- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Ayy sorma canım bildiğin yatak döşek yattım uzun süredir böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum. Bağışıklığım düşmüş galibaÇok gecmis olsun canim 15 gun baya uzun sürmüş
Seni çok iyi anlıyorum benim 3. Gebeligim ve Allah dogrusunu daha iyi bilir ya bir daha doğum düşünmüyorum kendimce hamileliğimi seviyorum ama tüm tadimi tuzumu bu kilo olayı kaçırıyor diger gebeliklerimde hic sorun etmedim gece yarilari.ne yemekler yedim ve 2. De 14 kilo aldım ve 10 kilo doğumda gitmişti bilmiyorum canım.ya kafam allak bullak bi tarafdan kontrolu birakirsam zıvanadan çikmasından korkuyorum o te yandan tadım yokBilmiyorım mi canım sıkıldım artık bu durumdan. Bugün eşimin kuzeniyle görüştüm. Kolların bacakların yüzün zayıflamış . Karnında küçük sen yemek yemiyor musun hiç dedi. Geçen yıl o Doğum yaptığında kolu bacağı da genişlemişti. 20 kg almıştı . Bebeği 3 aylıkken vermişti tüm kiloları. Onunda ilk bebeğiymiş. Akşam 6 dan sonra yememiş ve ev içinde günlük 30 dk pilates yapmış. Bu şekilde vermiş . Bende içimden kendime eziyet ediyorum galiba dedim. Zerre hamileliğin keyfini çıkarıyormuşum gibi hissetmiyorum . Üzerine de kilolar geliypr
Hamilelik de olur oyle bende ilkimde bir.kış hasta yatmistim bebeler geliyor ama ne fedakarliklarla geliyor larAyy sorma canım bildiğin yatak döşek yattım uzun süredir böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum. Bağışıklığım düşmüş galiba
Canm çok az yemissin dikkat et hasta olursun ilaçta kullanamıyoruz zaten allah korusunKahvaltı:
2 yumurta biraz peynirden omlet yaptım
Domates,salatalık, açık 1 bardak çay
Ara:
1 küçük muz
Bir avuç içi kuru yemiş
1 bardak süt
Akşam:
Ispanak çorbası
Salata
Gecmis olsun guncel kilonu ve baslangic kilonu yazar mısınAyy sorma canım bildiğin yatak döşek yattım uzun süredir böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum. Bağışıklığım düşmüş galiba
Ama bence bunun karsiligini aldin gibi gozukuyor tablodan. :) insAllah 10 kilonun altında gideceksin doguma ve bunun yarısı bile gitse cok iyi.. :) darisi basima.. bende 10 kilonun altinda almak istiyorum ama vakit var tabii daha basarabilir miyim bilmiyorumKızlar eskisi kadar sık giremiyorum artık iyice ağrılar başladı vücut hazırlanıyor herhalde doğuma işi gücü bitirip fırsat buldukça yatıyorum.kiloyu çok takıntı etmeyin sonuçta sağlıklı besleniyoruz aldığımız kiloda abur cubura alınan kilo değil vücutta herşey artış gösteriyor sonuçta bebek su kan vs. Zaten birçoğunuz en kritik haftalardasınız sonra emin olun böyle iştah kalmaz kendinize zehir etmeyin su güzel günleri ilk bende çok sıkıntı yapıyordum ama bakıyorum da şimdi çok abartmisim kendimi hamile gibi değilde rejim yapmaya çalışıp tam tersi alan biri gibi görmüşüm oysa içimde büyüyen birşey var onu unuymusum
Dogru soyluyorsun canım stres yapmakda kotu etkiliyor galiba durumum tamda şoyleki dedigini dusunuyorum ve kesinlikle dogru diyorum ote yandan da çok fazla almakdan korkuyorum 2 arada sıkış mış gibiyim tek tesellim çok hafifim en azindsn sağlikli beslendiğimi düşünüyorum ama bundan sonrasi icin sunu yapabilirim aklimdaki şeyleri yiycem ama abartmadan bakalim orta yolu bulucam artıkYani kızlar ben de okuyorum devamlı şimdi yazayım dedim.
Gerçekten bazı menüler çok az.
Sanki normal birinin diyet menüsü gibi.
Bizim oralarda hamile iken canının istediğini yemelisin yoksa çocuğun bi huyu bı ozelligi eksik olur derler.
Ben de yiyorum.
