Canım artık bebek alıyor zayıf olmasin ve cok.guzel bir kiloyla geldin zaten son ay da anneler kilodsn cok doguma odaklaniyor cunku baya baya ağırlasıyosun hayat zorlaşıyorAynn canm 20 24 hafta arası 2 kilo almıştım bende maalesef dur bakalım yarın ne olacak kendimi artık çok şişmiş hissediyorum her yerim kocaman gibi geliyor
Ilk kilo bildirimi ni bir de kilomuzu merak ediyorum dur bakalım surpriz olacak mıIlk kilo bildirimi kimden gelicek acaba :)))
Yarında bak duruma gore soylersinAyyy benden gelsin mi... ben bugünden bildireyim mi? Şimdi mazallah yarın fazla filan çıkar
bencede peki nereden temin ediyorsunuz marketlerde falan oluyo mu mesela yoksa kuruyemisci gibi yerlerde miBu arada netde baktim chia da omega varmiş balik yemiş kadar olmasa da o vitamini alabiliyomuşuz bence güzel bi.haber en azindan mideyi dolduruyor açıkcasi ben bilmiyodum
Evde vardı biraz hatirlamiyorum ama yeni alicam a101 de görmüştüm markasi ni hatirlayamadim bugun bakicam insallahbencede peki nereden temin ediyorsunuz marketlerde falan oluyo mu mesela yoksa kuruyemisci gibi yerlerde mi
Totale bak canim ayni haftadayiz seninki benden azSanırım en hızlı giden benim
Totale bak canim ayni haftadayiz seninki benden az
24 hafta bitti
Gecen hafta 58.2
Güncel 58.5
Ben 58.7 bekliyodum ama surpriz yaptı tartı
Yemek listeni paylasiyosun ve gordugum kadariyla hakim olmama durumu yok ki ben artık valla pes ettim yediklerim belli ama kilo geliyo demekki gelicek boyle zaten haftamız masallah artti alimimiz da.artacak bir de 26. Haftadan sonra bu hiz azaliyormuş 20 ile 26 baya tehlike zaten şeker yuklemeleri de bu haftalrda yapilmiyor mu vucudun insilun direncine.ve kiloya en yatkin oldugu haftalar benim.durumsa 2 gundur 58.7 lerde idi dun cok yoruldum ve aksam.yemedim ondan bu cikti yoksa haftaya 59 a yesil işik.yakiyorum ve artık cidden şunu düşünüyorum ben elimden geleni yapiyorum gelen de cabucak gidecek kilolar eminim dogum sonrasi nasil gittiğini anlamayicamz kilolarAma şöyle bir şey var canım. Ben 20. Hafta itibariyle kendime hakim olamıyorumher hafta böyle 600-700 ile 15 e yol alırım ben.. bir de sözde normal Doğum düşünüyorum.. kilo başa bela
Aynen katılıyorum sana, senle ayniyiz su iki haftayida atlatsak o zaman sag salimYemek listeni paylasiyosun ve gordugum kadariyla hakim olmama durumu yok ki ben artık valla pes ettim yediklerim belli ama kilo geliyo demekki gelicek boyle zaten haftamız masallah artti alimimiz da.artacak bir de 26. Haftadan sonra bu hiz azaliyormuş 20 ile 26 baya tehlike zaten şeker yuklemeleri de bu haftalrda yapilmiyor mu vucudun insilun direncine.ve kiloya en yatkin oldugu haftalar benim.durumsa 2 gundur 58.7 lerde idi dun cok yoruldum ve aksam.yemedim ondan bu cikti yoksa haftaya 59 a yesil işik.yakiyorum ve artık cidden şunu düşünüyorum ben elimden geleni yapiyorum gelen de cabucak gidecek kilolar eminim dogum sonrasi nasil gittiğini anlamayicamz kilolar
Aynn canm dediğin gibi eskisi kadar kilo takındım kalmadı gevşettim biraz önceden elimi surmedigimi nasıl olsa az kaldı diye rahatca yiyebiliyirum tek karim 5 6 aydaki kadar iştahım yok o zaman gözüm dönüyorduCanım artık bebek alıyor zayıf olmasin ve cok.guzel bir kiloyla geldin zaten son ay da anneler kilodsn cok doguma odaklaniyor cunku baya baya ağırlasıyosun hayat zorlaşıyor
Ay harika :) tebrik ederim :)Başlangıç 74
Ve hayretler içindeyim kilom hala 81 hafta 34. Geçen haftada aynıydı korkarak çıktım en az 83 çıkar diye kendimi çok sis hissediyordum
Inşallah canim yaa ayda 1 di once hedefim bunaydan sonra 1bucuk yaptim inşallah 2 olmaz hepimiz icin tabiiBu arada şimdi farkettim. 19 ekimden beri sadece 500 gr almışsın canım bence Harika. 11 gün de de 500 alırsan toplamda bu ayı 1 kg alarak kapatmış olacaksın
AminInşallah canim yaa ayda 1 di once hedefim bunaydan sonra 1bucuk yaptim inşallah 2 olmaz hepimiz icin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?