Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Aynen katılıyorum sana, senle ayniyiz su iki haftayida atlatsak o zaman sag salim bu ay 2 kilo almak normal sonuçta o yuzden streslik bir durum yok gercekten bu kilolar yerlesmeden tipis tipis gidicek insAllah :)
Sende baya iyi gidiyosun ve nasil yapiyosun bilmiyorum toplam alimin cok az dedigin gibi toplamda 2 kilo hakkimiz var bakalim neden bilmiyorum rahatim gecen haftalar gibi stres yapmiyorum

Günaydın sizleri hep okuyorum ama yaratılmaya fırsatım olmuyordu.
Şimdi tartildum.
Bu ara sismistim yada kilo almıştım 63lerde idim burayı okudukça dikkat etmeye başladım.
Ve sonuç.
Başlangıç 60
Güncel 61.8
Haftanın 13+6yim

Hadi yaa harika valla bazı hamlilere son ay kilo bile verebiliyormuş inşallah bizde senin gibi son aylara boyle gelebiliriz
Kendimden beklemediğim bir performans inşallah canm 4 hafta da 3 kilo alma hakkım var büyük ihtimal hedefimle bitiririm 10 kilo hedefi koymuştum inşallah hepimiz sağlıklı sihatli az kilolarla bitiririzen kritik haftalar olmasına rağmen sizde çok iyisiniz öyle aman aman kilo alan yok azimli hatunlarız vesselam

Ama şöyle bir şey var canım. Ben 20. Hafta itibariyle kendime hakim olamıyorum her hafta böyle 600-700 ile 15 e yol alırım ben.. bir de sözde normal Doğum düşünüyorum.. kilo başa bela
Canm bence normal doğum şans işi ya benim kilolu normal doğum yapan zayıf olduğu halde yapamayıp sezeryan a alınan çok tanıdığım var inşallah herşey gönlünce olur ben normal doğumdan hep korkmusumdur annem kardeşime aşırı kar yağışından dolayı mecburi evde doğum yaptı psikolojik olarak bu beni çok etkiledi 12 yaşındaydım direk sezeryan istedim ilk dogumumda

Tebrik ederim :) listeye eklememi ister misin her cuma kilo bildirimime katilir misin :)

Hoşgeldin canım burası cidden iyi geliyor boşverip salmiyoruz hem de sağlikli beslenip ilerliyoruz

Kahvaltı :
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
5 adet yeşil zeytin
Bir kaşık tahin pekmez
Domates,salatalık
Açık 1 bardak çay

Ara1:
Ballı muzlu süt

Öğlen:
2 köfte
Biraz salata

Ara2:
1 adet muz
4 adet ceviz
3 adet badem
Bir avuç içi kuru üzüm

Akşam:
Yeşil mercimek çorbası
Tavuk sote

Ya aslında normal Doğum istiyorum ama bazen bende korkup sezeryana mı yönelsem hiç uğraşmasam mı diyorum. Ama çevremden gelen yorumlar hep normal doğum yapınca iyileşme sürecin sezeryana göre çok daha kolay oluyormuş. Sen sezeryana Doğumdan ne kadar süre sonra ayağıya kalktın ve bebeğinle kendin ilgilendin? Sezeryana yaraların ne kadar sürede iyileşti

Sezeryani düşunmene saşirdim kiz ssvd grubunu falan gezdin mi bilmiyorum insanlar ne riskler paralari goze aliyo normal dogum icin ben ilkimde hem.normali hem.sezeryaniin acısını yaşamistim cok direttim normal i ama.nasib olmadi simdi ise 2 sezeryan sonrasi yapmam dedi dr um en az 1 hafta toparlanma surecin var yaninda birisi sana bakmali falan zor yaa normal de hemen kalkiyosun

Ya normal Doğumda da fazla sancıdan çok acı çekiyormuşsun ondan korkuyorum. Bir de normal Doğumda da alttan kesebiliyorlarmış. Alttan kesince sezeryandan ne farkı kalır ki diye düşünmedim değil

Bugun yine cenaze evindeydim ve borekler pogacalar sular seller gibi gitti kahvaltida yulaf ve yogurt yaptim yine hurma ceviz falan koymuştum gunun geri kalani cok karistik yemegi saat 16:00 da biraktim bir kucuk elma yerim şimdi bitek

Sabah biraz kacırdim
1 yumurta 1 minik poğaça 1 sigara boregi vazgecemiyorum bi kac adet peynir recel falan
Ara 2 kucuk kurabiye
Oglen chia lı yarim muzlu yarim kase yogurt
Akşam 1 porsiyon mangal et bir tabaga yakin salata ayran ve 2 dilim den fazla yufka koy ekmegi
Bugun baya kacırdim sanki ya da bu chia beni tok tuttu bilmiyorum insallah hep boyle tok olurum

Bugun yine cenaze evindeydim ve borekler pogacalar sular seller gibi gitti kahvaltida yulaf ve yogurt yaptim yine hurma ceviz falan koymuştum gunun geri kalani cok karistik yemegi saat 16:00 da biraktim bir kucuk elma yerim şimdi bitek
Ya birde kilo bildirimi oldugun gun biraz gevsiyoruz onceki gun baya sıkı olduundan midir ne

Kahvalti Iki yumurta. Ailecek butun gun disaridaydik. Ogleni gec yiyince oglen aksam bir gibi oldu. Tavuk(aci soslu, izgara) patates kizartmasi salata falan yedim. AMA baya bi yedim arada karpuz ve ceviz sadece. Acikacagimi hiiic sanmiyorum. Ama olurda midem kazinrsa cilek ve uzum yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…