Ama mesela çikolata tatlı abur cubur yemiyorum.
Ama diyelim ki sarma dolma pirinç pilavı hamur işi abartmayacak şekilde yiyorum.
Yani ezik kendinize bu kadar eziyet etmeyin.
Bu günler gelmez.
Ben doğumdan sonra 25 kilo verdim.
Kilo emzirirken çok kolay veriliyor.
Kaldı ki şuan beden yağ depolamaya meyilli ilerde süt olarak kullanacak çünkü.
Bu zamanlar bi daha gelmez .
Valla.sen burda ol ya sen konusunca moral oluyo bana bi de sen maşallah hedefine ulaştın sayılirKızlar eskisi kadar sık giremiyorum artık iyice ağrılar başladı vücut hazırlanıyor herhalde doğuma işi gücü bitirip fırsat buldukça yatıyorum.kiloyu çok takıntı etmeyin sonuçta sağlıklı besleniyoruz aldığımız kiloda abur cubura alınan kilo değil vücutta herşey artış gösteriyor sonuçta bebek su kan vs. Zaten birçoğunuz en kritik haftalardasınız sonra emin olun böyle iştah kalmaz kendinize zehir etmeyin su güzel günleri ilk bende çok sıkıntı yapıyordum ama bakıyorum da şimdi çok abartmisim kendimi hamile gibi değilde rejim yapmaya çalışıp tam tersi alan biri gibi görmüşüm oysa içimde büyüyen birşey var onu unuymusum
Dogru soyluyorsun canım stres yapmakda kotu etkiliyor galiba durumum tamda şoyleki dedigini dusunuyorum ve kesinlikle dogru diyorum ote yandan da çok fazla almakdan korkuyorum 2 arada sıkış mış gibiyim tek tesellim çok hafifim en azindsn sağlikli beslendiğimi düşünüyorum ama bundan sonrasi icin sunu yapabilirim aklimdaki şeyleri yiycem ama abartmadan bakalim orta yolu bulucam artık
Teşekkür ederim başlangıç 60Gecmis olsun guncel kilonu ve baslangic kilonu yazar mısın
Canim bu arada ben gelen artılarin gerçegi yansitmadiggini düşünüyorum eksilerinde oyle el ve ayağimdaki damarlara bakiyorum oyle genislemiski bir de sindirim problemi olabiliyor keşke diyetisyene gidebilsek geleinin yag olmadigini görürdük rahatlardık ama eminim yağ değil neyse bugünkü ruh halim.bu durumu kabullen diyor en fazla dogum sonrasi 5 kilo kalsin ki kalmiycak bence onu da ş yaptiğimi 1 ay yapsam gider Allah a şükür normalde cabuk veriyoruzHislerime tercüman oldun
Kızla
Canim bu arada ben gelen artılarin gerçegi yansitmadiggini düşünüyorum eksilerinde oyle el ve ayağimdaki damarlara bakiyorum oyle genislemiski bir de sindirim problemi olabiliyor keşke diyetisyene gidebilsek geleinin yag olmadigini görürdük rahatlardık ama eminim yağ değil neyse bugünkü ruh halim.bu durumu kabullen diyor en fazla dogum sonrasi 5 kilo kalsin ki kalmiycak bence onu da ş yaptiğimi 1 ay yapsam gider Allah a şükür normalde cabuk veriyoruz
Veriliyor kilolar zaten canim ya. Eger normalde kolay kilo veren biriysen hiiic stres yapma bosuna. AMA tabiki dogumdan sonra sut olsun diye tatlilara falan abanma.İnşallah canım. Bende eşimle konuştum. Bir daha kilo lafını duymak istemiyorum. Hamilelik sonrası bu şekilde dikkat etsen yeter. Spora da gidersin oh mis. Veren nasıl veriyorsa sende öyle verirsin dedi. Bende sallamicam artık. Zaten 25 haftalık olduk. 15 haftada böyle gitsin napiyim çocuğumdan önemli değil
Eşim bastan beri bana kızıyor dr a sikayet etti beniİnşallah canım. Bende eşimle konuştum. Bir daha kilo lafını duymak istemiyorum. Hamilelik sonrası bu şekilde dikkat etsen yeter. Spora da gidersin oh mis. Veren nasıl veriyorsa sende öyle verirsin dedi. Bende sallamicam artık. Zaten 25 haftalık olduk. 15 haftada böyle gitsin napiyim çocuğumdan önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?