Evet canim ya ne zamandir anlatmaya calisiyorumKızlar ya bizim zaten bu haftalarda haftada 450 ya da 500 gr almamız gerekiyormuş acaba diyorum kendimizi boşuna mi.uzuyoruz ne dersiniz ?
Guzel sabahlarrr.. :) ve tahmin ettigim gibi bugun 700 yr. Fark ile uyandim.! Dun yazmayi unutmustum bi kac tane tursu yemiştim e tabi bu kadar yemenin bir artisi olucakti umarim odemdir ve yarina kadar kadar atarim cuma onu hic olmadi bu
Kızlar ya bizim zaten bu haftalarda haftada 450 ya da 500 gr almamız gerekiyormuş acaba diyorum kendimizi boşuna mi.uzuyoruz ne dersiniz ?
Evet canim ya ne zamandir anlatmaya calisiyorumhamileligin 2. Ve 3. Trimester da haftada 400-500 gr alinmasi gerekiyor. Bosuna stres yapiyorsunuz. Haftada 1 2 kilo alirsin o cok fazla. O zaman stres yap :) diyorum ya Yesende yemesende vucut aliyor kilo. Yani kendi adima konusayim Ben aliyorum.
Valla kızlar kasmayalaım artık hafta da en fazla 500 e goz yumalim uzerine çıkarsak stres yapabilirz cok baktim bu da bi cesit hastalik olabilirmiş progrenagsiya mi ne hamilelikde kilo almama takintisiYa bende şöyle düşünüyorudum şu 26. Hafta dolana kadar da haftada 300 gr alıp 7,8,9 aylarda haftada 500 gr alırım diye... Ama evdeki hesap Çarşı’yı tutmayınca diğer haftalarda da 500 den fazla alırım diye düşünüyorum
Ilk defa duyuyorum ama evet kilo almayalim diye diye resmen takinti yaptik. Saglikli bir durum degil. Ogle yemeginde tost+ayran instedi canim Ilk aklimdan gecen ay cok tuzlu bi de karbonhidrat dolu yarin tartida fazla cikarim olduValla kızlar kasmayalaım artık hafta da en fazla 500 e goz yumalim uzerine çıkarsak stres yapabilirz cok baktim bu da bi cesit hastalik olabilirmiş progrenagsiya mi ne hamilelikde kilo almama takintisi
Ilk defa duyuyorum ama evet kilo almayalim diye diye resmen takinti yaptik. Saglikli bir durum degil. Ogle yemeginde tost+ayran instedi canim Ilk aklimdan gecen ay cok tuzlu bi de karbonhidrat dolu yarin tartida fazla cikarim olduhaha sonra dedim sacmalama kizim hem senin canin hem de bebis istemis dedim ve afiyetle yedim
Sagol canimOh afiyet olsun . Bebişe yarasın
Yaa inan bende oyleyim burda unlu bi tostçu var kızim gidelim istedi karbonhidrat ve yağli diye erteliyorum hep takintı oldu mu acaba ama hakkattemde yeyimce baya bi artı oluyor o haftada 500 un uzerine cikiliyor napicamizi şaştıkIlk defa duyuyorum ama evet kilo almayalim diye diye resmen takinti yaptik. Saglikli bir durum degil. Ogle yemeginde tost+ayran instedi canim Ilk aklimdan gecen ay cok tuzlu bi de karbonhidrat dolu yarin tartida fazla cikarim olduhaha sonra dedim sacmalama kizim hem senin canin hem de bebis istemis dedim ve afiyetle yedim
Sabah 1 yumurta 9 tane yesil zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
Ara 1 kase den az chiali ve ceyrek muzlu yogurt kizlar bunu ilk.kez denedim cidden tok.tutuyo muş bundan sonra sık sık yapicam
Oglen akşam bir oldu
3 gibi misafirim var dı
2 icli kofte 1 olmaliydi ama dayanamadım1 kücuk kalburabasti tatlısi
Yarim dilim tiramisu1 kucuk borek baya küçük
Daha yemem acikırsam chia ile sütü deniycem
Bu arada midem bulaniyo cok.yemişim hissi var chia.dan mı acaba
Cok yemisim gibi pişmanlik bile duyuyorum düşün chia ve yogurtla meyve yi bi arada tukenince tokluk veriyor diyorlardı dogruymuş artık baya bi yerim benOlabilir canım. Çünkü yediklerine baktımda saat 3te yemişsin. Ve yemek değilde atıştırmadık tuzlu ve tatlı olmuş . Bu arada chia yı bende kaç zamandır düşünüyordum. İyi oldu yazdığın . Bende alıp deniycem
Ilk kilo bildirimi kimden gelicek acaba :)))
Aynn canm 20 24 hafta arası 2 kilo almıştım bende maalesef dur bakalım yarın ne olacak kendimi artık çok şişmiş hissediyorum her yerim kocaman gibi geliyorBende de durum.pek parlak sayilmaz gecen hafta ile 500 gr farkim var ve 2 3 gundr sabit guya kendime haftasonu odulu verecektimhaftada 500 den 2 kilo olucak ayda oyy ben nedeyim daha rmys4203 canim sen bu haftalarda naptın sende de durum boylemiydi malum.icimizde tecrubeli ve başarili olan sensin
Canm ödem olsa yüzük ten bile anlaşılır demi öyleyse bende ödem yok heralde çünkü ben hala evlilik yüzüğünü rahat takıyorum bi değişme yokTursuya bayilirim hele hamilelikde ama odem oluyor diye yiyemiyorum gerci prebiyotikler arasında imiş yenmesi gerekiyor muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?