Sende baya iyi gidiyosun ve nasil yapiyosun bilmiyorum toplam alimin cok az dedigin gibi toplamda 2 kilo hakkimiz var bakalim neden bilmiyorum rahatim gecen haftalar gibi stres yapmiyorumAynen katılıyorum sana, senle ayniyiz su iki haftayida atlatsak o zaman sag salimbu ay 2 kilo almak normal sonuçta o yuzden streslik bir durum yok gercekten bu kilolar yerlesmeden tipis tipis gidicek insAllah :)
Hadi yaa harika valla bazı hamlilere son ay kilo bile verebiliyormuş inşallah bizde senin gibi son aylara boyle gelebilirizBaşlangıç 74
Ve hayretler içindeyim kilom hala 81 hafta 34. Geçen haftada aynıydı korkarak çıktım en az 83 çıkar diye kendimi çok sis hissediyordum
Çok iyisin canmKilo bildirimim
Gecen hafta: 67.7
Bu hafta: 68
~> aslinda hedefim zaten en fazla 300 gr. Almakti ama hafta ici bir sira 67.3 u gorunce 68 fazla geliyor suan
Kendimden beklemediğim bir performans inşallah canm 4 hafta da 3 kilo alma hakkım var büyük ihtimal hedefimle bitiririm 10 kilo hedefi koymuştum inşallah hepimiz sağlıklı sihatli az kilolarla bitiririzHadi yaa harika valla bazı hamlilere son ay kilo bile verebiliyormuş inşallah bizde senin gibi son aylara boyle gelebiliriz
Teşekkür ederim canmAy harika :) tebrik ederim :)
Canm bence normal doğum şans işi ya benim kilolu normal doğum yapan zayıf olduğu halde yapamayıp sezeryan a alınan çok tanıdığım var inşallah herşey gönlünce olur ben normal doğumdan hep korkmusumdur annem kardeşime aşırı kar yağışından dolayı mecburi evde doğum yaptı psikolojik olarak bu beni çok etkiledi 12 yaşındaydım direk sezeryan istedim ilk dogumumdaAma şöyle bir şey var canım. Ben 20. Hafta itibariyle kendime hakim olamıyorumher hafta böyle 600-700 ile 15 e yol alırım ben.. bir de sözde normal Doğum düşünüyorum.. kilo başa bela
Tebrik ederim :) listeye eklememi ister misin her cuma kilo bildirimime katilir misin :)Günaydın sizleri hep okuyorum ama yaratılmaya fırsatım olmuyordu.
Şimdi tartildum.
Bu ara sismistim yada kilo almıştım 63lerde idim burayı okudukça dikkat etmeye başladım.
Ve sonuç.
Başlangıç 60
Güncel 61.8
Haftanın 13+6yim
Tabi ki elimden geldiğince tartılır yazarim.Tebrik ederim :) listeye eklememi ister misin her cuma kilo bildirimime katilir misin :)
Hoşgeldin canım burası cidden iyi geliyor boşverip salmiyoruz hem de sağlikli beslenip ilerliyoruzGünaydın sizleri hep okuyorum ama yaratılmaya fırsatım olmuyordu.
Şimdi tartildum.
Bu ara sismistim yada kilo almıştım 63lerde idim burayı okudukça dikkat etmeye başladım.
Ve sonuç.
Başlangıç 60
Güncel 61.8
Haftanın 13+6yim
Canm bence normal doğum şans işi ya benim kilolu normal doğum yapan zayıf olduğu halde yapamayıp sezeryan a alınan çok tanıdığım var inşallah herşey gönlünce olur ben normal doğumdan hep korkmusumdur annem kardeşime aşırı kar yağışından dolayı mecburi evde doğum yaptı psikolojik olarak bu beni çok etkiledi 12 yaşındaydım direk sezeryan istedim ilk dogumumda
Sezeryani düşunmene saşirdim kiz ssvd grubunu falan gezdin mi bilmiyorum insanlar ne riskler paralari goze aliyo normal dogum icin ben ilkimde hem.normali hem.sezeryaniin acısını yaşamistim cok direttim normal i ama.nasib olmadi simdi ise 2 sezeryan sonrasi yapmam dedi dr um en az 1 hafta toparlanma surecin var yaninda birisi sana bakmali falan zor yaa normal de hemen kalkiyosunYa aslında normal Doğum istiyorum ama bazen bende korkup sezeryana mı yönelsem hiç uğraşmasam mı diyorum. Ama çevremden gelen yorumlar hep normal doğum yapınca iyileşme sürecin sezeryana göre çok daha kolay oluyormuş. Sen sezeryana Doğumdan ne kadar süre sonra ayağıya kalktın ve bebeğinle kendin ilgilendin? Sezeryana yaraların ne kadar sürede iyileşti
Sezeryani düşunmene saşirdim kiz ssvd grubunu falan gezdin mi bilmiyorum insanlar ne riskler paralari goze aliyo normal dogum icin ben ilkimde hem.normali hem.sezeryaniin acısını yaşamistim cok direttim normal i ama.nasib olmadi simdi ise 2 sezeryan sonrasi yapmam dedi dr um en az 1 hafta toparlanma surecin var yaninda birisi sana bakmali falan zor yaa normal de hemen kalkiyosun
Ya birde kilo bildirimi oldugun gun biraz gevsiyoruz onceki gun baya sıkı olduundan midir neBugun yine cenaze evindeydim ve borekler pogacalar sular seller gibi gitti kahvaltida yulaf ve yogurt yaptim yine hurma ceviz falan koymuştum gunun geri kalani cok karistik yemegi saat 16:00 da biraktim bir kucuk elma yerim şimdi bitek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?