fikriniz ?
Birde uzunnoluyor ama insanlarjn hic kilo almamişsjn sadece gobegin var demelri o kadar motive edici ki alyansim bile ekimden çıkıyor demek ki tarti artıda olsa da yaptıklarmz boşa gitmiyor
o zaman yemegi azaltip ya da akşam yemeğini erken yeyip yapabilirimOgun atlayip tatli yemek mantikli gelmedi bana canim. Normal yemegini de ye tatlini da ye.
Cok erken yeme ama acikirsin bu sefer. Serbetli tatli dedin simdi soyle koca tabak seker pare tulumba ya da revani falan olsada yesem. Canimi cektirdino zaman yemegi azaltip ya da akşam yemeğini erken yeyip yapabilirim
Valla canım cekiyor tarcinli sütle idare etmeye calisiyorum bakalım hamilelerin ortak.noktasi tatli galibaCok erken yeme ama acikirsin bu sefer. Serbetli tatli dedin simdi soyle koca tabak seker pare tulumba ya da revani falan olsada yesem. Canimi cektirdin
Afiyet olsun canımKahvalti kasarli sucuklu tost bir yumurta. Oglen tavuklu, peynirli akdeniz salatasi bir dilim kizarmis ekmek. Aksam etli nohut, yogurt bir dilim ekmek. Arada 2 ceviz, 1 halley(DAYANAMADIMMM:) sonra bir fincan sicak cikolata icerim. Bu gunluk bu kadar :)) arada az birsey de sehriyeli tavuk corba ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?